הגדרות ל pioneer 427XA
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מה הכוונה "הגדרות"?
כיול כל אחד צריך לעשות לבד, הגדרות של מכשיר אחד לא יראו טוב על מכשיר אחר בגלל שכל שילוב של ממיר + מסך צריך להיות מכוייל מעט שונה.
תעשה חיפוש על כיול מהעמוד הראשי ותלך במיוחד למאמרים ישנים...
כיול כל אחד צריך לעשות לבד, הגדרות של מכשיר אחד לא יראו טוב על מכשיר אחר בגלל שכל שילוב של ממיר + מסך צריך להיות מכוייל מעט שונה.
תעשה חיפוש על כיול מהעמוד הראשי ותלך במיוחד למאמרים ישנים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני לא מתמצא בממירים של הוט.
לגבי דיסק כיול - שים לב שזה יתן לך כיול רק ל-DVD
אין דרך לכייל מסך באופן פשוט מול ממיר של הוט. הדרך הפשוטה ביותר לכייל שחורים זה פשוט למצוא מסך שחור (למשל פסים מעל ומתחת תוכנית), להעלות את ה-BRIGHTNESS עד שהפסים השחורים הופכים אפורים ואז (בחדר חשוך לחלוטין!) להנמיך את ה-BRIGHTNESS עד בדיוק לנקודה שבה הפסים לא משתנים יותר כשאתה מנמיך את ה-BRIGHTNESS יותר...
זו דרך עקומה לפתור את הבעיה, אבל זה מה יש.
לגבי דיסקים, אם אתה צופה בעיקר בסרטים עם תרגום (ZONE2) אז יש רק דיסק אחד לכיול ולבדיקה שיתאים לך: DVE PAL.
לגבי דיסק כיול - שים לב שזה יתן לך כיול רק ל-DVD
אין דרך לכייל מסך באופן פשוט מול ממיר של הוט. הדרך הפשוטה ביותר לכייל שחורים זה פשוט למצוא מסך שחור (למשל פסים מעל ומתחת תוכנית), להעלות את ה-BRIGHTNESS עד שהפסים השחורים הופכים אפורים ואז (בחדר חשוך לחלוטין!) להנמיך את ה-BRIGHTNESS עד בדיוק לנקודה שבה הפסים לא משתנים יותר כשאתה מנמיך את ה-BRIGHTNESS יותר...
זו דרך עקומה לפתור את הבעיה, אבל זה מה יש.
לגבי דיסקים, אם אתה צופה בעיקר בסרטים עם תרגום (ZONE2) אז יש רק דיסק אחד לכיול ולבדיקה שיתאים לך: DVE PAL.
לאחר הרבה חיפושים בכיול DVD מצאתי את הכיוונים האלו שבוצעו על ידי ISF והם הכי קרובים ל6500K שלפי מה שהבנתי זה המדד הטוב ביותר :
AV Selection :User
Contrast 32
Brightness +3
Color +5
Tint -2
Sharpness -4
PureCinema Off
Color Temperature Low
CTI Off
DNR Low
MPEG NR Low
לי זה נתן שיפור עצום בתמונה פשוט מדהים בבקשה מקווה שזה יתן לך את הפתרון..!
AV Selection :User
Contrast 32
Brightness +3
Color +5
Tint -2
Sharpness -4
PureCinema Off
Color Temperature Low
CTI Off
DNR Low
MPEG NR Low
לי זה נתן שיפור עצום בתמונה פשוט מדהים בבקשה מקווה שזה יתן לך את הפתרון..!