אהלן אנשים, שאלה בנוגע לרסיבר שלי שאני מעוניין לקחת דגם פשוט יותר, לעזרתכם.
אז ככה, כיום אני משתמש ברסיבר MARANTZ 6007, מחוברים 3 רמקולים קדמיים של מוראל SP3, ו2 אחוריים SP2.
השאלה שלי היא האם אני יורד ברמת הרסיבר לדוגמה לקנות HONKYO 333, ולמכור את שלי
האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד בעיקר סטריאו אני משתמש ומידי פעם סרטים?
כלומר האם לרמקולים סטליטיים כאלה יש צורך ברסיבר רציני כמו המרנץ או שגם האונקיו יעשה את העבודה ?
משיקול כלכלי, ולקחת בחשבון שאני לא מעוניין לחבר עוד רמקולים חוץ מ5, לא מחבר עוד איזור של 2 רמקולים(ZONE 2) ולא מחבר עוד יציאה למסך נוסף/מקרן
תודה מראש.
השאלה שלי היא האם אני יורד ברמת הרסיבר לדוגמה לקנות HONKYO 333, ולמכור את שלי
האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד בעיקר סטריאו אני משתמש ומידי פעם סרטים?
כלומר האם לרמקולים סטליטיים כאלה יש צורך ברסיבר רציני כמו המרנץ או שגם האונקיו יעשה את העבודה ?
משיקול כלכלי, ולקחת בחשבון שאני לא מעוניין לחבר עוד רמקולים חוץ מ5, לא מחבר עוד איזור של 2 רמקולים(ZONE 2) ולא מחבר עוד יציאה למסך נוסף/מקרן
תודה מראש.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
אם השיקול הוא לא כלכלי בלבד ויש לך חשש מירידה באיכות, הייתי נשאר עם המראנץ. אונקיו חברה מצוינת אבל הדגם הזה די פשוט.
לא שמעתי את שניהם אבל אם הייתי מהמר מי מהם טוב יותר, לדעתי זה המראנץ. אתה צריך לחשוב קדימה. עכשיו יש לך סאטליטים, אולי יום אחד יבוא לך רמקולים רצפתיים ואז אתה צריך מכונה רצינית יותר בשבילם.
לא שמעתי את שניהם אבל אם הייתי מהמר מי מהם טוב יותר, לדעתי זה המראנץ. אתה צריך לחשוב קדימה. עכשיו יש לך סאטליטים, אולי יום אחד יבוא לך רמקולים רצפתיים ואז אתה צריך מכונה רצינית יותר בשבילם.