דילמה בבחירת מסך - עזרה!
שלום לפורום המכובד,
מתכנן לכבוד מעבר לבית חדש קנייה של מסך בתקציב של כ- 5000 ש"ח.
מרחק צפייה כ-3.90. רצוי גודל 55'.
שימושים עיקריים: כיום המסך מחובר פיזית (HDMI) למחשב בסלון ומשמש רבות לצפייה בסרטים וסדרות.
בביתי החדש המרחק הפיזי יקשה, והתכנון הוא לקנות מסך SMART ולהתחבר למחשב דרך הרשת הבייתית.
המסך הופך לפריט עיצובי לכל דבר ולכן העובי הדק שלו משמעותי בשבילי. ה-3D לא מעניין אותי.
מהמלצות של חברים וגם כאן בפורום ננעלתי על ה-UA6400. נאמר שגדוש באפליקציות, מעבד חזק, עברית מלאה וקריאה מושלמת של כל פורמט קובץ וידאו אפשרי כולל כתוביות..
נתון: 48' - 4000, 55' - 6000. הבדל משמעותי.
דילמה1: האם כדאי בעידן הטכנולוגי הנוכחי להמר על כך שאם יהיו לי תקלות רוב הסיכויים שהם יופיעו בשנת האחריות הראשונה
ואז לקנות פרללי עם שנה אחריות אבל במחיר נמוך משמעותית.
דילמה2: אולי אני שבוי בקסם, ויש מסך נוסף/חברה אחרת שיעמוד באותן הדרישות בדיוק ויתאים לי לתקציב..
מה אתם אומרים?
מתכנן לכבוד מעבר לבית חדש קנייה של מסך בתקציב של כ- 5000 ש"ח.
מרחק צפייה כ-3.90. רצוי גודל 55'.
שימושים עיקריים: כיום המסך מחובר פיזית (HDMI) למחשב בסלון ומשמש רבות לצפייה בסרטים וסדרות.
בביתי החדש המרחק הפיזי יקשה, והתכנון הוא לקנות מסך SMART ולהתחבר למחשב דרך הרשת הבייתית.
המסך הופך לפריט עיצובי לכל דבר ולכן העובי הדק שלו משמעותי בשבילי. ה-3D לא מעניין אותי.
מהמלצות של חברים וגם כאן בפורום ננעלתי על ה-UA6400. נאמר שגדוש באפליקציות, מעבד חזק, עברית מלאה וקריאה מושלמת של כל פורמט קובץ וידאו אפשרי כולל כתוביות..
נתון: 48' - 4000, 55' - 6000. הבדל משמעותי.
דילמה1: האם כדאי בעידן הטכנולוגי הנוכחי להמר על כך שאם יהיו לי תקלות רוב הסיכויים שהם יופיעו בשנת האחריות הראשונה
ואז לקנות פרללי עם שנה אחריות אבל במחיר נמוך משמעותית.
דילמה2: אולי אני שבוי בקסם, ויש מסך נוסף/חברה אחרת שיעמוד באותן הדרישות בדיוק ויתאים לי לתקציב..
מה אתם אומרים?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ה- 55H6400 נמכר סביב ה- 5000 ש"ח מיבוא מקביל (אם תחפש, נראה לי שתמצא מקבילים שנותנים שנה מלאה + שנתיים מוגבלות) ומיבוא "רשמי" של סמליין תמצא אותה במשהו סביב - 5700 ש"ח (סמליין נותנים שנה מלאה + שנתיים מוגבלות גם כן, אבל בשנתיים המוגבלות שלהם, למיטב הבנתי, הם כן נותנים אחריות על הפאנל בניגוד לכמה יבואנים מקביליים - זה משהו שצריך לוודא פרטנית.)
לגבי דילמה1 = לא יודע אם אפשר לומר דבר כזה.
לגבי דילמה2 = זה לא שאין עוד מסכים טובים בשוק, פשוט אין מסכים שנותנים את אותה רמה באותו מחיר ובתקציב שלך, אין הרבה אפשרויות בשוק. דגמים דומים של סוני, אל.ג'י ופנסוניק עולים יותר.
לגבי דילמה1 = לא יודע אם אפשר לומר דבר כזה.
לגבי דילמה2 = זה לא שאין עוד מסכים טובים בשוק, פשוט אין מסכים שנותנים את אותה רמה באותו מחיר ובתקציב שלך, אין הרבה אפשרויות בשוק. דגמים דומים של סוני, אל.ג'י ופנסוניק עולים יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·shultze כתב:בהנחה וקונים את אותו הדגם, מישהו יכול לשים את האצבע על ההבדלים המהותיים באחריות בין סמליין ליבואן פרללי?איפה בדרך כלל יש מוקשים?
הפער בגודל 55' לדגם 6400 הוא של כ-1300 שקל. החלטה קשה!....
בכלל לא קשה כי שנייהם לא להיט בשירות.
קח מה שיותר זול.
הסיכויים שתקלות יופיעו בשנת האחריות הראשונה זה בחודש הראשון במיוחד
אחר כך התקלות מופיעות בשנה ה 3 כי ההקבלים האלקטרוליטים עלולים להתחיל להתעייף במיוחד אחרי 8000 שעות עבודה
אחר כך התקלות מופיעות בשנה ה 3 כי ההקבלים האלקטרוליטים עלולים להתחיל להתעייף במיוחד אחרי 8000 שעות עבודה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
·tascam כתב:הסיכויים שתקלות יופיעו בשנת האחריות הראשונה זה בחודש הראשון במיוחד
אחר כך התקלות מופיעות בשנה ה 3 כי ההקבלים האלקטרוליטים עלולים להתחיל להתעייף במיוחד אחרי 8000 שעות עבודה...
והאחריות בשנה השלישית מכסה תקלות שכאלה?