MARANTZ 7008 - נמכר !
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Re: MARANTZ 7008
·תמיד מוכן להחלפה אבל רק על מוצרים טובים יותר (כמובן שמוכן להוסיף כסףYnonMauda כתב:@soler
·
מה לגבי החלפה?...
הבעיה היא שברוב המקרים כבר קניתי את הטוב ביותר אז אפשרות ההחלפה היא די קלושה ..
הנה עוד בנאדם שסתם מנסה לחבל ולקלקל לאנשים אחרים מוצרים שהם מוכרים !yanivol כתב:אם אתה רוצה להראות מכשיר זהה באמזון, זה לינק הרבה יותר טוב...
שכבר עשה את זה בכמה שרשורים ,
אולי באמת עדיף למישהו לרכוש ממך רסיבר משנת 2003 (ללא שלט!!)
·
ובגלל אנשים כמוך אני לא אוהב לנהל שרשורים פתוחים . ולעניין :
הלינק שבחרתי נבחר בקפידה : חנות אמזון !! לא צד 3 !! זה אומר עם אחריות של אמזון ( לעומת מה שאתה מנסה "להראות" , כלומר ללא אחריות !!),
ששולחת לארץ !! עם חשמל אירופאי !! צרף לזה מיסים ומשלוח ותגיד לאן אתה מגיע
ואגב גם מול הלינק ששלחת אני עדיין סופר אטרקטיבי !!
אבקש מעתה כל שאלה לשאול בפרטי , כמו שאמרתי בשרשור אחר -אני מוכן לענות על כל שאלה !
אפשר גם להתקשר : אפס חמש אפס - 445514O