אייפון 6 - התלבטות לפני קנייה
חברים היום יש לי G3 מאוכזב קשות ממנו
מתלבט מאוד עם לרכוש עכשיו את האייפון 6 או להמתין ליציאה לדגם חדש
האם יש הבדל מהותי בן ה האייפון 6 ל G3 לדעתכם ?
אשמח מאוד להמלצות
רק לידע כללי הטלפון זהו כלי עבודה מהותי אצלי - מיילים הודעות שיחות כל היום עד הלילה
תודה מראש
מתלבט מאוד עם לרכוש עכשיו את האייפון 6 או להמתין ליציאה לדגם חדש
האם יש הבדל מהותי בן ה האייפון 6 ל G3 לדעתכם ?
אשמח מאוד להמלצות
רק לידע כללי הטלפון זהו כלי עבודה מהותי אצלי - מיילים הודעות שיחות כל היום עד הלילה
תודה מראש
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני ממש לא רוצה לפתוח פה מלחמת עולם בין תומכי ושונאי אפל אז אני נותן פה את נקודת המבט שלי הפרטית בלבד אז נא לחסוך ממני תגובות נאצה 
אייפון זה סוס עבודה שאם נצמצם ל 1 את מה שהוא מציע אז זה קודם כל אמינות. כן, אני מכיר בכל החסרונות שלו אבל אם חשוב לך מכשיר ככלי עבודה אז אין לך מה להתלבט. מה יהיה במכשיר הבא (אייפון 7?) אין לדעת - מן הסתם שיפורים ושיפצורים (למשל מצלמה משופרת כנראה למרות שהנוכחית פשוט מדהימה).
אני כמובן לא טוען שמכשירי אנדרואיד לסוגיהם אינם אמינים - אני מתיחס לחוויה האישית שלי כבעלים של אייפון 6
אייפון זה סוס עבודה שאם נצמצם ל 1 את מה שהוא מציע אז זה קודם כל אמינות. כן, אני מכיר בכל החסרונות שלו אבל אם חשוב לך מכשיר ככלי עבודה אז אין לך מה להתלבט. מה יהיה במכשיר הבא (אייפון 7?) אין לדעת - מן הסתם שיפורים ושיפצורים (למשל מצלמה משופרת כנראה למרות שהנוכחית פשוט מדהימה).
אני כמובן לא טוען שמכשירי אנדרואיד לסוגיהם אינם אמינים - אני מתיחס לחוויה האישית שלי כבעלים של אייפון 6
- oris74
- חבר במועדון HT

קח בחשבון שמרגע ההכרזה עד שהוא זמין לרכישה (בטח בארץ) עוברים מספר חודשים
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
כבעלים של אייפון 6 (מחסידי apple מ dayone),
אני יכול להגיד לך שהשיפורים יהיו כנראה עוד פיצ'רים ודברים שהם מעתיקים מ G3 או G4 .... מבחינה טכנולוגית הם תמיד בפיגור....
אבל וזה אבל גדול, באייפון הכל נמצא איפה שהוא צריל להמצא, אין התעסקויות, אין הגדרות, אין שינויים ואין לעשות ריסט פעם ביממה
אני יכול להגיד לך שהשיפורים יהיו כנראה עוד פיצ'רים ודברים שהם מעתיקים מ G3 או G4 .... מבחינה טכנולוגית הם תמיד בפיגור....
אבל וזה אבל גדול, באייפון הכל נמצא איפה שהוא צריל להמצא, אין התעסקויות, אין הגדרות, אין שינויים ואין לעשות ריסט פעם ביממה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני גם חובב אייפון אבל דבר אחד לא לקחתי בחשבון וזאת העובדה שאני בעיקר משתמש בוואטסאפ וגירסת הוואטסאפ ל IOS מפגרת בהרבה מאחורי הגרסה לאנדרואיד. אם זה רלוונטי לך, קח את זה בחשבון. חוץ מזה, כמו שאמרו, סוס עבודה. היה לי לפני נוט 2
- oris74
- חבר במועדון HT

היה עדכון לאייפון לפני מספר ימים, לדעתי כרגע הגרסאות של וואטסאפ די זהות
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
טוב, עידכנתי ובדקתי לפחות פיצ'ר אחד שחסר לי בטירוף. להעביר תמונה\סרטון\הודעת טקסט מקבוצה\צ'אט אחד להרבה אחרים\ות ביחד ולא ניתן. זה ממש מעצבן. עוד דבר קריטי מאוד. חיפוש בצ'אט. נגיד אם אני רוצה לחפש מילה מסויימת אחורה בהיסטוריה של צ'אט. שימושי מאוד.
- oris74
- חבר במועדון HT

בעיניי זו לא סיבה מספקת להעדיף מכשיר מסוים אבל כל אחד והשיקולים שלו 
למיטב ידיעתי יש באייפון חיפוש מילים בהיסטוריה של הצ׳אטkingikra כתב:טוב, עידכנתי ובדקתי לפחות פיצ'ר אחד שחסר לי בטירוף. להעביר תמונה\סרטון\הודעת טקסט מקבוצה\צ'אט אחד להרבה אחרים\ות ביחד ולא ניתן. זה ממש מעצבן. עוד דבר קריטי מאוד. חיפוש בצ'אט. נגיד אם אני רוצה לחפש מילה מסויימת אחורה בהיסטוריה של צ'אט. שימושי מאוד....
- oris74
- חבר במועדון HT

בחלון הראשי של השיחות, תעמוד בתחילת המסך (תגלול מלמעלה למטה עד הסוף) ואז יופיע לך שורת חיפוש