Toshiba REGZA 32WL66 VS Samsung LA32S71B VS LG 32LC2R

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ofrishultz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הציעו לי את שתי הטלויזיות האלו במחיר של 6600 ש"ח כולל התקנה והרכבה (הLG ב5500) ויש לי שתי שאלות:
1. איזה טלויזיה יותר טובה?
2. האם המחיר כדאי?

לפי מה שהבנתי הטושיבה זה דגם מתקדם יותר מה32WL66 הרגילה יש לה 2 כניסות HDMI מעבדי תמונה שונים ועוד כמה...

איזה טלויזיה יותר טובה ואם יש משהו גם בתקציב הזה בערך יותר כדאי אז אשמח לשמוע
תודה =]

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

ofrishultz כתב:הציעו לי את שתי הטלויזיות האלו במחיר של 6600 ש"ח כולל התקנה והרכבה (הLG ב5500) ויש לי שתי שאלות:
1. איזה טלויזיה יותר טובה?
2. האם המחיר כדאי?

לפי מה שהבנתי הטושיבה זה דגם מתקדם יותר מה32WL66 הרגילה יש לה 2 כניסות HDMI מעבדי תמונה שונים ועוד כמה...

איזה טלויזיה יותר טובה ואם יש משהו גם בתקציב הזה בערך יותר כדאי אז אשמח לשמוע
תודה =]
...
ה samsung יותר טובה משתיהם בגלל ניגדיות ובהירות יותר גבוהים. לגבי המחיר . אם זה מחיר בתשלומים בלי ריבית אז כדאי.החסרון ב samsung שאין לה כניסת scart מה שמחיב לקנות transcoder והוצאה של 440 ש"ח תוסיף על זה כבלים באיכות טובה והסכום מכפיל את עצמו. זה בהנחה אם אתה רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לטושיבה יש שני דגמים שמגיעים לארץ, אחד עם HDMI בודד ובלי SCART של חברת ניופאן (היבואנית הרשמית), השני עם שני HDMI ועם SCART אבל לא של ניופאן. רק שתדע ותזכור לבדוק מה אתה מקבל (כולל מה תוקף האחריות, ומי נותן אותה).
Silence speaks louder than words

ofrishultz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

MetalliJoe כתב:לטושיבה יש שני דגמים שמגיעים לארץ, אחד עם HDMI בודד ובלי SCART של חברת ניופאן (היבואנית הרשמית), השני עם שני HDMI ועם SCART אבל לא של ניופאן. רק שתדע ותזכור לבדוק מה אתה מקבל (כולל מה תוקף האחריות, ומי נותן אותה).
...
לפי מה שהבנתי השירות של ניופאן 3 שנים אבל יש 2 כניסות HDMI וזה...

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

אם המסך מיועד לשידורי טלוויזיה אז לדעתי אתה פשוט זורק כסף. תקנה מסך CRT טוב בהרבה פחות כסף.
אם המסך יתחבר למחשב ואתה מתכוון להריץ תכני HD, אם אם רוב הצפיה שלך תהיה דרך DVD, אז תתחדש :)

ofrishultz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

sunny_jim כתב:אם המסך מיועד לשידורי טלוויזיה אז לדעתי אתה פשוט זורק כסף. תקנה מסך CRT טוב בהרבה פחות כסף.
אם המסך יתחבר למחשב ואתה מתכוון להריץ תכני HD, אם אם רוב הצפיה שלך תהיה דרך DVD, אז תתחדש :)
...
מחובר למחשב לרוב סרטים (יתחיל להוריד HD) או DVD
בעתיד אני מקווה לקנות גם XBOX 360...

sceptre
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65

שליחה #7 

אני הייתי בודק גם דגם נוסף של סמסונג 32M61 מה שיפה שהוא מציג שידורי טלויזיה בצורה פחות מעוותות השחורים שלו יפים יותר מהדגם הרגיל

עוד אפשרות הינו דגם של LG 32LB1R שהינו דגם שיש לו PIXEL MAPPING גם HDMI

שמתאים במיוחד לXBOX המתקדם יותר. יום טוב

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274

שליחה #8 

hassan כתב: ה samsung יותר טובה משתיהם בגלל ניגדיות ובהירות יותר גבוהים. לגבי המחיר . אם זה מחיר בתשלומים בלי ריבית אז כדאי.החסרון ב samsung שאין לה כניסת scart מה שמחיב לקנות transcoder והוצאה של 440 ש"ח תוסיף על זה כבלים באיכות טובה והסכום מכפיל את עצמו. זה בהנחה אם אתה רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה.
...
"מחייב לקנות"? קצת מוגזם לא? זה מאוד תלוי בבנאדם - יש לי LCD סמסונג, מחוברת בכבל SVIDEO פשוט לממיר HOT, ואני מרוצה ממה שאני רואה (אם אני כבר טורח לראות... רוב הזמן אני צופה בתוכן מהמחשב).

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

צודק. לדעתי באיכות השידורים של HOT ("איכות" זאת מילה קצת מוגזמת...) הטרנסקודר הוא פשוט זריקת כסף לפח, כי המקור הוא באיכות כל כך ירודה שכלום כבר לא ישפר אותו.

מה גם ש-LCD מראה לך את כל החסרונות והבעיות בשידור, ולא נותנת לשום דבר להתחבא...

לא נראה לי שתקבל שיפור אמיתי בין SVIDEO לטרנסקודר.
Silence speaks louder than words

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”