ביצועים של מכשירים עם מעבד Intel Atom Z3735F ומערכת הפעלה Windows 8.1
שלום לכולם,
אני כל הזמן רואה ושומע שאנשים קונים ואז מוכרים את מכשירי הווינדוס שלהם.
הכוונה למכשירים עם מעבדי Atom Z3735F.
אני רוצה לדעת אם מישהו ניסה את הדברים הבאים ואיך הם עובדים:
1. צפיה בסטרמינג אונליין דרך דפדפן בלבד -
א) האם מקרטע בצפייה?
ב) האם עובד חלק כשמריצים את הוידאו קדימה/אחורה?
2. עבודה בפופקורנטיים - האם פתיחה והרצה קדימה/אחורה חלקה וללא בעיות לכל אורך הסרט?
3. צפיה ביוטוב ברזלוציות 1080P ומעלה - האם עובד ללא בעיות (כולל הרצה קדימה/אחורה) לאורך זמן?
4. עבודה מלאה בקודי (כולל צפיה בג'נסיס/פולסר) - האם עובד חלק (לא להחשיב בעיות ברשת עצמה/בעיות בשרתי ג'נסיס/פולסר).
5. עבודת מולטיטאסקינג מלאה - האם המחשב עובד חלק כשפתוחים הרבה חלונות כגון דפדן (אפילו עם מספר טאבים) + פופקורנטיים + קודי?
6. קריסת מכשיר - האם המכשיר מגיע למצבי קריסה כשמעמיסים אותו עם מינון גבוה של מדיה וסטרימינג אונליין?
7. יציאת RJ45 - האם מישהו בדק קצב ו/או יציבות בהעברת קבצים גדולים ברשת הפנימית בבית?
8. זמן עבודה רצוף - כמה זמן עבודה רצוף בעומס כולל של כל הסעיפים שלמעלה המכשיר שלכם עובד?
אשמח לדעת אם מישהו עשה את כל הבדיקות האלו ואם לא, אז שיעשו את הבדיקות האלו כדי לדעת אם המכשירים האלו באמת שווים.
למען הסדר הטוב, מאוד מאוד יעזור אם תענו לפי הסעיפים כדי שאפשר יהיה להבין בצורה מסודרת את ההתייחסות שלכם.
כמובן אם למישהו כל ו/או רוב הסעיפים האלו הצליחו, אשמח לדעת את דגם המכשיר שיש לו.
במיוחד אם מישהו ניסה את כל הסעיפים האלו על MINIX NEO Z64.
תודה
אני כל הזמן רואה ושומע שאנשים קונים ואז מוכרים את מכשירי הווינדוס שלהם.
הכוונה למכשירים עם מעבדי Atom Z3735F.
אני רוצה לדעת אם מישהו ניסה את הדברים הבאים ואיך הם עובדים:
1. צפיה בסטרמינג אונליין דרך דפדפן בלבד -
א) האם מקרטע בצפייה?
ב) האם עובד חלק כשמריצים את הוידאו קדימה/אחורה?
2. עבודה בפופקורנטיים - האם פתיחה והרצה קדימה/אחורה חלקה וללא בעיות לכל אורך הסרט?
3. צפיה ביוטוב ברזלוציות 1080P ומעלה - האם עובד ללא בעיות (כולל הרצה קדימה/אחורה) לאורך זמן?
4. עבודה מלאה בקודי (כולל צפיה בג'נסיס/פולסר) - האם עובד חלק (לא להחשיב בעיות ברשת עצמה/בעיות בשרתי ג'נסיס/פולסר).
5. עבודת מולטיטאסקינג מלאה - האם המחשב עובד חלק כשפתוחים הרבה חלונות כגון דפדן (אפילו עם מספר טאבים) + פופקורנטיים + קודי?
6. קריסת מכשיר - האם המכשיר מגיע למצבי קריסה כשמעמיסים אותו עם מינון גבוה של מדיה וסטרימינג אונליין?
7. יציאת RJ45 - האם מישהו בדק קצב ו/או יציבות בהעברת קבצים גדולים ברשת הפנימית בבית?
8. זמן עבודה רצוף - כמה זמן עבודה רצוף בעומס כולל של כל הסעיפים שלמעלה המכשיר שלכם עובד?
אשמח לדעת אם מישהו עשה את כל הבדיקות האלו ואם לא, אז שיעשו את הבדיקות האלו כדי לדעת אם המכשירים האלו באמת שווים.
למען הסדר הטוב, מאוד מאוד יעזור אם תענו לפי הסעיפים כדי שאפשר יהיה להבין בצורה מסודרת את ההתייחסות שלכם.
כמובן אם למישהו כל ו/או רוב הסעיפים האלו הצליחו, אשמח לדעת את דגם המכשיר שיש לו.
במיוחד אם מישהו ניסה את כל הסעיפים האלו על MINIX NEO Z64.
תודה
יש לי אותו..יש לך הרבה שאלות חחח ודרישות גבוהות..
בקצרה הוא סבבה
קודי מריץ..וזה תלוי בפלאגים שאתה מתקין עם ניסגר וכו נסיון בהרבה סטרימרים וזה לא קשורל מכשיר! גירסה נקיה רצה חלק!
ראיתי בו פול hd הרצתי קדימה אחורה הכל בסדר..רץ מהר (שיתוף מהמחשב)
שזה מוקרן מהאינטרנט זה אחרת מאמין בכל מכשיר..בקשר להרצה מפלאגין x-navi הזה זה לא כזה מריץ אחורה קדימה סבבה (היסבה בטח ובטח לא במכשיר)
דלוק אצלי קבוע אין בעיה.. החום יורד אין שימוש..
לחיצה אחת הוא מעיר תווינדוס!..כמו במחשב.
ווינדוס עובד חלק .. משחקים גם
עם תרצה אשמח לעשות לך סרטונים בתנאי שתרכוש אותו מימני! [= הזמנתי 2 בטעות בעליאקספרס לא שמתי לב שהכמות 2 +שלט עכבר
בקצרה הוא סבבה
קודי מריץ..וזה תלוי בפלאגים שאתה מתקין עם ניסגר וכו נסיון בהרבה סטרימרים וזה לא קשורל מכשיר! גירסה נקיה רצה חלק!
ראיתי בו פול hd הרצתי קדימה אחורה הכל בסדר..רץ מהר (שיתוף מהמחשב)
שזה מוקרן מהאינטרנט זה אחרת מאמין בכל מכשיר..בקשר להרצה מפלאגין x-navi הזה זה לא כזה מריץ אחורה קדימה סבבה (היסבה בטח ובטח לא במכשיר)
דלוק אצלי קבוע אין בעיה.. החום יורד אין שימוש..
לחיצה אחת הוא מעיר תווינדוס!..כמו במחשב.
ווינדוס עובד חלק .. משחקים גם
עם תרצה אשמח לעשות לך סרטונים בתנאי שתרכוש אותו מימני! [= הזמנתי 2 בטעות בעליאקספרס לא שמתי לב שהכמות 2 +שלט עכבר
@MalkaHaim
·
היי,
האמת לא מעניין אותי הרצת פלאגינים של קודי, בשביל להריץ קודי בלבד לא הייתי קונה מכשיר ווינדוס.
הייתי מסתפק ב CUBOX או MINIX ANDROID או כל מכשיר אנדרואיד אחר עם OPENELEC וזהו.
המטרה ברכישת מכשיר עם WINDOWS זה בשביל שימוש בעוד אפליקציות חוץ מ KODI.
אני אישית מאוד אוהב גם את POPCORNTIME ושימוש בצפיה בסדרות או תכנים מסוימים שזמינים בדפדפן בלבד (לא נכנס לדיון הזה כרגע).
אני אני חוזר שוב לאותם השאלות, האם מישהו עשה את הבדיקות האלו, אשמח מאוד לקבל תהייחסות לפי סעיפים שיהיה סדר בשבילי ושאר הקוראים בפורום זה.
תודה
·
היי,
האמת לא מעניין אותי הרצת פלאגינים של קודי, בשביל להריץ קודי בלבד לא הייתי קונה מכשיר ווינדוס.
הייתי מסתפק ב CUBOX או MINIX ANDROID או כל מכשיר אנדרואיד אחר עם OPENELEC וזהו.
המטרה ברכישת מכשיר עם WINDOWS זה בשביל שימוש בעוד אפליקציות חוץ מ KODI.
אני אישית מאוד אוהב גם את POPCORNTIME ושימוש בצפיה בסדרות או תכנים מסוימים שזמינים בדפדפן בלבד (לא נכנס לדיון הזה כרגע).
אני אני חוזר שוב לאותם השאלות, האם מישהו עשה את הבדיקות האלו, אשמח מאוד לקבל תהייחסות לפי סעיפים שיהיה סדר בשבילי ושאר הקוראים בפורום זה.
תודה
·רץ טוב מאוד הורדתי סתם מישחק מזערתי אותו למטה ודפדפן והפעלתי kodi רץ טוב מאוד לא השפיע עליו ..אני לא נוטע לסגור אצלי הכל פתוח!!borisre כתב:@MalkaHaim
·
כמו שכתבתי במודעה, מעניין אותי KODI, POPCORNTIME והרצת וידאו אונליין מדפדן.
ומעניין אותי לדעת איך המוצר עובד כשהכול רץ ביחד או כששני תוכנות ביחד רצות תוכנות כמו KODI+דפדן או POPCORNTIME+דפדפן...
POPCORNTIME לא הכרתי ..תכף אוריד אותו למכשיר והעדכן אותך
כשתכיר את POPCORNTIME, קודי כאפליקציית VOD לא יהיה רלוונטי יותר 
תהנה מ POPCORNTIME
בכל אופן, חשוב לי גם לדעת איך הדפדפן במכשיר שלך מריץ סרטי FULL HD, גם כשאתה מנסה להריץ אותם קדימה ואחורה. ובו בזמן תפעיל את POPCORNTIME ותריץ סרט כלשהו ב FULL HD בזמן שהדפדפן שלך רץ גם עם סרט ברקע (אפשר גם מיוטוב).
יעזור באמת לראות וידאו שמציג את כל זה.
במקביל, תציג בבקשה את העומס על המעבד כש POPCORN TIME והפדפן שלך מריצים סרטים FULL HD בו זמנית.
תודה
תהנה מ POPCORNTIME
בכל אופן, חשוב לי גם לדעת איך הדפדפן במכשיר שלך מריץ סרטי FULL HD, גם כשאתה מנסה להריץ אותם קדימה ואחורה. ובו בזמן תפעיל את POPCORNTIME ותריץ סרט כלשהו ב FULL HD בזמן שהדפדפן שלך רץ גם עם סרט ברקע (אפשר גם מיוטוב).
יעזור באמת לראות וידאו שמציג את כל זה.
במקביל, תציג בבקשה את העומס על המעבד כש POPCORN TIME והפדפן שלך מריצים סרטים FULL HD בו זמנית.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה בתוכנה נפרדת? יש תוסף פופקורן טיים לקודי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אגב איך מורידים בתוכנה הזו כתוביות חח.?

ל
היי חיים,
תודה על ההשקעה בוידאו, אגב את הכתוביות אתה יכול לבחור לפני שאתה מפעיל את הסרט. יש לך שדה שאתה יכול לבחור כתוביות....לרוב הסרטים בתוכנה הזו יש כתוביות, לחדשים לוקח שבוע-שבועיים, לפעמים קצת יותר ואפילו פחות
אבל כמו שראית התוכנה מאוד מגניבה.
בכל אופן, בנוגע להפעלה של POPCORNTIME יחד עם דפדפן, לא הצגת מה שביקשתי
השאלה שלי הייתה איך המכשיר מתמודד עם הרצת סרט ב POPCORNTIME כשבמקביל ברקע רץ סרט בדפדפן (אפשר גם דרך יוטוב).
יהיה מעולה לראות את ה TASK MANAGER שלך ולראות מה העומס על המעבד באותו רגע.
שוב תודה
תודה על ההשקעה בוידאו, אגב את הכתוביות אתה יכול לבחור לפני שאתה מפעיל את הסרט. יש לך שדה שאתה יכול לבחור כתוביות....לרוב הסרטים בתוכנה הזו יש כתוביות, לחדשים לוקח שבוע-שבועיים, לפעמים קצת יותר ואפילו פחות
השאלה שלי הייתה איך המכשיר מתמודד עם הרצת סרט ב POPCORNTIME כשבמקביל ברקע רץ סרט בדפדפן (אפשר גם דרך יוטוב).
שוב תודה
·כתוביות לא בעברית הוא מציג נותן שפות אחרות..או אפשרות להלביש..בכל מיקרה קורא בגוגל על תוסף אנסה אותו עכשיו שהופך אותו לעברית..borisre כתב:היי חיים,
שוב תודה...
מה שבקשתי עשיתי אני עורך תמיד תבדוק עכשיו!
ונ.ב תוכנה מגניבה סקירה ראשונית של שניה עדיפה על kodi כל התוספות שלו מאיטות רצח וגורמות לו לקרוס זה ניראה מהיר יותר !
תודה על הוידאו שוב, נראה טוב.
אגב, על איזה מכשיר והדגם אתה מריץ את זה?
נ.ב שמח שאהבת את POPCORNTIME. התוכנה הכי טובה שיש לצרכי VOD. אגב, יש בו גם קטגוריה של סדרות עם כל הסדרות הכי חדשות וישנות כמובן.
ויש גם כתוביות בעברית...
כמו שאמרתי - פשוט לא לכל סרט חדש, למעלה מ 90% מהסרטים/סדרות בתוכנה יש כתוביות.
שוב תודה
נ.ב שמח שאהבת את POPCORNTIME. התוכנה הכי טובה שיש לצרכי VOD. אגב, יש בו גם קטגוריה של סדרות עם כל הסדרות הכי חדשות וישנות כמובן.
ויש גם כתוביות בעברית...
שוב תודה
·אותו דגם שרשמת זה הדגם שליborisre כתב:תודה על הוידאו שוב, נראה טוב.
ויש גם כתוביות בעברית...
שוב תודה...
יש גירסה שבאה עם ווינדוס ואנדרואיד ביחד dual שלי רק ווינדוס CX-W8 Wintel Intel Atom Z3735F
יש לpop תוספות וכל מינה?
תרצה לקנות תמכשיר תגיד לי מוכר אותו עם השלט ב400 שח בחול הוא עולה כ 100 דולר+מיסים בגלל זה מעל 75 דולר אני מאזור קריות..ביום ראשון אני גם באזור ראשון לציון!
אדבר איתך.
אני מטירת כרמל.
תשאיר לי את המייל שלך שאצור איתך קשר.
לשאלתך - אין ל POP שום תוספות (עד כמה שידוע לי), גם לא צריך, כל מה שאתה צריך ב VOD (סרטים וסדרות) יש לך מוכן.
כל השאר תחפש ב KODI או דפדפן.
כמה שפחות תוספות - יותר יציב.
אני מטירת כרמל.
תשאיר לי את המייל שלך שאצור איתך קשר.
לשאלתך - אין ל POP שום תוספות (עד כמה שידוע לי), גם לא צריך, כל מה שאתה צריך ב VOD (סרטים וסדרות) יש לך מוכן.
כל השאר תחפש ב KODI או דפדפן.
כמה שפחות תוספות - יותר יציב.
@Shimon1
מה ז"א היעדר תמיכה?
מאיפה מגיע היעדר התמיכה הזה? מהמעבד?!
נראה לי שכרטיס הקול אחראי על זה, לא?!
אז זה יכול להיות 1 מתוך 2:
1. כרטיסי קול במכשירים האלו לא תומכים בפורמטים החדשים של HD AUDIO
2. ווינדוס לא תומך בזה (לפי מה שאתה אומר ווינדוס לא תומך ולינוקס וקודי תומך) ועד עד כמה שאני מכיר את ווינדוס, הוא תומך בהכול!
השאלה אם הטענה שלך מבוססת על בדיקה או שמועות שרצות?
תודה
מה ז"א היעדר תמיכה?
מאיפה מגיע היעדר התמיכה הזה? מהמעבד?!
נראה לי שכרטיס הקול אחראי על זה, לא?!
אז זה יכול להיות 1 מתוך 2:
1. כרטיסי קול במכשירים האלו לא תומכים בפורמטים החדשים של HD AUDIO
2. ווינדוס לא תומך בזה (לפי מה שאתה אומר ווינדוס לא תומך ולינוקס וקודי תומך) ועד עד כמה שאני מכיר את ווינדוס, הוא תומך בהכול!
השאלה אם הטענה שלך מבוססת על בדיקה או שמועות שרצות?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קודם כל לא צריך להתעצבן.
1. לא מדובר בשמועות, אלו הן העובדות בשטח (חפש בפורום, יש שרשור שלם על זה).
זאת ככל הנראה בעייה בדרייברים של אינטל עם הצ'יפסט הגרפי/אודיו של המעבד הזה.
2. גם ווינדוס וגם לינוקס תומכים בזה, נראה שהבעייה היא, כאמור, בדרייברים של אינטל.
ייתכן שהם יפתרו את זה, וייתכן שלא.
בכל מקרה, אם אתה לא מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר עם כניסות HDMI, המגבלה הזו לא רלוונטית אליך.
אם כן, הייתי ממליץ ללכת על חומרה אחרת.
1. לא מדובר בשמועות, אלו הן העובדות בשטח (חפש בפורום, יש שרשור שלם על זה).
זאת ככל הנראה בעייה בדרייברים של אינטל עם הצ'יפסט הגרפי/אודיו של המעבד הזה.
2. גם ווינדוס וגם לינוקס תומכים בזה, נראה שהבעייה היא, כאמור, בדרייברים של אינטל.
ייתכן שהם יפתרו את זה, וייתכן שלא.
בכל מקרה, אם אתה לא מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר עם כניסות HDMI, המגבלה הזו לא רלוונטית אליך.
אם כן, הייתי ממליץ ללכת על חומרה אחרת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"