התלבטות ברכישת תנור אפיה שיש בו גם פונקציית מיקרוגל.

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
ruvain פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אנחנו מתגוררים בבית קטן יחסית ואנחנו מחפשים פתרון לאפיה שמשלב מיקרוגל.
ישנם פתרונות של חברות רבות (Gorenje, Bosch/Siemens, Miele Whirpool, Teka
מדובר בתנורי אפיה לכל דבר, לא במיקרוגלים בעלי יכולת אפיה.

אלו תנורים קומפקטיים וגובהם 45 ס"מ (רוחבם כן רגיל כמו כל תנור מובנה).
נפחם נע סביב ה 40-45 ליטרים. כמו בתנור רגיל יש להם 7-9 תוכניות אפיה וכאמור גם מיקרו גל

כעת ההתלבטות....

בשוק ישנם מספר מוצגים, קשת המחירים בין 4000 ל 23000 ש"ח.
לשאלת המיליון... מה עושה את ההבדל? מה עושה אצ Miele למה שהיא נחשבת?

לאילו מותגים לא להתקרב, אף לא עם מקל של חמישה מטרים?
אין לי כסף ל Miele, מה יתן value for money?
האם יש מותגים שיש סביבם הילה שאינה מוצדקת?
ולבסוף איך נחשבים ספציפית המוצרים של Gorenje.

האם ישנם אתרים בינלאומיים המבצעים banchmarks המדרגים מוצרים כאלה.

תודה לעונים!

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

@ruvain
·
אני רציתי מיקרו שיש בו גם פונקציית אפייה משודרגת, חשבתי על סמסונג 28 ליטר -Samsung MC28H5125AK
ירדתי ממנו שאחרי שקראתי את הביקורות בחו"ל - לא מצאתי אף ביקורת שמספרת על כמה הוא טוב בגריל או באפייה. מצד שני היו הרבה ביקורות סתמיות של 5 כוכבים בלי יותר מדי פירוט...
מצאתי הרבה אנשים שהמיקרו הפסיק לעבוד להם אחרי זמן קצר, והחלפיו להם אותו ובאחד מהמקרים גם היחידה החדשה עשתה בעיות.
בנוסף לא היתה עליו אף ביקורת בזאפ, אז ירדתי ממנו.

אני מציע שתחפש ביקורות באינטרנט באנגלית, תכתוב את שם הדגם ואת המילה review. תוריד את האותיות האחרונות (הרבה פעמים זה בגלל שדגם מגיע
אתה הולך לקנות מוצר מאוד יקר, תנור בילט-אין עם מיקרו משולב (או להיפך) - מעבר לאורך החיים ולאחריות - חשוב שישמש אותך לפי צרכיך. תבדוק אם אפשר לשים בו תבניות וכו, תבין אם זה קודם כל מיקרו ואחרי זה גם קצת תנור או הפוך.
אולי יהיה עדיף לקחת תנור בנוי קטן (אם יש) או אפילו טוסטר אובן גדול של 39-49 ליטר עם "טורבו" (זה בערך 500 שח) ובנוסף מיקרו פשוט - גם ב300-500 שח.
אגב, אני ואישתי בזמנו הכנו במשך שלוש שנים פיצות בטוסטר אובן גדול ובלי טורבו. חסרונות - צריך להזיז את הפיצה כי החימום לא אחיד, אפשר לחטוף כוויה מהדלת כי היא חמה. יתרונות - עלה 70 שח ביד 2... והוציא פיצות טעימות.

ruvain פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

לגבי ההבחנה בין מיקרו שהוק קצת תנור ללתנור שיש לו מיקרו....

שליחה #3 

זו כמות תוכניות האפיה 7-9 תוכניות, שזה כמו תנור מובנה רגיל שיש לו בנוסף גם מיקרו
אכן שמעתי שיש בעיה עם המיקרו, לגיסתי ולגיסי יש מוצר כזה של סאוטר, שהמיקרו חדל מלתפקד.
לגב הורדת סיומת דגם המוצר בחיפוש, אכן פעולה נכונה (בגלל שלא כל מי שכותב על דברים טכניים מרפיד על כתיבה נכונה של דגמים).
אחרי שנים ללא ללא תנור אמיתי וללא יכולת לוותר על מיקרו, אנחנו לאור מצוקת המקום, פוונים לאפיק, התנור שיש לו מיקרו

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”