בעיות עם כתוביות בטלוויזיה גם תלת מימד וגם כתוביות רגילות
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי טלוויזיה סמארט של LG דגם LA740Y.
ניסיתי להשתמש בתוכנה 3D-Subtitler, על מנת להוסיף גם כתוביות 3D לסרטי תלת מימד וגם כתוביות רגילות מעוצבות (הכוונה 2D) לסרטים באיכות HD שיש לי.
הבעיה היא, שהסרטים הם בפורמט MP4 והכתוביות בפורמט SUP והטלוויזית סמארט שלי לא תומכת בפורמט הזה.
האם אתם מכירים איזה דרך שניתן להפעיל את הכתוביות על הטלוויזיה? אולי תוכנה מסוימת או משהו? פשוט אני מחפש פתרון הרבה מאוד זמן
אשמח לעזרתכם המקצועית.
ניסיתי להשתמש בתוכנה 3D-Subtitler, על מנת להוסיף גם כתוביות 3D לסרטי תלת מימד וגם כתוביות רגילות מעוצבות (הכוונה 2D) לסרטים באיכות HD שיש לי.
הבעיה היא, שהסרטים הם בפורמט MP4 והכתוביות בפורמט SUP והטלוויזית סמארט שלי לא תומכת בפורמט הזה.
האם אתם מכירים איזה דרך שניתן להפעיל את הכתוביות על הטלוויזיה? אולי תוכנה מסוימת או משהו? פשוט אני מחפש פתרון הרבה מאוד זמן
אשמח לעזרתכם המקצועית.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שמור בפורמט SUB/IDX, הוא יותר תואם לטלויזיות סמארט. אם גם הוא לא עובד תיאלץ לוותר על העיצוב ולהישאר עם SRT, או לצרוב את הכתוביות לתוך הסרט.
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל

לא עובד גםNegativeIQ כתב:שמור בפורמט SUB/IDX, הוא יותר תואם לטלויזיות סמארט. אם גם הוא לא עובד תיאלץ לוותר על העיצוב ולהישאר עם SRT, או לצרוב את הכתוביות לתוך הסרט....
איך צורבים? זה לוקח הרבה זמן?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

יכול לקחת כמה שעות כי צריך לדחוס את כל הסרט מחדש.ShlomiAbir כתב:לא עובד גם......
איך צורבים? זה לוקח הרבה זמן?...
אני בד"כ משתמש ב-VirtualDub + VobSub Plugin, שמיועדת יותר לאנשי מקצוע, בטח יש תוכנות אחרות שיותר ידידותיות למשתמש, חפש בגוגל.
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל

·אם אני קונה את זה, זה יריץ לי את הסרטים עם כתוביות SUP?toxin כתב:קנה לך סטרימר חיצוני. החיים שלך יהיו יותר קלים מלהתחיל לקודד סרטים....
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל

@toxin
·
גם הטלוויזיה שלי תומכת ב SRT
אבל אני רוצה כתוביות מעוצבות
·
גם הטלוויזיה שלי תומכת ב SRT
אבל אני רוצה כתוביות מעוצבות
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אם אתה רוצה לוודא את זה ב-100% אז תקנה מכשיר כלשהו שאפשר לשלוט בתוכנה שרצה בו (RPi, מחשב מיני, ממיר אנדרואיד) ושים עליו Kodi, שיש לה תמיכה בכל דבר.ShlomiAbir כתב:·אם אני קונה את זה, זה יריץ לי את הסרטים עם כתוביות SUP?.........
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל

כי אני רוצה להשתמש בזה לסרטי תלת מימד גם שהם כתוביות עם עומק לסרטי תלת מימד וגם לסרטים רגילים שיהיו כתוביות מעוצבות כאלה עם מסגרת שחורה כזאת, כמו בקולנוע... אם אתה מבין למה אני מתכווןtoxin כתב:כתוביות מעוצבות? למה?...
אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני רוצה שיהיה לי כתוביות כאלה אבל הסטרימר יעזור? כי אני רוצה לנגן כתוביות Sup ולא כתוביות srt כי הטלוויזיה שלי מנגנת את הכתוביות האלה
מה אתם ממליצים לעשות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רגע, אני רק שאלה, ברשותכם..
מישהו מוכן להסביר בסבלנות לשועל וותיק כמוני מה זה כתוביות מעוצבות ו/או כתוביות עם עומק לתלת מימד? אולי אני מפספס משהו שהתעלמתי ממנו כל השנים האלה..
אני רץ שנים עם SRT לסרטים רגילים ועוד איזשהו פורמט שאני לא זוכר כרגע את הסיומת שלו לסרטי תלת מימד (יש לי איזה תכנה קטנה שגם את שמה אני לא זוכר כרגע שסה"כ ממירה כתוביות SRT רגילות לכתוביות שיתאימו לתלת מימד - עושה סה"כ הכפלה של השורה בהתאם לפורמט OU או SBS, אבל אין לכתוביות עומק.)
מישהו מוכן להסביר בסבלנות לשועל וותיק כמוני מה זה כתוביות מעוצבות ו/או כתוביות עם עומק לתלת מימד? אולי אני מפספס משהו שהתעלמתי ממנו כל השנים האלה..
אני רץ שנים עם SRT לסרטים רגילים ועוד איזשהו פורמט שאני לא זוכר כרגע את הסיומת שלו לסרטי תלת מימד (יש לי איזה תכנה קטנה שגם את שמה אני לא זוכר כרגע שסה"כ ממירה כתוביות SRT רגילות לכתוביות שיתאימו לתלת מימד - עושה סה"כ הכפלה של השורה בהתאם לפורמט OU או SBS, אבל אין לכתוביות עומק.)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

נסה את קודי, יש לו הגדרת עומק לכתוביות תלת-מימד ואפשר לעבוד עם זה יופי עם קבצי SRT רגילים בלי המרות. לי זה חוסך המון כאב-ראש.ShlomiAbir כתב: כי אני רוצה להשתמש בזה לסרטי תלת מימד גם שהם כתוביות עם עומק לסרטי תלת מימד וגם לסרטים רגילים שיהיו כתוביות מעוצבות כאלה עם מסגרת שחורה כזאת, כמו בקולנוע... אם אתה מבין למה אני מתכוון
אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני רוצה שיהיה לי כתוביות כאלה אבל הסטרימר יעזור? כי אני רוצה לנגן כתוביות Sup ולא כתוביות srt כי הטלוויזיה שלי מנגנת את הכתוביות האלה
מה אתם ממליצים לעשות?...
בד"כ אתה תרצה שהכתוביות יופיעו קצת כלפי חוץ מהמסך, באופן שלא יהיה אלמנט בסרט שבולט יותר מהן, כי אחרת זה נראה כאילו אותו אובייקט נמצא יותר קרוב אבל הכתוביות עדיין מכסות אותו וזה יוצר פרדוקס ומשגע את המוח. כשמדובר בתלת-מימד עומק כתוביות הוא קריטי.jacko-il כתב:רגע, אני רק שאלה, ברשותכם..
אני רץ שנים עם SRT לסרטים רגילים ועוד איזשהו פורמט שאני לא זוכר כרגע את הסיומת שלו לסרטי תלת מימד (יש לי איזה תכנה קטנה שגם את שמה אני לא זוכר כרגע שסה"כ ממירה כתוביות SRT רגילות לכתוביות שיתאימו לתלת מימד - עושה סה"כ הכפלה של השורה בהתאם לפורמט OU או SBS, אבל אין לכתוביות עומק.)...
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל

איך מאייתים את השם של התוכנה באנגלית? כי ניסיתי CODY ולא הצלחתיNegativeIQ כתב:בד"כ אתה תרצה שהכתוביות יופיעו קצת כלפי חוץ מהמסך, באופן שלא יהיה אלמנט בסרט שבולט יותר מהן, כי אחרת זה נראה כאילו אותו אובייקט נמצא יותר קרוב אבל הכתוביות עדיין מכסות אותו וזה יוצר פרדוקס ומשגע את המוח. כשמדובר בתלת-מימד עומק כתוביות הוא קריטי..........
ואגב, יש לה אפשרות להכין כתוביות מעוצבות גם לסרטים רגילים שהם 2D?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@NegativeIQ
·
תודה.
זכור לי משום מה שלא אהבתי את התוצאה של כתוביות עם עומק כשצפיתי בסרטי בלו-ריי תלת מימד. אבל אני אנסה שוב, אולי אני טועה.
עם איזה תכנה אני יכול להמיר srt רגיל לכתוביות בפורמט עם עומק?
·
תודה.
זכור לי משום מה שלא אהבתי את התוצאה של כתוביות עם עומק כשצפיתי בסרטי בלו-ריי תלת מימד. אבל אני אנסה שוב, אולי אני טועה.
עם איזה תכנה אני יכול להמיר srt רגיל לכתוביות בפורמט עם עומק?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ShlomiAbir
- חבר פעיל