מחפש אקולייזר לרמקולים bose 901 סדרה iv או iii
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
Harel24000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אשמח לשמוע ממי שמעוניין למכור
-
Harel24000
-
- חבר שרק התחיל

אשמח לכל תגובה שתעזור לי למצוא את האקולייזר של bose, תודה מראש לכל המגיבים
-
Harel24000
-
- חבר שרק התחיל

תודה.
בדקתי בebay העלות הכללית כולל משלוח ומיסי יבוא יקרה מאוד וחכן ירדתי מהעניין, האם לא ניתן להשיג בארץ את המוצר בשום פנים ואופן?
בדקתי בebay העלות הכללית כולל משלוח ומיסי יבוא יקרה מאוד וחכן ירדתי מהעניין, האם לא ניתן להשיג בארץ את המוצר בשום פנים ואופן?
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
Harel24000'
המדובר באקולייזר ספציפי המאפשר הדגשה / הנחתה של שני תדרים למיטב זכרוני:
225 HZ ו- 6KZ בעד [+/- 6 DB]
האמת היא, לדעתי כל אקולייזר סטריאו בסיסי יוכל לתת לך את אותה התוצאה. במקרה זה אתה משלם תוספת על פריט "ספציפי", שהוא "חלק מסט" ,נמצא בד"כ בחו"ל, ויש ליבא אותו ואולי גם לשלם מכס ומע"מ.
נסה את התועלת באקולייזר בסיסי, אני מניח שתוכל להשאיל אחד מהחברים פה אם תצטרך, וכן ניתן למצוא מכשירים חביבים כאלה (משומשים)בסכום פעוט יחסית.
המדובר באקולייזר ספציפי המאפשר הדגשה / הנחתה של שני תדרים למיטב זכרוני:
225 HZ ו- 6KZ בעד [+/- 6 DB]
האמת היא, לדעתי כל אקולייזר סטריאו בסיסי יוכל לתת לך את אותה התוצאה. במקרה זה אתה משלם תוספת על פריט "ספציפי", שהוא "חלק מסט" ,נמצא בד"כ בחו"ל, ויש ליבא אותו ואולי גם לשלם מכס ומע"מ.
נסה את התועלת באקולייזר בסיסי, אני מניח שתוכל להשאיל אחד מהחברים פה אם תצטרך, וכן ניתן למצוא מכשירים חביבים כאלה (משומשים)בסכום פעוט יחסית.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
-
Harel24000
-
- חבר שרק התחיל

האם יש לך אקולייזר מסויים שאתה מכיר שיתאים לדעתך ?