רסיבר אנת'אם Cambridge Audio bs 752 VS MXR 710

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

חברים הצילו,

המערכת כוללת כרגע את הרכיבים הבאים:
HTPC עם יציאת HDMI/SPDIF
anthem mxr 710
נגן בלו ריי עם פרה אמפ cambridge audio bd 752
קדמיים: (B&W 685 (BIAMP
סנטר: פוקאל
אחוריים: פוקאל Dome
סאב: פרדיים 8 אינטש אקטיבי

הכל התחיל לפני 3 חודשים כשקניתי את האנתאם. לא הייתי מרוצה, אז שידרגתי את הקדמיים שלי. ביצעתי כמה וכמה כיולים עם מערכת ה ARC2 שהיא כל כך מסובכת מבחינת התוצאות שהיא נותנת (גרפים והמון מספרים:)), עד שהזכירה לי תכנות בפסקל.
בגדול, באודיו רב ערוצי זה נשמע טוב, אבל לא ממש טוב.

מתי שמעתי טוב? פעם, לפני חצי שנה, היה לי מגבר של אימוטיבה, שחובר אנלוגית ל-5 יציאות של כרטיס קול ASUS XONAR ROG 7.1 (יושב בסלוט של PCI). אז זה היה טוב. בסטריאו, שמעתי נחמד מאד (ואפילו יותר טוב) עם IRDAC שחובר ל USB של המחשב.

כל זה חלף עבר לו, כשהסתבכתי עם המערכת הנוכחית. מכיון שאני לא מרוצה, רכשתי את הקמברידג' עליו קראתי גדולות ונצורות (מתחרה עם ה OPPO 105). חיברתי את ה HTPC בכבל HDMI ל HDMI של הקיימברידג' וממנו ל HDMI של האנתאם. אני לא שומע משהו חדש או מיוחד (שיחקתי עם ההגדרות ושידרתי LPCM וגם BITSTREAM). עשיתי ניסויים גם בחיבור של SPDIF ולא שמעתי הבדל. חיברתי סטריאו אנלוגי ב RCA מהקמברידג לאנתאם וגם זה לא נשמע מדהים אפילו אם המקור הוא FLAC.

חסרה לי הצלילות הטהורה הזו, שהיא עניין סובייקטיבי. השאלה שלי בסופו של דבר היא: האם חיבור של מגבר רב ערוצי לקמברייג' בחיבור אנלוגי (יש לו יציאות פרה אנלוגיות), תביא לביצועים מרשימים יותר, לאור כמות ה DAC שיושבת בתוכו והרמה האודיופאלית עליה מדברים במדיה האינטרנטית?

לו היה לי מגבר, לא הייתי שואל אלא מנסה, אבל בטרם רכישה, הייתי שמח לשמוע דעות.

תודה מראש לכל העונים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”