עזרה בכיול רסיבר סוני
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
שלום לחברים
ברגע שאני מבצע כיול אוטמטי עם המיקרפון המצורף, הכיול מוריד את עוצמת db ל 0.האם כך צריך להיות?
האם אפשרי לעלות באופן ידני את עוצמת הרמקולים ?או שיש סיבה מיוחדת שהכיול מוריד את העוצמות?
תודה רבה שי
ברגע שאני מבצע כיול אוטמטי עם המיקרפון המצורף, הכיול מוריד את עוצמת db ל 0.האם כך צריך להיות?
האם אפשרי לעלות באופן ידני את עוצמת הרמקולים ?או שיש סיבה מיוחדת שהכיול מוריד את העוצמות?
תודה רבה שי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הכיול אמור להביא את עוצמת הרמקולים באופן שווה יחסית למקום הישיבה שלך ולכן יתכן שרמקול מסויים יוגבר אחד יהיה 0 ואחד אחר יהיה גם במינוס לא צריך להטריד אותך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·עופרפולק כתב:איזה סוני יש לך האם את כולם הוא מביא לאפס ? אם כן יש בעיה לא יכול להיות....
להיפך. אם אחרי כיול הכל על 0 זה אופטימאלי.
סימן שאין אצלו בעיות המצריכות להנמיך או להגביר רמקול מסויים על פני האחר.
-
shay820
- חבר ותיק

תודה לעונים
לא כולם על 0 ,הרמקולים האוחריים במרחקים שונים ,אחד נמצא על מינוס 2 ואחד על פלוס 1
הדבר היחידי שמפריע בכיול,צריך להגביר את העוצמה של הווליום הכללית לרמה של 35-40 מאשר לפני הכיול 25-30
לא כולם על 0 ,הרמקולים האוחריים במרחקים שונים ,אחד נמצא על מינוס 2 ואחד על פלוס 1
הדבר היחידי שמפריע בכיול,צריך להגביר את העוצמה של הווליום הכללית לרמה של 35-40 מאשר לפני הכיול 25-30
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
חברים, אתם מדברים שטויות. מה זה משנה מה כתוב בתצוגה? 10 או 100? זה סתם מספרים, המחוג דיגיטלי, זה לא כמו פעם. עצלי שומעים טוב 28, ב36 זה מספיק לרוב הזמן, 44 זה בסרטי אקשן ו52 זה המקס שאני אוהב. אז מה? אלה סתם מספרים...חוץ מזה, יש הרבה משתנים, סוג הררמקול והנצילות שלו, מרחק ישיבה, גודל החדר, כל אלה קובעים כמה עוצמה הרמקול צריך. וזה בלי לדבר על הטעם האישי.
-
shay820
- חבר ותיק

·Ziv5 כתב:גם עם סוני וגם לי הייתה בעיה דומה
אצלי כל הרמקולים הונחתו בגלל הסאב
תנסה לשנות מיקום לסאב או להנמיך לו את הווליום
משחק עם הסאב לא עזר בעוצמות של הרמקולים
אולי כך זה צריך להיות:D
...