לא מצליח לפתוח קבצי rar לאחר תיקון של התוכנה QuickPAR
שלום לכולם
אני זקוק לעזרתכם, הורדתי סרט אשר ירד עם הרבה מאד קבצי rar , תחילה הרצתי QuickPAR על כל הקבצים - התוכנה מצאה 2 קבצים פגומים ותיקנה אותם
לאחר מכן כאשר ניסיתי לפתוח את קבצי ה-rar קיבלתי הודעה של קבצים פגומים שבגללם לא ניתן היה לפתוח את קבצי ה-rar לקבצי TS
זקוק לעזרתכם, יש עצות לפתרון ?
אני זקוק לעזרתכם, הורדתי סרט אשר ירד עם הרבה מאד קבצי rar , תחילה הרצתי QuickPAR על כל הקבצים - התוכנה מצאה 2 קבצים פגומים ותיקנה אותם
לאחר מכן כאשר ניסיתי לפתוח את קבצי ה-rar קיבלתי הודעה של קבצים פגומים שבגללם לא ניתן היה לפתוח את קבצי ה-rar לקבצי TS
זקוק לעזרתכם, יש עצות לפתרון ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
אני מאוד מקווה שאתה משתמש בWINRAR
ולא תוכנה אחרת כגון WINACE...
מסתבר שWINACE עושה בעיות עם קבצים גדולים לפעמים ואני שברתי את הראש עד שהחלפתי אותה לWINRAR ומאז הכל עובד יופי....
מסתבר שWINACE עושה בעיות עם קבצים גדולים לפעמים ואני שברתי את הראש עד שהחלפתי אותה לWINRAR ומאז הכל עובד יופי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם QUICKPAR אומר שהכל תקין, אז הבעיה היתה ב-RAR המקורי (מישהו לא שחרר אותו כראוי).
צירפתי את התמונה מהתוכנה newsbin pro שבה רואים את 2 הקבצים שלא ירדו

התוכנה QuickPar מצאה כמובן ששני קבצים חסרים
ניסיתי להתחכם וללחוץ באפשרות Assemble incompletes כדי שהקבצים יירדו
לאחר מכן הרצתי שוב QuickPAR אשר מצא את שני הקבצים כפגומים ולא כחסרים כמו בהתחלה, אני רואה ש-QuickPAR הצליחה לתקן את הקבצים הפגומים אבל כאשר אני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR אני מקבל הודעה על 2 הקבצים הפגומים
יש עצות לפתרון ?
זיו,
זאת כבר הפעם השנייה שאני מנסה להוריד את הקבצים, הם תמיד נתקעים באותו המקום

התוכנה QuickPar מצאה כמובן ששני קבצים חסרים
ניסיתי להתחכם וללחוץ באפשרות Assemble incompletes כדי שהקבצים יירדו
לאחר מכן הרצתי שוב QuickPAR אשר מצא את שני הקבצים כפגומים ולא כחסרים כמו בהתחלה, אני רואה ש-QuickPAR הצליחה לתקן את הקבצים הפגומים אבל כאשר אני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR אני מקבל הודעה על 2 הקבצים הפגומים
יש עצות לפתרון ?
זיו,
זאת כבר הפעם השנייה שאני מנסה להוריד את הקבצים, הם תמיד נתקעים באותו המקום