שלום לכולם,קניתי עד לפני כחודשיים סמסונג 40 eh5000 דגם דיי ישן שסיפק אותי, באחד הימים הופיע פס גדול על כל המסך ומסרתי את המכשיר לתיקון,יש לי אחריות של סמסונג אלקטרוניקס לשנה.
חזרו אליי ואמרו לי שמביאים לי טלויזיה חדשה שהדגם שלה כפי שאייתה לי הנציגה ua40 fh5000, הבעיה שאני לא מוצא אף מידע על הדגם ברשת,הנציגה אמרה שזה דגם דיי חדש,מישהו מכיר או שמע על הדגם הספיציפי?
ועוד משהו שטכנאי היה אצלי הוא הציע לי להרחיב אחריות עד 3 שנים בתוספת של כמעט 500 ש"ח,כדאי להרחיב על טלויזיה שעלתה לי 2000 שח?זה כרבע מחיר מעלותה,תודה.
סמסונג 40 דגם לא מוכר
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היא כנראה טעתה בדגם. זה או F או H, לא שניהם ביחד.
אבל לך תדע, אולי הם הרכיבו שם במעבדה איזה דגם בעצמם, עם חלק מהרכיבים של F וחלק מהרכיבים של H, עם חאפרים הכל יכול להיות. לגבי האחריות - היית אמור לקבל עם המסך שהתקלקל לך אחריות לשנה מלאה + שנתיים נוספות מוגבלות. אין טעם לרכוש עוד אחריות בנוסף לכל זה, בטח ובטח שלמסך כזה ובמחיר שהם דרשו. זו לפחות דעתי..
אבל לך תדע, אולי הם הרכיבו שם במעבדה איזה דגם בעצמם, עם חלק מהרכיבים של F וחלק מהרכיבים של H, עם חאפרים הכל יכול להיות. לגבי האחריות - היית אמור לקבל עם המסך שהתקלקל לך אחריות לשנה מלאה + שנתיים נוספות מוגבלות. אין טעם לרכוש עוד אחריות בנוסף לכל זה, בטח ובטח שלמסך כזה ובמחיר שהם דרשו. זו לפחות דעתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·jacko-il כתב: אבל לך תדע, אולי הם הרכיבו שם במעבדה איזה דגם בעצמם, עם חלק מהרכיבים של F וחלק מהרכיבים של H, עם חאפרים הכל יכול להיות.....
הבנתי,תודה.
אני אפילו ביקשתי לאיית לי את הדגם כי לא מצאתי אף מידע,טוב נראה מה יביאו))
הטכנאי שהיה אצלי אפילו הציע לי לשכור מהם טלויזיה בסך 150 ש"ח עד שיביאו לי את הטלויזיה שלי,כמובן שסירבתי,גם ככה אם לא האישה היתי מסתפק במחשב:)
אני אפילו ביקשתי לאיית לי את הדגם כי לא מצאתי אף מידע,טוב נראה מה יביאו))
הטכנאי שהיה אצלי אפילו הציע לי לשכור מהם טלויזיה בסך 150 ש"ח עד שיביאו לי את הטלויזיה שלי,כמובן שסירבתי,גם ככה אם לא האישה היתי מסתפק במחשב:)