התייעצות בנוגע למזגן אלקטרה
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שלום חברים,
מה אתם חושבים על המזגן הזה:
https://www.shekem-electric.co.il/?Cate ... cleID=2636
אמור לקרר סלון בשטח של 30 מטר, בתוך בניין מגורים בקומה שניה, בעיר ירושלים, יעבוד בעיקר בשעות אחר הצהריים והערב.
בבדיקה שעשיתי במחשבון של אלקטרה הומלץ על תפוקת קירור של 20,000 [הנתון הזה לא אומר לי כלום] ואני רואה שבדוגמה ששלחתי התפוקה 24,000, בנוסף הדירוג האנרגטי A, שזה מאוד חשוב משיקולי איכות הסביבה והבנתי שהמזגנים האלה מאוד חסכוניים בחשמל.
איך מזגני אלקטרה?
איך הדגם הספציפי שמצאתי, מומלץ?
יש הארות או הצעות נוספות לפני שאני רוכש?
תודה!
מה אתם חושבים על המזגן הזה:
https://www.shekem-electric.co.il/?Cate ... cleID=2636
אמור לקרר סלון בשטח של 30 מטר, בתוך בניין מגורים בקומה שניה, בעיר ירושלים, יעבוד בעיקר בשעות אחר הצהריים והערב.
בבדיקה שעשיתי במחשבון של אלקטרה הומלץ על תפוקת קירור של 20,000 [הנתון הזה לא אומר לי כלום] ואני רואה שבדוגמה ששלחתי התפוקה 24,000, בנוסף הדירוג האנרגטי A, שזה מאוד חשוב משיקולי איכות הסביבה והבנתי שהמזגנים האלה מאוד חסכוניים בחשמל.
איך מזגני אלקטרה?
איך הדגם הספציפי שמצאתי, מומלץ?
יש הארות או הצעות נוספות לפני שאני רוכש?
תודה!
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
היי,
יש לי את הדגם הזה ואת הדגם הגדול יותר 35 תלת פאזי, בשימוש בסלון ובמטבח של כחודש.
אומנם לא הרבה זמן על מנת לבדוק אמינות וכו', אבל עושים את העבודה בצורה מעולה, ומקררים (כרגע רק בדקתי את הקירור) מהר מאוד את החלל, ולא מרעישים יותר מידי.
יש לי את הדגם הזה ואת הדגם הגדול יותר 35 תלת פאזי, בשימוש בסלון ובמטבח של כחודש.
אומנם לא הרבה זמן על מנת לבדוק אמינות וכו', אבל עושים את העבודה בצורה מעולה, ומקררים (כרגע רק בדקתי את הקירור) מהר מאוד את החלל, ולא מרעישים יותר מידי.
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מה הכוונה ב- "ואת הדגם הגדול יותר 35 תלת פאזי"?
יש מספר דגמים?
תודה על התגובה
יש מספר דגמים?
תודה על התגובה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |