איך Buy2USA ארזו לכם ב"איחוד חבילות" או "אריזה מחדש"?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #1 

תוכלו לספר איך B2U ארזו לכם דברים באיחוד חבילות או באריזה מחדש?

עשיתי איחוד של דבר גדול וכבד + דבר בינוני בגודל ובמשקל. היה לי ברור שהם יארזו את שניהם בקופסא חיצונית שתוכל לעמוד במשקל המשולב, שתתאים לסחיבה של דבר מסורבל בגודל, ושתספק הגנה במשלוח. אבל לא, הם עשו משהו חאפרי שכלל פתיחה של אחת מהקופסאות, הנחה של הקופסא השניה מלמעלה, שימוש בכנפיים העליונות של הקופסא הראשונה בתור עוד גובה "קיר", תוספת "גג" קרטון (תוספת האריזה היחידה), והרבה דבק.

הנפח המאוחד היה אופטימלי, אבל המשלוח הגיע עם חור גדול למדי בקופסא הגדולה, מעיכה, והתחלה של קרע משמעותי. בסוף לא היה נזק פנימי למוצרים אבל זה היה קרוב לזה, בגלל חוסר ההתאמה של הקופסאות המקוריות לצורת האריזה המשולבת הלא טובה, משקל, וחוסר בריפוד/מילוי מתאים.

אם היה נזק הייתי צריך לשלם 50$ קנס שימוש בביטוח, לחכות עוד חודשיים לעוד משלוח, לקוות שהמבצעים יהיו בתוקף, ולטפל מחדש בכל הלוגיסטיקה בחו"ל, כך שזה ממש לא מצא חן בעיניי.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 30/07/2015 1:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

ואם היו אורזים בקופסה גדולה וחסינה היית טוען שהם מנפחים את המשקל...

הם טוענים שכאשר עושים איחוד אצלם, אם כלל המוצרים מתאימים בגודל לאחת הקופסאות הם יארזו את כולם בקופסה הנל.
אם אין מקום אם ימצאו קופסה אחרת שתהיה אופטימלית.
כנראה שבקופסא הגדולה היה מקום למוצר הבינוני.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

תמונה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

@shuali

מה היה אצלך, אם השתמשת באיחוד או אריזה מחדש?

לארוז בקופסא חיצונית שנחתכת לגודל לא מוסיף כמעט נפח. בהחלט הייתי מעדיף לשלם עוד קצת על נפח שגדול בס"מ בכל ציר, או עוד קילו-שניים של קופסא, מאשר שיגיעו אלי דברים עם נזק, עם כל הפסד הכסף ,הזמן, והתעסקות שזה ידרוש.

הם לא הכניסו לתוך קופסא. הם פתחו את הגדולה, הדביקו את ה"כנפיים" של הפתח העליון בתור תוספת גובה, הניחו את הקופסא השניה על הריפוד הפנימי של התחתונה, ורק הוסיפו פיסת קרטון בתור "גג". זה הודבק בהרבה סרט הדבקה. אין לי התנגדות מהותית לרעיון כשזה מתאים ואפשרי (וגם כי לא תכננתי לשמור או להשתמש בקופסא הגדולה, בניגוד לבינונית), אבל במקרה זה זה לא התחשב בפרמטרים השונים וגם לא נעשה טוב.
mp3lll כתב:תמונה?
...
כבר עבר זמן מאז שהחבילה הגיעה, ולמרות שצילמתי אני לא בטוח שעדיין יש לי את זה. אבל המטרה של הדיון היא בעיקר לשאול מה היתה צורת האריזה אצל אחרים שהשתמשו באיחוד חבילות או באריזה מחדש.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #5 

אני מזמין מהם 3-4 חבילות בשבוע, עשיתי איחודים של דברים עצומים או קטנים. סתם דוגמה שעולה לי לראש:
רכשתי גריל גז וובר Q3200 מארהב. הגריל נשלח מאדם פרטי שארז אותו ב3 חבילות שונות מפאת משקל וגודל (הגריל עצמו, העגלה, והאביזרים). ביצעתי איחוד אצלם, חסך לי באיזור ה150$ והחבילה שהגיעה הייתה חבילה שלהם עם המוצרים ארוזים בפנים ללא החבילות המקוריות, קרי הם ארזו לבד את המוצרים בקופסה חדשה.

דוגמה נוספת: כאשר ביצעתי איחוד אחר עם מוצרים קטנים שנשלחו במספר חבילות, הם פשוט הכניסו הכל לקופסה הגדולה מביניהם וחתכו ו הדביקו את הקרטונים על מנת שלא יהיה משקל נפחי מיותר.

סה"כ אין לי תלונות על השירות הזה שלהם מעבר למחיר, שכן יש חנויות בגדים כמו GAP או AE ששולחים את ההזמנה לפי איך שבא להם וקרה לי לא פעם ששלחו הזמנה של 10 מוצרים ב 4-6 חבילות שונות מה שמיקר באופן משמעותי את המשלוח
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #6 

הם מנסים לגזור קופסאות ולהדביק, זה מקטין נפח (משקל נפחי) ולדעתי הרוב מעדיפים לחסוך. מנסיון של לא מעט הזמנות הכל מגיע שלם ומודבק בצורה די טובה, אין מה להשוות לקופסאות חבוטות שאני מקבל בדואר רגיל. אם אתה מעדיף קופסא חדשה ולא גזורה תנסה להתקשר לפני ולבקש. אני בטוח שלא חסרים להם קופסאות במחסן ולא יסרבו לגבות עוד קצת

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

shuali כתב:ביצעתי איחוד אצלם, חסך לי באיזור ה150$ והחבילה שהגיעה הייתה חבילה שלהם עם המוצרים ארוזים בפנים ללא החבילות המקוריות, קרי הם ארזו לבד את המוצרים בקופסה חדשה.
...
פשוט קופסא חדשה שלמה, או משהו גזור עם גודל מותאם?
satih כתב:הם מנסים לגזור קופסאות ולהדביק, זה מקטין נפח (משקל נפחי) ולדעתי הרוב מעדיפים לחסוך.
...
אין בעיה מהותית עם זה, אבל זה צריך להעשות בצורה שמתאימה למוצרים ובשיקול דעת כללי.
אין מה להשוות לקופסאות חבוטות שאני מקבל בדואר רגיל.
...
במקרה שלי זה היה לגמרי "קופסא חבוטה", ולא רק בגלל תלאות הדרך. אבל אולי זה מקרה יוצא דופן.
אם אתה מעדיף קופסא חדשה ולא גזורה תנסה להתקשר לפני ולבקש. אני בטוח שלא חסרים להם קופסאות במחסן ולא יסרבו לגבות עוד קצת
...
העניין לא היה "גזורה", אלא התאמה ל"משימה" ואריזה כמו שצריך. בהחלט אדבר איתם מראש אם יהיה משהו כזה בעתיד. אם כי, כששאלתי אחרי שהחבילה הגיעה אם הם לא נוהגים לארוז בקופסא חיצונית, אמרו לי שבאופן כללי אין להם קופסאות כי הם לא חברת אריזה, או משהו בסגנון.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #8 

הקרטון היה של מוצר אחר (תחשוב קרטון בגודל של תנור משולב כיריים) שאליו הכניסו את המוצרים עם הפרדות ביניהם (קלקר, קרטונים ונייר)
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #9 

בכל אופן ברירת מחדל שלהם לנסות לצמצם נפח. אם יש משהו שביר אולי כדאי לדבר לפני שליחה אליהם (כי כשהחבילה כבר אצלם לא משתלם לשלוח חזרה). אין לי נסיון אישי כי דברי חשמל תמיד הגיעו אליהם באריזות מקוריות ששומרות על הדברים, וכל מיני נעליים/תיקים אני שולח אליהם בלי קרטונים בכלל ואז מבקש לדחוס הכי חזק שאפשר.

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

אין בעיה עם צמצום נפח, זה לא היה מקור הבעיה אצלי.

בכל מקרה, תודה.

ואם יש לעוד אנשים חוויות לשתף... :)

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #11 

אני עשיתי איחוד חבילות. חסך לי שישים דולר והיה ארוז בסדר גמור.

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

איך ספציפית היה ארוז?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #13 

@jtk
·
קרטון מלבני במצב טוב מאד שבתוכו הקופסאות היו מסודרות בצורה כזו שלא זזו כי זה היה בדיוק בגודל הכללי של הקרטון.

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

אז הם הוסיפו קופסא חיצונית במקרה שלך? מה היה הגודל הכולל?
אצלי זה היה משהו כמו 35-40 ק"ג נפחי (יותר מ-200 ליטר).

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”