רוצה לקנות Kindle Paperwhite, איך הכי זול?
יש יותר מדי אפשרויות:
לקנות מאמזון ארה"ב או אולי אמאזון גרמניה? שער היורו נמוך והמרחק לארץ קצר משמעותית. זה יוזיל את עלות המשלוח, לא? ואולי דרך חברת שילוח יצא יותר זול?
אני לא צריך את ה- 3G, רק את ה- wifi, וקראתי שאפשר לעקוף את ה- special offer (=פרסומות), ז"א, שאפשר ללכת על הדגם הזול - אבל אני לא יכול לקנות את הדגם הזה אם אני ממלא כתובת משלוח בישראל - בעסה. אפשר לעשות משהוא בעניין?
תודה מראש לעונים.
לקנות מאמזון ארה"ב או אולי אמאזון גרמניה? שער היורו נמוך והמרחק לארץ קצר משמעותית. זה יוזיל את עלות המשלוח, לא? ואולי דרך חברת שילוח יצא יותר זול?
אני לא צריך את ה- 3G, רק את ה- wifi, וקראתי שאפשר לעקוף את ה- special offer (=פרסומות), ז"א, שאפשר ללכת על הדגם הזול - אבל אני לא יכול לקנות את הדגם הזה אם אני ממלא כתובת משלוח בישראל - בעסה. אפשר לעשות משהוא בעניין?
תודה מראש לעונים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
ניסית לבקש?toxin כתב:לא יודע לגבי עלויות אבל יש לי קינדל פייפרוויט עם פרסומות וזה דבר מעצבן. אני מציע לך להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את הדגם בלי הפרסומות.
ניסיתי כל מיני שיטות לעקוף את זה ואף אחת לא עבדה....
אני עליתי בצ'ט מול נציג Amazon ופשוט ביקשתי להסיר את ה Special Offers והוא ביטל לי את הפרסומות תוך כמה דקות.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אין בעיה בתמיכה בעברית מהתנסותי (תכנים כמובן, לא תפריטים אלו נשארים באנגלית).
לא ניתן להזמין קינדל מאתרי אמזון השונים לארץ, האתר מפנה אוטומטית לאתר הבינלאומי עם תמחור בדולרים ורק גרסה ללא פרסומות- כמובן בהנחה שהמשלוח נעשה על ידי אמזון לישראל- משלוח לכתובת בחו״ל תשנה התוצאה.
אחת הקניות היותר מוצלחות שלי, חבל שלא קניתי קודם. הבעיה היחידה עם קריאה בעברית, למי שזה מאד חשוב לו שחלק מהאתרים התחילו לאפשר קריאת תכנים רק דרך האפליקציות היעודיות שלהן וזה די מעצבן ומונע קריאה בקינדל.
לא ניתן להזמין קינדל מאתרי אמזון השונים לארץ, האתר מפנה אוטומטית לאתר הבינלאומי עם תמחור בדולרים ורק גרסה ללא פרסומות- כמובן בהנחה שהמשלוח נעשה על ידי אמזון לישראל- משלוח לכתובת בחו״ל תשנה התוצאה.
אחת הקניות היותר מוצלחות שלי, חבל שלא קניתי קודם. הבעיה היחידה עם קריאה בעברית, למי שזה מאד חשוב לו שחלק מהאתרים התחילו לאפשר קריאת תכנים רק דרך האפליקציות היעודיות שלהן וזה די מעצבן ומונע קריאה בקינדל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אין בעיה בישור טקסט לימין.
הדפדוף הפוך וזה קצת לא נוח כי שטח המסך המוקדש לעמוד קודם קטן יותר מזה המוקדש לעמוד הבא.
אין אפליקציות בקינדל
אני מניח שתדרש להמיר או במקרה שהפורמט מוכר לשלוח בדואל לאמזון שימירו ויסנכרנו המאמר למכשיר שלך ככל שזה ניתן- לא משתמש בפוקט כך שהתשובה לא מנסיון או התנסות אישית
הדפדוף הפוך וזה קצת לא נוח כי שטח המסך המוקדש לעמוד קודם קטן יותר מזה המוקדש לעמוד הבא.
אין אפליקציות בקינדל
אני מניח שתדרש להמיר או במקרה שהפורמט מוכר לשלוח בדואל לאמזון שימירו ויסנכרנו המאמר למכשיר שלך ככל שזה ניתן- לא משתמש בפוקט כך שהתשובה לא מנסיון או התנסות אישית
סוף-סוף אמזון מוכרים את ה- Kindle Paperwhite (וגם דגמי קינדל אחרים) בהנחה (של 20$). זה מסתיים היום, נתקלתי בזה קצת באיחור.
ד"א, יש איזה דיבור שזה איתות שהם מנסים להפטר ממלאי כי יש דגם חדש בדרך.
ד"א, יש איזה דיבור שזה איתות שהם מנסים להפטר ממלאי כי יש דגם חדש בדרך.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
מקפיץ אשכול ישן, חבל לפתוח חדש.
קניתי קינדל בסיסי (דור
במבצעים לפני כמה שבועות. בעקבות האשכול הזה קניתי את הדגם הזול יותר עם הפרסומות, ופשוט התבכיינתי בצ'אט שקשה לי קלרוא אנגלית ומפריע לי הפרסומות.
התוצאה? הן בוטלו ללא עלות נוספת.
אח, אין על אמזון.
אגב, זה מדהים. הקינדל הגיע מוגדר מראש עם החשבון של באמזון, כולל ספרים שהספקתי כבר לקנות. נוח ביותר.
קניתי קינדל בסיסי (דור
התוצאה? הן בוטלו ללא עלות נוספת.
אח, אין על אמזון.
אגב, זה מדהים. הקינדל הגיע מוגדר מראש עם החשבון של באמזון, כולל ספרים שהספקתי כבר לקנות. נוח ביותר.