מעוניין בחוות דעת על המערכת + שאלה טכנית על קרוסאובר
שלום,
רציתי לדעת מה שווים הרמקולים והמגבר שברשותי, גם מבחינה אודיופילית וגם מבחינה כספית (אני לא מתכוון למכור)
זוג מדפיים cerwin vega e78
סאב cerwin vega v-10sx
רסיבר harman kardon avr 235
נגן yamaha cd-s300
כמו כן, קראתי בפורום שיש רמקולים שמתאימים יותר למגברים מסויימים. האם ישנה התאמה במקרה הנ"ל?
והשאלה הנוספת:
חיברתי את המדפיים לסאב דרך היציאה לרמקולים(L\R) בסאב, ואת הסאב למגבר דרך חיבור LFE וגם דרך הכניסות המתאימות לרמקולים (L\R).
הגדרתי בסאב את הקרוסאובר ל100 ומשהו והורדתי בדיקת סאונד ב10 הרץ, ואני רואה שהאלמנטים ברמקולים המדפיים גם זז(מנגן)
למה זה קורה?
תודה למגיבים!
רציתי לדעת מה שווים הרמקולים והמגבר שברשותי, גם מבחינה אודיופילית וגם מבחינה כספית (אני לא מתכוון למכור)
זוג מדפיים cerwin vega e78
סאב cerwin vega v-10sx
רסיבר harman kardon avr 235
נגן yamaha cd-s300
כמו כן, קראתי בפורום שיש רמקולים שמתאימים יותר למגברים מסויימים. האם ישנה התאמה במקרה הנ"ל?
והשאלה הנוספת:
חיברתי את המדפיים לסאב דרך היציאה לרמקולים(L\R) בסאב, ואת הסאב למגבר דרך חיבור LFE וגם דרך הכניסות המתאימות לרמקולים (L\R).
הגדרתי בסאב את הקרוסאובר ל100 ומשהו והורדתי בדיקת סאונד ב10 הרץ, ואני רואה שהאלמנטים ברמקולים המדפיים גם זז(מנגן)
למה זה קורה?
תודה למגיבים!
נערך לאחרונה על ידי t0x1c ב 04/08/2015 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
עשיתה סלט. החיבור שאתה בחרת בו זה למי שאין יציאה לסאב במגבר, אז מחברים את הרמקולים דרך הסאב. אבל לך יש מגבר, ויש לו יציא לסאב. חבר את הסאב ליציאת הLFE. את הרמקולים ליציא של הרמקולים הקדמיים. במגבר תכוון שיש לך סאב ושהרמקולים קטנים (SMALL) אמור להופיע לך תפריט עם חיתוך הקרוס לרמקולים, תגדיר אותם על 100-80, מה שאתה מעדיף ומה שהרמקולים יכולים לתת. לא לרדת מ60. את הסאב תחתוך במגבר באותו החיתוך כמו הקדמיים. לא יותר מ110. 80 זה האופטימלאי ולרוב זה טוב לרוב. את הסאב תחבר עם כבל קואקסיאל רגיל ליציאת הLFE, אץ הקרוס תשים על מקסימום או LFE, את העוצמה לחצי. פאזה על 0.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
ציוד זה ציוד, אודיופילי, זה לא. אבל המגבר סבבא, הסאבים של סרווין טובים, את הCD לא מכיר. רק הקדמיים אולי דורשים שיפור אם אתה שומע סטריאו....אבל זה אני אומר רק מנסיון קטן עם סרווין ווגה, כך שיכול להיות שאני טועה...