מחפש המלצה למזגן לחדר שינה
-
AsafHarari
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום ,
אני מחפש המלצה למזגן איכותי חסכוני ושקט לחדר שינה סטנדרטי,התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח(אין לי בעיה לחרוג מעט אם זה שווה את זה) ,אם זה משנה משהו אני גר כ300 מטר מהים.
אני מחפש המלצה למזגן איכותי חסכוני ושקט לחדר שינה סטנדרטי,התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח(אין לי בעיה לחרוג מעט אם זה שווה את זה) ,אם זה משנה משהו אני גר כ300 מטר מהים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ולא פחות חשוב - האם לחדר יש חלונות הפונים דרומה או מערבה המקבלים שמש ישירה (האם יש זכוכית בידודית או לא), האם קומה אחרונה / בית קרקע (מה סוג הגג)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
לפי ניסיוני האישי בלבד:
כל החישובים של גודל החדר וכו'... לא רלוונטי לפי דעתי... המזגנים היום הכי קטנים שנמכרים יעשו את העבודה לכל חדר שתתקינו אותם...
1 כ"ס אפילו יותר מדי לרוב החדרים הקיימים היום (קומת גג\מרתף\קירות חיצוניים וכו'...)
הכי חשוב לא לקנות מזגן אינוורטר...
כל החישובים של גודל החדר וכו'... לא רלוונטי לפי דעתי... המזגנים היום הכי קטנים שנמכרים יעשו את העבודה לכל חדר שתתקינו אותם...
1 כ"ס אפילו יותר מדי לרוב החדרים הקיימים היום (קומת גג\מרתף\קירות חיצוניים וכו'...)
הכי חשוב לא לקנות מזגן אינוורטר...
-
AsafHarari
- חבר שרק התחיל

גודל החדר כ10 מ״ר ,גודל החלון 1.40*1.60,פונה צפונה,החדר ממוקם בקומה השניה בבית פרטי,הקיר הצפוני והמזרחי חיצוניים.
לא יודע עד כמה משנה כל הפרטים האלה , לדעתי מזגן טוב יקרר בקלות כל חדר שינה סטנדרטי.
לא יודע עד כמה משנה כל הפרטים האלה , לדעתי מזגן טוב יקרר בקלות כל חדר שינה סטנדרטי.
-
AsafHarari
- חבר שרק התחיל

@netivi
למה לא לקנות אינוורטור ? חשבתי שדווקא זאת טכנולוגיה מומלצת מאד...
למה לא לקנות אינוורטור ? חשבתי שדווקא זאת טכנולוגיה מומלצת מאד...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אינוורטר זו טכנולוגיה מומלצת במזגנים היפניים (כמו מיצובישי ופוגיטסו). לדעתי לא באחרים.
אסף, מהתיאור שלך מזגן קטן אכן יתאים לך.
אתה יכול גם לבדוק בסימולטור של אלקטרה . לראות איזו תפוקת קירור אתה צריך. הסימולטור יראה לך 6500 BTU, אני ממליץ לך על מזגן קצת גדול יותר, באיזור ה-9000 עד 10000 BTU (מניסיון בחדר בגודל דומה). חפש דירוג אנרגטי A ומקדם יעילות COP גבוה ככל הניתן.
אני באופן אישי, עם מזגני אלקטרה בכל הבית ומרוצה. אבל, השירות שלהם הידרדר לדעתי משמעותית בשנים האחרונות - מקווה לא להזדקק אליו.
בבית החדש שלי אני הולך על מיצובישי, יקרים יותר אבל ממש איכותיים יותר.
אסף, מהתיאור שלך מזגן קטן אכן יתאים לך.
אתה יכול גם לבדוק בסימולטור של אלקטרה . לראות איזו תפוקת קירור אתה צריך. הסימולטור יראה לך 6500 BTU, אני ממליץ לך על מזגן קצת גדול יותר, באיזור ה-9000 עד 10000 BTU (מניסיון בחדר בגודל דומה). חפש דירוג אנרגטי A ומקדם יעילות COP גבוה ככל הניתן.
אני באופן אישי, עם מזגני אלקטרה בכל הבית ומרוצה. אבל, השירות שלהם הידרדר לדעתי משמעותית בשנים האחרונות - מקווה לא להזדקק אליו.
בבית החדש שלי אני הולך על מיצובישי, יקרים יותר אבל ממש איכותיים יותר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
10 מ"ר אתה צריך מזגן שמוציא מינימום 9500 BTU שזה 1 כ"ס
ל10 מ"ר הייתי ממליץ עלך מזגן 1 כ"ס לא פחות כדי שיקרר בצורה מספקת ולא יתאמץ לקרר
ויעבוד ללא הפסקה וכך גם תצרוכת החשמל שלך תהיה גבוהה
רכשתי עכשיו שלושה מזגנים של אלקטרה פלטיניום (שני שקלים ללילה) 120 דירוג אנרגטי A ב1700 ש"ח ליחידה אצל סופר אבי
אחלה מזגנים נהנה מהם כל לילה
רכשתי עכשיו שלושה מזגנים של אלקטרה פלטיניום (שני שקלים ללילה) 120 דירוג אנרגטי A ב1700 ש"ח ליחידה אצל סופר אבי
אחלה מזגנים נהנה מהם כל לילה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
AsafHarari
- חבר שרק התחיל

מה אתם אומרים על BASIC 14 של אלקטרה ,לפי הנתונים שלו הכל נראה כמו מה שאני צריך חוץ מהדירוג אנרגטי שהוא B ,מה אתם חושבים ?
http://air.electra-ecp.co.il/?CategoryI ... cleID=4523
או של טורנאדו שממש אהבתי את העיצוב שלו והוא גם מציג מפרט חזק וחשוב מאד 5 שנות אחריות !
http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails. ... d=22989348
http://air.electra-ecp.co.il/?CategoryI ... cleID=4523
או של טורנאדו שממש אהבתי את העיצוב שלו והוא גם מציג מפרט חזק וחשוב מאד 5 שנות אחריות !
http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails. ... d=22989348
נערך לאחרונה על ידי AsafHarari ב 01/08/2015 3:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מזגן חדש אך ורק מהיצרנים הבאים: LG, Mitsubishi או Samsung, כל השאר זה *** סיני שמיוצר באותו המפעל.
·ממש לא. באחד החדרים יש לי מזגן 0.7 כ"ס וגם הוא מקרר חדר 10 מטר בלי שום בעיה.shay1 כתב:10 מ"ר אתה צריך מזגן שמוציא מינימום 9500 BTU שזה 1 כ"ס
אחלה מזגנים נהנה מהם כל לילה...
כל כך הרבה שטויות במשפט אחד. בסין יש יותר ממפעל אחד, וכל מפעל מייצר מזגנים באיכות שונה ובמחיר שונה. השאלה מה יבואן מביא לארץ.מזגן חדש אך ורק מהיצרנים הבאים: LG, Mitsubishi או Samsung, כל השאר זה *** סיני שמיוצר באותו המפעל...
על LG יש תמימות דעים ברשת שהם ***, לפחות המזגנים שמביאים לארץ.
איפה ראית פה מזגנים של סמסונג?
גם מסך עם חיבור קומפוזיט מוציא תמונה
אז מה? Zה אומר ?
אני לא אמרתי שמזגן 3/4 כ"ס לא יקרר אבל הוא יעבוד הרבה עד שיגיע לרוויה
ולכן גם תצרוכת החשמל שלו תהיה גבוה כי הוא יעבוד הרבה כדי לקרר
יש תחשיב אופטימליות לכל דבר זה בדיוק כמו שאני לא ארכוש מזגן 3 כ"ס לחדר שינה כי הוא לא מתאים או מסך 70 " למרחק צפיה של 2 או מסך 27" למרחק של 6 מ' גם המסך וגם המזגן יעבדו ויתנו תוצעות אבל לא ברמה הנדרשת
אז מה? Zה אומר ?
אני לא אמרתי שמזגן 3/4 כ"ס לא יקרר אבל הוא יעבוד הרבה עד שיגיע לרוויה
ולכן גם תצרוכת החשמל שלו תהיה גבוה כי הוא יעבוד הרבה כדי לקרר
יש תחשיב אופטימליות לכל דבר זה בדיוק כמו שאני לא ארכוש מזגן 3 כ"ס לחדר שינה כי הוא לא מתאים או מסך 70 " למרחק צפיה של 2 או מסך 27" למרחק של 6 מ' גם המסך וגם המזגן יעבדו ויתנו תוצעות אבל לא ברמה הנדרשת
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אני לא מנסה לשכנע אף אחד. שכל אחד יקנה מה שבא לו. אני מדבר מניסיון אישי. המזגן 0.7 כ"ס בחדר מקרר את החדר תוך מספר דקות.
אני לא מכיר מחשבון אופטימליות למזגנים, אתה מוזמן לשתף. רק אל תביא לנו מחשבון מחברה שמוכרת מזגנים, הם תמיד יהיו מעונינים למכור מזגן חזק יותר ויקר יותר.
אני לא מכיר מחשבון אופטימליות למזגנים, אתה מוזמן לשתף. רק אל תביא לנו מחשבון מחברה שמוכרת מזגנים, הם תמיד יהיו מעונינים למכור מזגן חזק יותר ויקר יותר.
-
AsafHarari
- חבר שרק התחיל

תדיראן הם מאוד איכותיים, ואם כבר קונים ואתה מוכן להשקיע תקנה את הדגם האחרון שלהם, למה לקנות דגמים מ2010:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=899043
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=899043