אייבורי וכבל AUX? (לא הסכימו להחליף למרות שהובטח שלא יתקלקל)
איזה כבל AUX כדאי לקנות לאוזניות? זה שקניתי באייבורי התקלקל תוך כמה ימים.
קניתי ב-15 שקל באייבורי כבל אוזניות והם אמרו שזה לא כמו באיביי וזה לא יתקלקל לי.
בפועל הפלסטיקים עפו תוך כמה ימים והמגעים נקרעו.
הייתי היום באייבורי המלך שאול והם אמרו שהם לא יחליפו לי אותו. אמרתי להם שאני יכול להראות אפילו את הקבלה אבל לא הסכימו לכלום.
עכשיו. אחרי כל זה ברצוני לשאול איזה כבל טוב אני יכול לקנות שלא יתקלקל אחרי יום וחצי.
תודה.
קניתי ב-15 שקל באייבורי כבל אוזניות והם אמרו שזה לא כמו באיביי וזה לא יתקלקל לי.
בפועל הפלסטיקים עפו תוך כמה ימים והמגעים נקרעו.
הייתי היום באייבורי המלך שאול והם אמרו שהם לא יחליפו לי אותו. אמרתי להם שאני יכול להראות אפילו את הקבלה אבל לא הסכימו לכלום.
עכשיו. אחרי כל זה ברצוני לשאול איזה כבל טוב אני יכול לקנות שלא יתקלקל אחרי יום וחצי.
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מה ציפית מכבל של 15 ש"ח שיחזיק לנצח????
זה אפילו לא מחבר ראוי לשימוש, סתם הלחמה פשוטה ובידוד מתכווץ... כבל הזה מחברים פעם אחת ולא נוגעים.
תשקיע בכבל איכותי עם מחברים איכותיים ויצוקים וזה לא יתפרק.
דוגמה: BELKIN AUX CABLE
זה אפילו לא מחבר ראוי לשימוש, סתם הלחמה פשוטה ובידוד מתכווץ... כבל הזה מחברים פעם אחת ולא נוגעים.
תשקיע בכבל איכותי עם מחברים איכותיים ויצוקים וזה לא יתפרק.
דוגמה: BELKIN AUX CABLE
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תנסה לתקן לבד את הכבל... כנראה התנתק חוט או הלחמה השתחררה...
מבין לליבך, גם אני רוכש סידרתי של כבלי AUX שמתקלקלים מהר.
קניתי לא מזמן כמות של 5 כבלים מאיביי - אלו:
http://www.ebay.com/itm/121660413158?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=420662825531&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
בנתיים הראשון שורד יופי אבל אין לדעת במחיר הזה עוד כמה. אולי באמת ההמלצה לאחד טיפה יקר יותר תועיל.
קניתי לא מזמן כמות של 5 כבלים מאיביי - אלו:
http://www.ebay.com/itm/121660413158?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=420662825531&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
בנתיים הראשון שורד יופי אבל אין לדעת במחיר הזה עוד כמה. אולי באמת ההמלצה לאחד טיפה יקר יותר תועיל.