all-round machine
-
jackob_sh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- שם מלא: jackob_sh
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי,
מה דעתכם לגבי מכונה סביב ה- 10k +-?
דרישות- אספרסו והקצפה מצוינים.
לא משנה HX, דוד כפול, E-61, לא E-61....בסוף התוצאה בכוס היא מה שמשנה וכמובן החזרתיות.
הנושא של מטחנה טובה וקפה טרי ידוע.
וויואלדי, צ'ימבלי, אלכס דואטו, ווטרנו, R58 ועוד...
האם יש מכונה שבמחיר הזה תתן קצת יותר מהאחרות?
מכונת מנוף (גם הבצרה סטרדה) פחות רלוונטית.
המשך ערב נעים
מה דעתכם לגבי מכונה סביב ה- 10k +-?
דרישות- אספרסו והקצפה מצוינים.
לא משנה HX, דוד כפול, E-61, לא E-61....בסוף התוצאה בכוס היא מה שמשנה וכמובן החזרתיות.
הנושא של מטחנה טובה וקפה טרי ידוע.
וויואלדי, צ'ימבלי, אלכס דואטו, ווטרנו, R58 ועוד...
האם יש מכונה שבמחיר הזה תתן קצת יותר מהאחרות?
מכונת מנוף (גם הבצרה סטרדה) פחות רלוונטית.
המשך ערב נעים
איזו מטחנה אתה מתכנן לקנות?jackob_sh כתב:הנושא של מטחנה טובה ידוע....
אם אתה רוצה קפה טעים וחזרתי, מטחנה תשפיע הרבה יותר מאשר ההבדל בין מכונות בטווח המחירים הזה.
ההבדל באספרסו בין מכונה ב 5K ומכונה ב 10K יהיה קטן מאוד בהשוואה למטחנה ב 1000 שקל ומטחנה ב 5000 שקל.
אני הייתי הולך על דוד כפול בסכום הזה. לגבי איזו מכונה, זה מאוד אישי, אי אפשר להשוות ויוואלדי ל R58 ולהתעלם מהעיצוב ומדרך ההפעלה. קשה לי להאמין שניתן להבחין בהבדל בקפה בין מכונות ברמה הזו.
אם דרוש להוציא הרבה כוסות ברצף, זה גם שיקול שצריך לשים אליו לב.
אם דרוש להוציא הרבה כוסות ברצף, זה גם שיקול שצריך לשים אליו לב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קשה ליפול עם דאבל בוילר (E61 או לא).
היתרון ב E61 הוא ידית 58מ"מ סטנדרטית. יש הרבה סלסלות, הרבה ידיות הרבה אופציות. קצת פחות בויואלדי למרות שהיא יפה מהרבה E61.
אתה מתלבט בין מצוין אחד לאחר.
היתרון ב E61 הוא ידית 58מ"מ סטנדרטית. יש הרבה סלסלות, הרבה ידיות הרבה אופציות. קצת פחות בויואלדי למרות שהיא יפה מהרבה E61.
אתה מתלבט בין מצוין אחד לאחר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
jackob_sh
-
- חבר פעיל מאוד

ממה שקראתי פה ושם, האלכס דואטו והוויוואלדי הם איפשהו בקונצנזוס, למרות שכמו שכולם טוענים, אין הרבה הבדל.
אם רוצים לקנות מכונה בארץ, האם יש חברה שנותנת שירות טכני רשמי/ מקצועי, שירות לקוחות טוב וכו׳?
האם יש מישהו שמוכר את הוויוואלדי בארץ?
אם רוצים לקנות מכונה בארץ, האם יש חברה שנותנת שירות טכני רשמי/ מקצועי, שירות לקוחות טוב וכו׳?
האם יש מישהו שמוכר את הוויוואלדי בארץ?
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
גסטרוליין מוכרים אותה בארץ, במחיר מאוד תחרותי האמת וכוללים במחיר התקנה ומרכך. (10500 לפני מע״מ).
השירות שלהם תענוגֿ, לי אישית לא יצא אבל מהשיחות שלי מולם לפני הרכישה (רכשתי מחו״ל) הם היו מעבר לבסדר.
בנוסף @גונן רכש מהם וסיפר רק חוויות טובות.
את הR58 לא תוכל להשיג בארץ אלא רק בייבוא אישי, כנ״ל לגבי הAlex Duetto למיטב ידיעתי.
אני אישית מעדיף את העיצוב התעשייתי (ויואלדי) על הנירוסטה המוברשת של הe61 אבל כמובן שזה כל אחד וטעמו האישי.
אתה יותר ממוזמן לבוא ולהתרשם.
השירות שלהם תענוגֿ, לי אישית לא יצא אבל מהשיחות שלי מולם לפני הרכישה (רכשתי מחו״ל) הם היו מעבר לבסדר.
בנוסף @גונן רכש מהם וסיפר רק חוויות טובות.
את הR58 לא תוכל להשיג בארץ אלא רק בייבוא אישי, כנ״ל לגבי הAlex Duetto למיטב ידיעתי.
אני אישית מעדיף את העיצוב התעשייתי (ויואלדי) על הנירוסטה המוברשת של הe61 אבל כמובן שזה כל אחד וטעמו האישי.
אתה יותר ממוזמן לבוא ולהתרשם.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Chura
- חבר מביא חבר

אני ארצה לחזק, מטחנה חשוב יותר מהמכונה, כן כן, יותר.
מטחנה טובה תשפר את התוצאה בכוס בכל מכונה, מכונה טובה לא תעשה שום שיפור על מטחנה גרוע.
כמובן ברגע שכבר הגעת לרמה מסויימת של מטחנה ההבדל כבר הוא קטן מאוד.
פחות מk3 אין מה לדבר.
מטחנה טובה תשפר את התוצאה בכוס בכל מכונה, מכונה טובה לא תעשה שום שיפור על מטחנה גרוע.
כמובן ברגע שכבר הגעת לרמה מסויימת של מטחנה ההבדל כבר הוא קטן מאוד.
פחות מk3 אין מה לדבר.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
jackob_sh
-
- חבר פעיל מאוד

נושא המטחנה ידוע ומוכר, משתמש ב k3 יחד עם האניטה, ביקשתי להתעלם לרגע מנושא המטחנה בכדי להתרכז בעיקר.
כרגע המכונה תקולה ואני מחפש להתקדם. הויואלדי בהחלט אופציה. האם יש עוד מכונות של לה ספציאלה ששוות בדיקה?
האם יש הבדל בין מכונות המיוצרות בגרמניה לבין האיטלקיות. הסתכלתי על ecm גרמניה והמכונה db היחידה שלהם מאוד יקרה (גם מאוד יפה).
יש את פרופיטק אבל הם די חדשים ומקריאה באתר שלהם זו חברה שעשתה הסבה מחברה משווקת לחברה מייצרת ב1991 (לזכותם יש לציין שגם נייק החלה את דרכה באותה צורה). נתקלתי בשרשור ב hb שאומר שבכלל בצרה מייצרת ל ecm גרמניה ופרופיטק. מה ידוע לכם על הנושא?
בשורה התחתונה אלא אם יש איזה הבדל מטורף או מכונה נדירה באיכותה ששווה את הטרחה, מעדיף לקנות בארץ.
כרגע המכונה תקולה ואני מחפש להתקדם. הויואלדי בהחלט אופציה. האם יש עוד מכונות של לה ספציאלה ששוות בדיקה?
האם יש הבדל בין מכונות המיוצרות בגרמניה לבין האיטלקיות. הסתכלתי על ecm גרמניה והמכונה db היחידה שלהם מאוד יקרה (גם מאוד יפה).
יש את פרופיטק אבל הם די חדשים ומקריאה באתר שלהם זו חברה שעשתה הסבה מחברה משווקת לחברה מייצרת ב1991 (לזכותם יש לציין שגם נייק החלה את דרכה באותה צורה). נתקלתי בשרשור ב hb שאומר שבכלל בצרה מייצרת ל ecm גרמניה ופרופיטק. מה ידוע לכם על הנושא?
בשורה התחתונה אלא אם יש איזה הבדל מטורף או מכונה נדירה באיכותה ששווה את הטרחה, מעדיף לקנות בארץ.
- Chura
- חבר מביא חבר

לה ספאזילה מייצרים גם את מכונת הDream שהיא מבחינת מכניקה זהה לויואלדי אבל עם לוח בקרת שליטה מאוד מתקדם עם פרופילים והמון פיצ׳רים.
מצד שני ברמת הקפה זה אותה המכונה, רק יותר מקום לתקלות
ECM כבר הצדיקו את מיקומם בשוק, כמובילים וייצרנים איכותיים מאוד, בהתאם הם גם מתמחרים את המוצרים שלהם. אם שווה או לא לרמת המחיר, החלטה שלך.
בנוגע לפרופיטק, זה מכונה מעולה, יפה וגם אופה. מאובזרת והמון ביקורות מפנקות, ממליץ בחום.
לטעמי המתמודדות צריכות להיות בסכום הזה :
1. ויואלדי
2. פרופיטק 700
3. אלכס דואטו
4. r58
כאשר מכולם תצא מחוייך מצד לצד.
מצד שני ברמת הקפה זה אותה המכונה, רק יותר מקום לתקלות
ECM כבר הצדיקו את מיקומם בשוק, כמובילים וייצרנים איכותיים מאוד, בהתאם הם גם מתמחרים את המוצרים שלהם. אם שווה או לא לרמת המחיר, החלטה שלך.
בנוגע לפרופיטק, זה מכונה מעולה, יפה וגם אופה. מאובזרת והמון ביקורות מפנקות, ממליץ בחום.
לטעמי המתמודדות צריכות להיות בסכום הזה :
1. ויואלדי
2. פרופיטק 700
3. אלכס דואטו
4. r58
כאשר מכולם תצא מחוייך מצד לצד.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload