קושחה חדשה לTP LiNK WDR4300 מהאתר הרישמי מתאים לישראל
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
טוב שהם נזכרו. אני מניח שכל ההבדל בינה לבין הקושחה הגלובלית הוא החסימה של התדרים האסורים לשימוש בארץ.LiorKlein כתב:ראיתי באתר של TPLINK ישראל , קושחה חדשה שמתאימה לגירסה בארץ מתאריך 08/06/15 כלומר ממש חדשה , מישהו בדק אותה...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

פשוט תשאל את עצמך מה הנתב שלך לא נותן לך כרגע או איזה בעיות יש לך. אם אתה לא מצליח לחשוב על משהו אז אל תתקין קושחה חיצונית.
אני לדוגמה התקנתי אחרי שהבנתי שאני רוצה שהנתב ישמש לי כשרת VPN לגישה לרשת הביתית מרחוק. גם אז לא התחלתי ישר, לקחתי את הזמן ללמוד את הנושא. קניתי נתב מיוחד למשחקים ובסוף רק אחרי שראיתי שהוא עושה כל מה שצריך ובלי בעיות אז החלפתי אותו עם הראשי.
אני לדוגמה התקנתי אחרי שהבנתי שאני רוצה שהנתב ישמש לי כשרת VPN לגישה לרשת הביתית מרחוק. גם אז לא התחלתי ישר, לקחתי את הזמן ללמוד את הנושא. קניתי נתב מיוחד למשחקים ובסוף רק אחרי שראיתי שהוא עושה כל מה שצריך ובלי בעיות אז החלפתי אותו עם הראשי.
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
הקושחה הזאת דפקה לי לגמרי את הנתב.
כל כמה שעות מאבד אלחוטי, בחוטי אין אינטרנט והממשק הוובי לא מגיב.
צריך ללכת פיזית לראוטר ולהדליק מחדש.
הקליטה של הווייפיי נחלשה.
מאוכזב.
גם אני מבין שעכשיו הבוטלואודר נעול אז אין דרך חזרה.
כל כמה שעות מאבד אלחוטי, בחוטי אין אינטרנט והממשק הוובי לא מגיב.
צריך ללכת פיזית לראוטר ולהדליק מחדש.
הקליטה של הווייפיי נחלשה.
מאוכזב.
גם אני מבין שעכשיו הבוטלואודר נעול אז אין דרך חזרה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

דווקא ב-4300 לא שמתי-לב לנעילה ב-Bootloader עם הקושחה הזאת, תשיג את הקושחה הישראלית הקודמת ולדעתי תוכל לחזור.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אחרי שהמשיכו לי הבעיות גם עם הקושחה הזאת, אייבורי באו לקראתי והחליפו לי את הנתב למרות שהאחריות עברה לפני חודש.
רוצה לשבח במיוחד את יוסי הנציג שעשה הכל כדי שאקבל שירות מצויין ומהיר.
באמת רמה אחרת.
הנתב שקיבלתי מגיע עם 3.15.33 Build 131016 Rel.53333n הישנה והטובה, לא אופתע אם הוא ישב לצד הנתב הישן במפעל (היה כתוב על הקופסה ששנת הייצור היא 2014)
בינתיים אני לא נוגע בקושחה כי אין לי את המקורית (נגטיב, שלך ישנה יותר כמדומני)
רוצה לשבח במיוחד את יוסי הנציג שעשה הכל כדי שאקבל שירות מצויין ומהיר.
באמת רמה אחרת.
הנתב שקיבלתי מגיע עם 3.15.33 Build 131016 Rel.53333n הישנה והטובה, לא אופתע אם הוא ישב לצד הנתב הישן במפעל (היה כתוב על הקופסה ששנת הייצור היא 2014)
בינתיים אני לא נוגע בקושחה כי אין לי את המקורית (נגטיב, שלך ישנה יותר כמדומני)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כמה זמן הראוטר אצליך שכבר נגמרה האחריות??? יבואן רשמי 3 שנים וקושחה מתאימה ליבואן רשמי.
למוצרים של יבואן מקבילי הקושחה אינה מתאימה
יצא לי לבצע עדכון לראוטר והוא הפסיק לקבל את הSSID של האלחוטי ונשאר ללא שם, קיבל רק סיסמה... כמובן שיבואן רשמי אינו מטפל בזה...
למוצרים של יבואן מקבילי הקושחה אינה מתאימה
יצא לי לבצע עדכון לראוטר והוא הפסיק לקבל את הSSID של האלחוטי ונשאר ללא שם, קיבל רק סיסמה... כמובן שיבואן רשמי אינו מטפל בזה...
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

אייבורי אמרו שהם נותנים רק שנה
הייתי בקשר עם טיפילינק שאמרו שהאחריות היא 3 שנים, אבל עדיף כבר מול אייבורי מאשר להסתבך מול טיפילינק.
אגב, היום בבוקר שוב לא היה אינטרנט והאלחוטי לא התחבר (הרשתות נראו, אבל לא היה ניתן להתחבר אליהן)
192.168.1.1 לא מגיב
הייתי בקשר עם טיפילינק שאמרו שהאחריות היא 3 שנים, אבל עדיף כבר מול אייבורי מאשר להסתבך מול טיפילינק.
אגב, היום בבוקר שוב לא היה אינטרנט והאלחוטי לא התחבר (הרשתות נראו, אבל לא היה ניתן להתחבר אליהן)
192.168.1.1 לא מגיב
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אייבורי מוכרים יבוא מקביל. אגב, לפחות בחלק מהמקרים הוא הגיע בלי ההתאמה לישראל (שזה יתרון).Ymac כתב:אייבורי אמרו שהם נותנים רק שנה
192.168.1.1 לא מגיב...
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
עדכוני קושחה ישראלים יש באתר של בנדא היבואנית - http://www.benda.co.il/pages/3.aspx
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.