מתלה תקרה PT-AT6000E
התחדשתי במקרן PT-AT6000E של פנסוניק במבצע שהיה דרך אמזון איטליה.
המקרן יחליף את האפסון EH-TW5000 ששירת אותי בנאמנות במשך 6 שנים.
רק היום קבלתי את המקרן והבחנתי במשהו מאוד מוזר, החורים לתליית המקרן בפנסוניק מפוזרים בצורה מאוד לא סימטרית.
לעומת זאת באפסון אני זוכר שיש 4 חורים בצורת מלבן.
למשהו יש ניסיון עם מתלה תקרה למקרן הנ"ל? אם כן, מתלים אוניברסלים מתאימים לו?
תודה,
אלעד
המקרן יחליף את האפסון EH-TW5000 ששירת אותי בנאמנות במשך 6 שנים.
רק היום קבלתי את המקרן והבחנתי במשהו מאוד מוזר, החורים לתליית המקרן בפנסוניק מפוזרים בצורה מאוד לא סימטרית.
לעומת זאת באפסון אני זוכר שיש 4 חורים בצורת מלבן.
למשהו יש ניסיון עם מתלה תקרה למקרן הנ"ל? אם כן, מתלים אוניברסלים מתאימים לו?
תודה,
אלעד
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם תוכל לצלם את החורים של המקרן והמתלה?
בסוף הצלחתי לקמבן את המתקן תליה שיעבוד עם המקרן, אני מעלה את התמונה של החורים רק בשביל הקטע.
הבעיה החדשה היא שהגם המרכז של המקרן זז קצת וגם התזוזה של העדשה שלו קצת יותר מוגבלת ואני לא מצליח להקרין על המסך הקיים...
חלק גדול מהבעיה הוא שהמתלה הקיים עבר מהדירה הישנה שהייתה בה תקרה נמוכה ולכן השתמשתי במתלה מאוד קצר ואילו בדירה החדשה התקרה מאוד גבוה.
אני מתלבט בין להזיז את המתלה חצי מטר (כנראה יעבוד), לקנות מתלה חדש עם זרוע יותר ארוכה או לבנות כבר מדף.
אני נוטה לכיוון המדף, בגלל הנוחות של הגישה למקרן רק הגודל קצת מפחיד אותי.
זה נראה שבשביל מקרן כמו שיש לי צריך מדף עם עומק של לפחות 45 ס"מ וזה צריך להחזיק כמעט 10 קילו.
למשהו יש ניסיון עם מדף למקרן? אני אשמח לשמוע על מה עשיתם.
הבעיה החדשה היא שהגם המרכז של המקרן זז קצת וגם התזוזה של העדשה שלו קצת יותר מוגבלת ואני לא מצליח להקרין על המסך הקיים...
חלק גדול מהבעיה הוא שהמתלה הקיים עבר מהדירה הישנה שהייתה בה תקרה נמוכה ולכן השתמשתי במתלה מאוד קצר ואילו בדירה החדשה התקרה מאוד גבוה.
אני מתלבט בין להזיז את המתלה חצי מטר (כנראה יעבוד), לקנות מתלה חדש עם זרוע יותר ארוכה או לבנות כבר מדף.
זה נראה שבשביל מקרן כמו שיש לי צריך מדף עם עומק של לפחות 45 ס"מ וזה צריך להחזיק כמעט 10 קילו.
למשהו יש ניסיון עם מדף למקרן? אני אשמח לשמוע על מה עשיתם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·esoreanu כתב:בסוף הצלחתי לקמבן את המתקן תליה שיעבוד עם המקרן, אני מעלה את התמונה של החורים רק בשביל הקטע.
למשהו יש ניסיון עם מדף למקרן? אני אשמח לשמוע על מה עשיתם....
למה לא תקנה מתקן תליה אורגינל שמיועד למקרן הזה ?עוד קצת השקעה והכל יהיה דבש.