התלבטות בין טאבלטים
היי,
מתלבט בין סמסונג טאב 4 10.1 אינטש סביב 1000 ש"ח.
לבין Onda v989 כולל הכל כ 750 ש"ח.
החומרה של הOnda הרבה יותר חזקה מצד שני סיני.
מהצד השני סמסונג עם חומרה קצת מיושנת ורזולוציה יותר נמוכה אבל בכל זאת סמסונג וכולל אחריות בארץ.
אשמח לשמוע דעות.
תודה.
מתלבט בין סמסונג טאב 4 10.1 אינטש סביב 1000 ש"ח.
לבין Onda v989 כולל הכל כ 750 ש"ח.
החומרה של הOnda הרבה יותר חזקה מצד שני סיני.
מהצד השני סמסונג עם חומרה קצת מיושנת ורזולוציה יותר נמוכה אבל בכל זאת סמסונג וכולל אחריות בארץ.
אשמח לשמוע דעות.
תודה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 - נחשב מאוד מוצלח.
אל תתפתה מהחומרה הסינית או מהמחיר, לרוב מתאכזבים.
הייתי בוחר בסמסונג.
בהצלחה
אל תתפתה מהחומרה הסינית או מהמחיר, לרוב מתאכזבים.
הייתי בוחר בסמסונג.
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
נכון, אבל המקרה שלי לא אומר שלכל טאבלט מהדגם הזה יש אותה בעיה. תסתכל בתגובות של גולשים , לא חסר. זה לא עוד מוצר מדבקה, זה אחד הדגמים הפופולריים של חברה גדולה.
אני ממש לא חושב שטאבלט של סמסונג זה "ללכת על בטוח". ואחריות בארץ - הרשת מלאה בתלונות על חברת סאני.
אני בזמנו חיפשתי משהו "על בטוח", כי הטאבלט היה לילדה, והיא לא מוכנה לדחות סיפוקים או לחכות עד שיתקנו. אז בחרתי בדגם הזה כי היו עליו מעט מאוד תלונות. שקלתי גם לקנות בארץ, כמו פותח השרשור, אבל נחרדתי מדיווחים על נותני האחריות פה, לא רק סאני.
אני ממש לא חושב שטאבלט של סמסונג זה "ללכת על בטוח". ואחריות בארץ - הרשת מלאה בתלונות על חברת סאני.
אני בזמנו חיפשתי משהו "על בטוח", כי הטאבלט היה לילדה, והיא לא מוכנה לדחות סיפוקים או לחכות עד שיתקנו. אז בחרתי בדגם הזה כי היו עליו מעט מאוד תלונות. שקלתי גם לקנות בארץ, כמו פותח השרשור, אבל נחרדתי מדיווחים על נותני האחריות פה, לא רק סאני.