יש כאן מישהו שאוהב את אקספון או את 012?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני ב012 ואין לי בעיות
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@m31
·
אני באקספון ללא בעיות
הכל עבד חלק במעבר ולא נדרשתי לקבל מהם שירות לקוחות ככה שאין לי דעה בנושא
·
אני באקספון ללא בעיות
הכל עבד חלק במעבר ולא נדרשתי לקבל מהם שירות לקוחות ככה שאין לי דעה בנושא
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@m31
·גם אני באקספון. גם בפעמים שהייתי צריך תמיכה, הסתדרתי איתם. באמת תמיכה לא משהו (ויש לי קצת ניסיון של עבודה בתמיכה טכנית:)), אבל הם משתפרים נראה לי. חוץ מזמן המתנה ארוך, נראה לי שהם בסדר. אין מה לעשות, על מחיר זול משלמים בדרכים אחרות. ואם כולם יעברו אליהם, זה יהיה בעיה, יותר מדי לקוחות יגרמו לעומס
·גם אני באקספון. גם בפעמים שהייתי צריך תמיכה, הסתדרתי איתם. באמת תמיכה לא משהו (ויש לי קצת ניסיון של עבודה בתמיכה טכנית:)), אבל הם משתפרים נראה לי. חוץ מזמן המתנה ארוך, נראה לי שהם בסדר. אין מה לעשות, על מחיר זול משלמים בדרכים אחרות. ואם כולם יעברו אליהם, זה יהיה בעיה, יותר מדי לקוחות יגרמו לעומס
אני לקוח של 018 בערך חודשיים והכל עובד פיקס. עשיתי שיחה אחת לתמיכה כדי לבטל את ה- CGN וזה הלך חלק ובלי בעיות.
מתלבט אם לעשות עוד שיחה כדי לעבור ל- IPv6. סתם בשביל ההתנסות, אין צורך אמיתי.
מתלבט אם לעשות עוד שיחה כדי לעבור ל- IPv6. סתם בשביל ההתנסות, אין צורך אמיתי.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אין צורך להתקשר אליהם לקבל כתובת IPv6 - אתה מקבל אוטומטית אחת (זה לא שיש מחסור בכתובות IPv6שלגון כתב:מתלבט אם לעשות עוד שיחה כדי לעבור ל- IPv6. סתם בשביל ההתנסות, אין צורך אמיתי....
אתה פשוט צריך להגדיר את המודם/ראוטר שלך שיעבוד ב IPv6 (בד"כ לא מופעל כברירת מחדל).
מעבר לזה לא צריך להגדיר כלום וכל מערכות ההפעלה המודרניות יודעות לעבוד מצויין ב IPv6.
בכל מקרה המחשב/טאבלט/סמארטפון יעבוד במצב כפול - כשיש אפשרות הוא יעבוד ב IPv6 (למשל באתרים כגון Google facebook), ואם לא, הוא יעבוד ב IPv4 (ברב האתרים). העניין אוטומטי לחלוטין.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
צריך באמת לציין לטובה את אקספון שהיא הספקית היחידה בארץ שחושבת קדימה בנושא הזה.dvdrw1024 כתב:אין צורך להתקשר אליהם לקבל כתובת IPv6 - אתה מקבל אוטומטית אחת (זה לא שיש מחסור בכתובות IPv6......).
אתה פשוט צריך להגדיר את המודם/ראוטר שלך שיעבוד ב IPv6 (בד"כ לא מופעל כברירת מחדל).
מעבר לזה לא צריך להגדיר כלום וכל מערכות ההפעלה המודרניות יודעות לעבוד מצויין ב IPv6.
בכל מקרה המחשב/טאבלט/סמארטפון יעבוד במצב כפול - כשיש אפשרות הוא יעבוד ב IPv6 (למשל באתרים כגון Google facebook), ואם לא, הוא יעבוד ב IPv4 (ברב האתרים). העניין אוטומטי לחלוטין....
מה שכן, לפני שאתה מגדיר את הנתב שלך לתמוך בזה שים-לב לדבר אחד קריטי לאבטחת הרשת שלך - ברשתות IPv4 רגילות התרגלנו כבר שאנחנו מקבלים כתובת IP אחת מהספקית ושהנתב הוא NAT. מכאן הוא גם מתפקד כ-Firewall טבעי, שום חיבור מבחוץ לא יכול להיכנס אם לא פתחנו את הפורט מיוזמתנו.
זה לא ככה ב-IPv6 - יש המון כתובות ולכן גם הספקית נותנת לך בלוק שלם ולא כתובת בודדת. במילים אחרות, לכל מחשב ברשת הביתית שלך תהיה כתובת IPv6 ציבורית משלו ויהיה ניתן לפנות אליהם מהאינטרנט. זה מחזיר אלינו בעיות אבטחה מהתקופה שעוד היינו מתחברים עם מודם (מישהו עוד זוכר את WinNuke?) - בקיצור כדי להימנע מזה אתה חייב גם להגדיר Firewall של IPv6, או על הנתב או על המחשבים שלך, לחסום כל פורט שלא אמורים להתחבר אליו מהאינטרנט.
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ב-012 כבר 13 שנה ומרוצה. תמיכה טכנית טובה מאוד.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- BobbinSegev
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 0
מבין אלו כאן שנמצאים במי מהחברות האלו, האם ניתן לוודא שהחיבור פתוח לטורנטים והאם אין עלויות חבויות נוספות בעניין?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·אין שום בעיה עם טורנטים, לא צריך שום חבילות מיוחדות. לפחות באקספון כךBobbinSegev כתב:מבין אלו כאן שנמצאים במי מהחברות האלו, האם ניתן לוודא שהחיבור פתוח לטורנטים והאם אין עלויות חבויות נוספות בעניין?...
- BobbinSegev
-
- חבר שרק התחיל

·תודה! אכן הבנתי כך גם מאחרים (אם כי נאמר לי שצריך להתקשר אליהם כדי לבטל את ה-NAT, אבל זה נעשה ללא תשלום). מצד שני, יש פה בשרשור וגם בשרשור אחר שמצאתי לא מעט תגובות נגד אקספון (שירות לא טוב), אז אשמח לשמוע גם מבעלי מנוי ל-012 מה יש להם לומר על כך.dima_vy כתב:·אין שום בעיה עם טורנטים, לא צריך שום חבילות מיוחדות. לפחות באקספון כך.........
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·לאקספון עדיף לעבור כאשר יש לך קו בזק תקין לחלוטין, וכבר במהירות הרצויה. זה הכל. את ה-NAT אתה יכול לבקש לבטל גם בשיחת טלפון תוך כדי ההזמנה. ואם אתה מזמין דרך האינטרנט, אז ברגע שאתה מקבל שם משתמש וסיסמא. כן, זמן המתנה יכול להיות ארוך, אבל לא תמיד. בשעות הבוקר לא היה זמן המתנה.BobbinSegev כתב:·תודה! אכן הבנתי כך גם מאחרים (אם כי נאמר לי שצריך להתקשר אליהם כדי לבטל את ה-NAT, אבל זה נעשה ללא תשלום). מצד שני, יש פה בשרשור וגם בשרשור אחר שמצאתי לא מעט תגובות נגד אקספון (שירות לא טוב), אז אשמח לשמוע גם מבעלי מנוי ל-012 מה יש להם לומר על כך..........
- BobbinSegev
-
- חבר שרק התחיל

·מה זה תקין "לחלוטין"? יש לי תשתית בזק לאינטרנט שעובדת בזה הרגע, אבל היא במהירות 15 כרגע ואני רוצה להגדיל מהירות, כך שאזדקק לראוטר חדש תומך VDSL. יש בעיה עם זה כרגע במעבר לאקספון? או שפשוט אצטרך לקנות את הראוטר עם המבצע שיש להם עם באג?dima_vy כתב:·לאקספון עדיף לעבור כאשר יש לך קו בזק תקין לחלוטין, וכבר במהירות הרצויה. זה הכל. את ה-NAT אתה יכול לבקש לבטל גם בשיחת טלפון תוך כדי ההזמנה. ואם אתה מזמין דרך האינטרנט, אז ברגע שאתה מקבל שם משתמש וסיסמא. כן, זמן המתנה יכול להיות ארוך, אבל לא תמיד. בשעות הבוקר לא היה זמן המתנה..........