אזניות in-ear עד 1000 ש"ח
אחרי אובדן האוזנית שלי הגיע הזמן לשדרג.
אני מחפש אוזניות in-ear עד 1000 שקל, עדיפות לקניה בארץ.
אני מקשיב לכמעט כול סוג שלמוזיקה חוץ מקלסית.
האזניות הקודמות שלי היו shure se315 ואהבתי אותם מאוד, לכן אני חושב לשדרג לse425.
אבל אני ישמח להמלצות נוספות לפני הקניה.
תודה רבה מראש
אני מחפש אוזניות in-ear עד 1000 שקל, עדיפות לקניה בארץ.
אני מקשיב לכמעט כול סוג שלמוזיקה חוץ מקלסית.
האזניות הקודמות שלי היו shure se315 ואהבתי אותם מאוד, לכן אני חושב לשדרג לse425.
אבל אני ישמח להמלצות נוספות לפני הקניה.
תודה רבה מראש
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
IE80 בהחלט אזניות מצויינות וככל הנראה הכי טובות שאפשר להשיג במחיר הזה ומעלה.
לא מזמן הייתי בארה"ב וחשבתי לשדרג או לקנות אזניות חדשות ופשוט לא הצלחתי לשכנע את עצמי שמשהו בפחות מ 500$ באמת יתן לי משהו שחסר לי עם ה IE80 וגם אז, לא בטוח שזה שווה את ההשקעה.
אם לא דחוף לך, המחיר שלהן זז בכל אתרי אמזון אירופה מפחות מ 190 יורו עד 220. אל תשכח שקודם מורידים 20% מע"מ מקומי ואז מוסיפים מע"מ ישראלי ומשלוח אז מחיר אפשר לראות רק בסוף החישוב ב"קופה" של האתר.
לא מזמן הייתי בארה"ב וחשבתי לשדרג או לקנות אזניות חדשות ופשוט לא הצלחתי לשכנע את עצמי שמשהו בפחות מ 500$ באמת יתן לי משהו שחסר לי עם ה IE80 וגם אז, לא בטוח שזה שווה את ההשקעה.
אם לא דחוף לך, המחיר שלהן זז בכל אתרי אמזון אירופה מפחות מ 190 יורו עד 220. אל תשכח שקודם מורידים 20% מע"מ מקומי ואז מוסיפים מע"מ ישראלי ומשלוח אז מחיר אפשר לראות רק בסוף החישוב ב"קופה" של האתר.
אני חושב שתתאכזב מהIE80 אם אתה מנסה לשדרג את הצליל של הSE315. לא יצא לי לשמוע אותן, אבל אין ספק שמדובר על אוזניות באסיות, אפילו עם הפילטר ברמה הנמוכה, כי הוא עובד בעיקר על הסאב-באס: http://en.goldenears.net/17497
לדעתי אם אתה מחפש למקסם תמורה בארץ, חפש SE535 יד שנייה, אפשר לסגור עניין בסביבות ה1200 ש"ח והשדרוג יהיה משמעותי יותר מלשדרג לSE425. היבואן נותן שירות טוב מנסיוני אם הרכישה במקום מורשה, חבל רק שהעלו מחירים.
לדעתי אם אתה מחפש למקסם תמורה בארץ, חפש SE535 יד שנייה, אפשר לסגור עניין בסביבות ה1200 ש"ח והשדרוג יהיה משמעותי יותר מלשדרג לSE425. היבואן נותן שירות טוב מנסיוני אם הרכישה במקום מורשה, חבל רק שהעלו מחירים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה!