דף נחיתה אינטרנט - גלישה ברשת אלחוטית ציבורית

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
b007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
מחפש שירות עבור הקמת דף נחיתה לגישה ברשת אלחוטית ציבורית חינמית כמו בבתי קפה / מלונות וכו'
מותאם למחשבים ולסלולרי
אישור תנאים וכו'

מחשב מישהו שיכול לבנות לי כזה דבר
תודה

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4308
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 903 פעמים

שליחה #2 

לא מדובר על דף נחיתה, אלה על חלק מהמערכת כוללת, שהרכיב המדובר שלה מכונה captive portal והוא בדרך כלל מיושם גם על אותו שרת \ נתב שמזהה את המשתמשים וקובע להם את המדיניות שימוש במשאבי רשת ( רוחב פס, ניתובים וכו' ). קיימים מספר רב פתרונות קנייניים וגם פתרונות קוד פתוח, כמו PFSense למשל שנותן אפשרויות מעבר ל captive portal , גם לשליטה על נקודות גישה אלחוטיות על ידי שרת RADIUS , שליטה על רוחב פס פר לקוח , סינון תכנים , ניטור של התעבורה, גישה מרחוק וכו'. וכמובן הוא בחינם.

b007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

יש לי מערכת שיודעת לבצע הגבלת תעבורת משתמשים
הפניה לדף captive portal
אני רק צריך להקים דף כזה מותאם לסלוללר ולמחשבים

b007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

מישהו מכיר?
יכול לעזור לי?
תודה

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

b007 כתב:יש לי מערכת שיודעת לבצע הגבלת תעבורת משתמשים
הפניה לדף captive portal
אני רק צריך להקים דף כזה מותאם לסלוללר ולמחשבים
...
·
הדף המדובר הוא חלק מהמערכת הזו וכבר נמצא בה וכל מה שאתה צריך לעשות, זה רק לערוך אותו לפי הצרכים שלך ובכל המערכות היום הדף כבר מראש מתאים גם למחשבים וגם לציוד נייד וגל מה שאתה נדרש זה להקליד את התוכן הנדרש.
אני רק מקווה שמה שיש לך כבר, זה לא משהו חצי אפוי, בסיגנון של OpenWRT שלא מתאים לצרכים מהסוג הזה, אלה יותר למשחקים בבית.

Khaleal
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #6 

בנתב שלי LINKSYS EA4500 ישנם אפשרות לרשת לאורחים וכשמתחברים לרשת זו אוטומטית מועברים לדף נוסף שבו צריכים לשים את הסיסמה של רשת האורחים כדי להתחבר באופן מלא.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

Khaleal כתב:בנתב שלי LINKSYS EA4500 ישנם אפשרות לרשת לאורחים וכשמתחברים לרשת זו אוטומטית מועברים לדף נוסף שבו צריכים לשים את הסיסמה של רשת האורחים כדי להתחבר באופן מלא.
...
·
אם מדובר על רשת ביתית, יהיו מקרים שנתב בסגנון הזה יהיה מספיק, אבל אם מדובר על רשת ביתית שקיימות בה מספר נקודות גישה אלחוטיות, או על רשת ציבורית ארגונית, אז הציוד הנדרש הוא כבר אחר לגמרי, כזה שתומך ב VLANs שאחד מהם מגדירים לצורך שימוש לרשת אורחים וכל הנקודות גישה שצריכות לשדר את ה SSID של רשת אורחים מגדירים גם ל VLAN שנבחר לזה , וכמובן שצריך גם שרת ששולט על כל הנקודות גישה ומקצה את המשאבים שהוגדרו לכל אחד מהאורחים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”