איך אפשר להקטין בנתב השפעה של משתמש מסויים על השאר ?
שלום,
הבן שלי חזר להתמכרות ישנה שלו: LOL (זה המשחק League of Legends).
אני מרגיש השפעה על הצרכנים האחרים בבית כולל הזרמה של ווידאו בסטרימר בזמן למרות שהבן שלי לא מוריד כלום.
לפעמים יש השפעה גם כשהוא לא משחק אבל המשחק רץ אצלו ברקע (מדובר במשחק רשת למי שלא מכיר).
השאלה שלי אם יש איזו דרך בהגדרות נתב או אפילו במחשב שלו להקטין את ההשפעה שלו על שאר המשתמשים.
בתודה מראש
הבן שלי חזר להתמכרות ישנה שלו: LOL (זה המשחק League of Legends).
אני מרגיש השפעה על הצרכנים האחרים בבית כולל הזרמה של ווידאו בסטרימר בזמן למרות שהבן שלי לא מוריד כלום.
לפעמים יש השפעה גם כשהוא לא משחק אבל המשחק רץ אצלו ברקע (מדובר במשחק רשת למי שלא מכיר).
השאלה שלי אם יש איזו דרך בהגדרות נתב או אפילו במחשב שלו להקטין את ההשפעה שלו על שאר המשתמשים.
בתודה מראש
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איזה נתב יש לך?
יש נתבים שיש בהם אפשרויות של QoS, וניתן לתעדף שם פורטים ו/או יציאה מסוימת ו/או כתובת MAC מסוימת. במצב כזה תוכל להוריד את העדיפות של המחשב שלו.
יש נתבים שיש בהם אפשרויות של QoS, וניתן לתעדף שם פורטים ו/או יציאה מסוימת ו/או כתובת MAC מסוימת. במצב כזה תוכל להוריד את העדיפות של המחשב שלו.
- mrunderhill
- חבר ותיק

אמור להיות לך אפשרות של QoS בתפריט
תודה על התשובה.mrunderhill כתב:אמור להיות לך אפשרות של QoS בתפריט...
יש לך ניסיון אבל מה צריך להגדיר למחשב מסויים כדי שיעבוד באופן סביר אבל לא ידפוק את שאר הלקוחות ?
ועוד שאלה: האם רק מדובר במהירות או שאולי הבעיה נוצרת מסיבה אחרת שמשגעת את הנתב (למשל שימוש בפורטים אחרים) ?
- חבר ותיק

קשה לדעת. לדעתי חלק מהעניין זה הUPLOAD. אם המשחק תופס הרבה רוחב פס בUPLOAD, אז זה מאיט את השימוש הכללי בבית.
איזה חיבור יש לך?
אני לא מכיר את הנתב הזה ספציפית - אם תעלה צילום מסך של מסך הQOS אוכל לעזור קצת יותר
איזה חיבור יש לך?
אני לא מכיר את הנתב הזה ספציפית - אם תעלה צילום מסך של מסך הQOS אוכל לעזור קצת יותר