יש כאן מישהו שאוהב את אקספון או את 012?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
m31 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 676
נתן תודות: 265 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה היה לי הרבה ניסריון מר איתם. אשמח לחלוק. יש מישהו שחושב אחרת?

Khaleal
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

אני ב-018.. התמיכה הטכנית היא בדיחה ועושים כל מאמץ כדי להמנע מלשלוח טכנאי.. לוקח שעות כדי לתפוס נציג (אפילו מכירות)

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

אני ב012 ואין לי בעיות

eli84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 414
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

גם אני לא חווה תקלה כלשהי כלקוח של 012

danielpo123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

@m31
·

אני באקספון ללא בעיות
הכל עבד חלק במעבר ולא נדרשתי לקבל מהם שירות לקוחות ככה שאין לי דעה בנושא

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #6 

@m31
·גם אני באקספון. גם בפעמים שהייתי צריך תמיכה, הסתדרתי איתם. באמת תמיכה לא משהו (ויש לי קצת ניסיון של עבודה בתמיכה טכנית:)), אבל הם משתפרים נראה לי. חוץ מזמן המתנה ארוך, נראה לי שהם בסדר. אין מה לעשות, על מחיר זול משלמים בדרכים אחרות. ואם כולם יעברו אליהם, זה יהיה בעיה, יותר מדי לקוחות יגרמו לעומס :)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #7 

אני ב-012 מעל 8 שנים - הכל פיקס , מעולם לא הייתה בעיה מיוחדת .

Amirhe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

@movieman
טעות·

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #9 

אני לקוח של 018 בערך חודשיים והכל עובד פיקס. עשיתי שיחה אחת לתמיכה כדי לבטל את ה- CGN וזה הלך חלק ובלי בעיות.
מתלבט אם לעשות עוד שיחה כדי לעבור ל- IPv6. סתם בשביל ההתנסות, אין צורך אמיתי.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #10 

012, הכל מעולה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #11 

mrunderhill כתב:אני ב012 ואין לי בעיות
...
+1

dvdrw1024
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #12 

שלגון כתב:מתלבט אם לעשות עוד שיחה כדי לעבור ל- IPv6. סתם בשביל ההתנסות, אין צורך אמיתי.
...
אין צורך להתקשר אליהם לקבל כתובת IPv6 - אתה מקבל אוטומטית אחת (זה לא שיש מחסור בכתובות IPv6 :D ).

אתה פשוט צריך להגדיר את המודם/ראוטר שלך שיעבוד ב IPv6 (בד"כ לא מופעל כברירת מחדל).

מעבר לזה לא צריך להגדיר כלום וכל מערכות ההפעלה המודרניות יודעות לעבוד מצויין ב IPv6.

בכל מקרה המחשב/טאבלט/סמארטפון יעבוד במצב כפול - כשיש אפשרות הוא יעבוד ב IPv6 (למשל באתרים כגון Google facebook), ואם לא, הוא יעבוד ב IPv4 (ברב האתרים). העניין אוטומטי לחלוטין.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #13 

dvdrw1024 כתב:
...
...
אין צורך להתקשר אליהם לקבל כתובת IPv6 - אתה מקבל אוטומטית אחת (זה לא שיש מחסור בכתובות IPv6 :D ).

אתה פשוט צריך להגדיר את המודם/ראוטר שלך שיעבוד ב IPv6 (בד"כ לא מופעל כברירת מחדל).

מעבר לזה לא צריך להגדיר כלום וכל מערכות ההפעלה המודרניות יודעות לעבוד מצויין ב IPv6.

בכל מקרה המחשב/טאבלט/סמארטפון יעבוד במצב כפול - כשיש אפשרות הוא יעבוד ב IPv6 (למשל באתרים כגון Google facebook), ואם לא, הוא יעבוד ב IPv4 (ברב האתרים). העניין אוטומטי לחלוטין.
...
צריך באמת לציין לטובה את אקספון שהיא הספקית היחידה בארץ שחושבת קדימה בנושא הזה.
מה שכן, לפני שאתה מגדיר את הנתב שלך לתמוך בזה שים-לב לדבר אחד קריטי לאבטחת הרשת שלך - ברשתות IPv4 רגילות התרגלנו כבר שאנחנו מקבלים כתובת IP אחת מהספקית ושהנתב הוא NAT. מכאן הוא גם מתפקד כ-Firewall טבעי, שום חיבור מבחוץ לא יכול להיכנס אם לא פתחנו את הפורט מיוזמתנו.
זה לא ככה ב-IPv6 - יש המון כתובות ולכן גם הספקית נותנת לך בלוק שלם ולא כתובת בודדת. במילים אחרות, לכל מחשב ברשת הביתית שלך תהיה כתובת IPv6 ציבורית משלו ויהיה ניתן לפנות אליהם מהאינטרנט. זה מחזיר אלינו בעיות אבטחה מהתקופה שעוד היינו מתחברים עם מודם (מישהו עוד זוכר את WinNuke?) - בקיצור כדי להימנע מזה אתה חייב גם להגדיר Firewall של IPv6, או על הנתב או על המחשבים שלך, לחסום כל פורט שלא אמורים להתחבר אליו מהאינטרנט.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

דווקא נושא מאוד מעניין. לא ידעתי שאפשר לעבוד גם עם ipv4 וגם ipv6 במקביל. נראה לי זה שווה אשכול נפרד :)

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #15 

ב-012 כבר 13 שנה ומרוצה. תמיכה טכנית טובה מאוד.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
רשימת הציוד: B&W 603 S3/Anthem MRX 740/SVS Ultra Center/SVS PB-1000/SVS Ultra Bookshelf/LG OLED 65/Sony UBP-X700

BobbinSegev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 23 פעמים

שליחה #16 

מבין אלו כאן שנמצאים במי מהחברות האלו, האם ניתן לוודא שהחיבור פתוח לטורנטים והאם אין עלויות חבויות נוספות בעניין?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

BobbinSegev כתב:מבין אלו כאן שנמצאים במי מהחברות האלו, האם ניתן לוודא שהחיבור פתוח לטורנטים והאם אין עלויות חבויות נוספות בעניין?
...
·אין שום בעיה עם טורנטים, לא צריך שום חבילות מיוחדות. לפחות באקספון כך

BobbinSegev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

dima_vy כתב:
...
...
·אין שום בעיה עם טורנטים, לא צריך שום חבילות מיוחדות. לפחות באקספון כך
...
·תודה! אכן הבנתי כך גם מאחרים (אם כי נאמר לי שצריך להתקשר אליהם כדי לבטל את ה-NAT, אבל זה נעשה ללא תשלום). מצד שני, יש פה בשרשור וגם בשרשור אחר שמצאתי לא מעט תגובות נגד אקספון (שירות לא טוב), אז אשמח לשמוע גם מבעלי מנוי ל-012 מה יש להם לומר על כך.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

BobbinSegev כתב:
...
...
·תודה! אכן הבנתי כך גם מאחרים (אם כי נאמר לי שצריך להתקשר אליהם כדי לבטל את ה-NAT, אבל זה נעשה ללא תשלום). מצד שני, יש פה בשרשור וגם בשרשור אחר שמצאתי לא מעט תגובות נגד אקספון (שירות לא טוב), אז אשמח לשמוע גם מבעלי מנוי ל-012 מה יש להם לומר על כך.
...
·לאקספון עדיף לעבור כאשר יש לך קו בזק תקין לחלוטין, וכבר במהירות הרצויה. זה הכל. את ה-NAT אתה יכול לבקש לבטל גם בשיחת טלפון תוך כדי ההזמנה. ואם אתה מזמין דרך האינטרנט, אז ברגע שאתה מקבל שם משתמש וסיסמא. כן, זמן המתנה יכול להיות ארוך, אבל לא תמיד. בשעות הבוקר לא היה זמן המתנה.

BobbinSegev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

dima_vy כתב:
...
...
·לאקספון עדיף לעבור כאשר יש לך קו בזק תקין לחלוטין, וכבר במהירות הרצויה. זה הכל. את ה-NAT אתה יכול לבקש לבטל גם בשיחת טלפון תוך כדי ההזמנה. ואם אתה מזמין דרך האינטרנט, אז ברגע שאתה מקבל שם משתמש וסיסמא. כן, זמן המתנה יכול להיות ארוך, אבל לא תמיד. בשעות הבוקר לא היה זמן המתנה.
...
·מה זה תקין "לחלוטין"? יש לי תשתית בזק לאינטרנט שעובדת בזה הרגע, אבל היא במהירות 15 כרגע ואני רוצה להגדיל מהירות, כך שאזדקק לראוטר חדש תומך VDSL. יש בעיה עם זה כרגע במעבר לאקספון? או שפשוט אצטרך לקנות את הראוטר עם המבצע שיש להם עם באג?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”