בעיות קליטה בעידן משעה 22:00~
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בעיה מוכרת. אצל ההורים שלי (גרים בדרום הרצליה) לא היתה קליטה באופן קבוע מהשעה הזאת עד שעות הבוקר. נראה שיש שם בור קליטה ולאף אחד לא אכפת. פתרתי להם את הבעיה עם אנטנה חיצונית ומגבר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
ייתכן ואתם ממוקמים באיזור חפיפה בין התדרים. אם אתם ב- 514, תחליפו ל- 538 וההפך.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חבל פשוט חבל שהם לא עוברים לשידורים דרך האינטרנט... אנשים צריכים כמו פעם.. להיות לוליינים עם אנטנות מגושמות ולכוון אותם מצד לצד כדי לקבל תמונה חלקה ללא עיוותים.. שנת 2015 היא רק כנראה מספר בישראל ולא אות לקדמה טכנולוגית, בעוד שאר העולם לוקח אותנו בסיבוב 
[img2=282x394]http://www.ptawug.co.za/images/roof2_klein.jpg[/img2]
* לאנשים בתמונה אין כל קשר לבעיות הקליטה פה בישראל
[img2=282x394]http://www.ptawug.co.za/images/roof2_klein.jpg[/img2]
* לאנשים בתמונה אין כל קשר לבעיות הקליטה פה בישראל
בתדר 538 אין קליטה כלל מאז שהתחילו הבעיות בלילה. ב-514 קולטים מצוין ביום, ורע מאוד בלילה (נפילה גם בעוצמה וגם באיכות הסיגנל, לסירוגין).ziv_r כתב:ייתכן ואתם ממוקמים באיזור חפיפה בין התדרים. אם אתם ב- 514, תחליפו ל- 538 וההפך....
שני התדרים עבדו מצויין עד לפני שבועיים בערך. התשתית תקינה (אנטנה, חיווט, מגברים).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
מספיקלי,
הסיבה שלהרבה אנשים יש בעיות קליטה בערב נובעת מזה שהאויר מתחמם לאורך היום, כאשר בערב, הדבר מגביר החזר של גלים ואז אם יש 2 תדרים צמודים והמקלט נעול על התדר החלש יותר, התדר החלש יותר סובל ולכן יש בעיות קליטה. הדבר משפיע גם על גלים קצרים יותר כמו AM.
הסיבה שלהרבה אנשים יש בעיות קליטה בערב נובעת מזה שהאויר מתחמם לאורך היום, כאשר בערב, הדבר מגביר החזר של גלים ואז אם יש 2 תדרים צמודים והמקלט נעול על התדר החלש יותר, התדר החלש יותר סובל ולכן יש בעיות קליטה. הדבר משפיע גם על גלים קצרים יותר כמו AM.
·הי,ziv_r כתב:מספיקלי,
הסיבה שלהרבה אנשים יש בעיות קליטה בערב נובעת מזה שהאויר מתחמם לאורך היום, כאשר בערב, הדבר מגביר החזר של גלים ואז אם יש 2 תדרים צמודים והמקלט נעול על התדר החלש יותר, התדר החלש יותר סובל ולכן יש בעיות קליטה. הדבר משפיע גם על גלים קצרים יותר כמו AM....
גם אני חווה את הבעיות הללו בשעות הערב (גר בחיפה).
האם יש תדר שניתן לכוון אליו ולראות טוב גם בערב?
כיצד ניתן לראות עוצמת שידור בממיר מסוג סאקל 03 וסאקל 06?
תודה
·הי גיל,גיל37 כתב:דוקא חיפה מכוסה טוב . יש משדר חזק באיזור רכס הכרמל (אני חושב שאפשר למצוא מיקום מדויק יותר בחיפוש בגוגל).
כוון אנטנה לשם על אפיק 29 בממיר ולא אמורות להיות הפרעות....
כיצד מכוונים לאפיק 29?
האם בסריקה האוטומאטית זה מתכוונן לשם אוטומאטית?
האם אתה יודע כיצד לבדוק את עוצמת השידור במכשיר סאקל 03 ו- סאקל 06?
תודה
היי
לא מכיר את התפריטים של ממירי סקאל אבל בדרך כלל יש לך בממיר אפשרות לסריקה ידנית.
אתה מקליד עם המספרים שעל השלט או מזיז עם החיצים את מס' האפיק עד שתגיע ל-29 ואמור להיות לפחות פס אחד שמראה עוצמה או איכות של האות.
בעיקרון האפיק לקליטת שידורי עידן פלוס בצפון הארץ הוא 29.
אפיק 26 מיועד למרכז.
לא מכיר את התפריטים של ממירי סקאל אבל בדרך כלל יש לך בממיר אפשרות לסריקה ידנית.
אתה מקליד עם המספרים שעל השלט או מזיז עם החיצים את מס' האפיק עד שתגיע ל-29 ואמור להיות לפחות פס אחד שמראה עוצמה או איכות של האות.
בעיקרון האפיק לקליטת שידורי עידן פלוס בצפון הארץ הוא 29.
אפיק 26 מיועד למרכז.
בעת קליטה באזור הרצליה/רעננה
·אשמח לדעת אם הביעה עדיין קיימת אצלך?sblueeye כתב:בתדר 538 אין קליטה כלל מאז שהתחילו הבעיות בלילה. ב-514 קולטים מצוין ביום, ורע מאוד בלילה (נפילה גם בעוצמה וגם באיכות הסיגנל, לסירוגין).......
שני התדרים עבדו מצויין עד לפני שבועיים בערך. התשתית תקינה (אנטנה, חיווט, מגברים)....
יש לי אנטנה חיצונית שמכוונת לצפון מערב (נתניה) שם יש משדר.
בשבועות האחרונים השידור נתקה כל 2-3 דק'.
יש לי אנטנת יאגי חיצונית עם ממיר מובנה/Innova 7002
Re: בעת קליטה באזור הרצליה/רעננה
היyayu2120 כתב:·אשמח לדעת אם הביעה עדיין קיימת אצלך?......
יש לי אנטנה חיצונית שמכוונת לצפון מערב (נתניה) שם יש משדר.
בשבועות האחרונים השידור נתקה כל 2-3 דק'.
יש לי אנטנת יאגי חיצונית עם ממיר מובנה/Innova 7002...
שמח לבשר כי בעיות הקליטה נעלמו כמעט לחלוטין
·