רכישת מסך פיליפס. בסופו של דבר העניין טופל על ידי היבואן וקיבלתי שירות
היי לפני כמה זמן כתבתי על המקרה למטה,
ברצוני לעדכן שבסופו של דבר קיבלתי שירות הולם ומקצועי בלי קשר לפורום, והמסך שרכשתי יוחלף. למעשה עכשיו שמתי לב שגם כאן השאירו הודעה פשוט לא עקבתי. ופנו אלי גם דרך הפורום לוודא שהנושא מטופל לטובת הלקוח.
תודה.
היי
זה סיפור המקרה. באמצע יולי רכשתי דרך חנות אינטרנטית מסך לד של פיליפס גודל 55 אינצ. 55pf6509. עם אחריות שנתיים של אלקטרה.
שילמתי ממיטב כספי. המסך הזה לא זול בכלל. ההובלה בוצעה אחרי שבועיים ולאחר מכן הגיע לי המסך. יומיים אחרי זה הגיע טכנאי. שהרכיב את הלד. הפעיל את ה TV. ניסה להתחבר דרך ה WIFI ולא הצליח כמה פעמים. עמדתי על כך שיראה לי שהמסך עובד. הטכנאי התלונן שזה בעיה ב WIFI הביתי ואני מבזבז לו את הזמן. בסופו של דבר הצליח להתחבר. שם לי סרטון ביו טיוב לוודא שהכל עובד ועזב. לאחר שהוא הלך ניסתי להפעיל שוב את המסך והוא ניתקע. לא ניתן להפעיל. המסך תקוע על סטאנד ביי. גם לא ניתן לכבות לגמריי וכ"ו. התקשרתי לאלקטרה. באלקטרה לא מוכנים כלל לדבר איתי. שלחו אותי לרטפון שזה הקבלן שלהם. מאז ממתין לטיפול.
ברצוני לעדכן שבסופו של דבר קיבלתי שירות הולם ומקצועי בלי קשר לפורום, והמסך שרכשתי יוחלף. למעשה עכשיו שמתי לב שגם כאן השאירו הודעה פשוט לא עקבתי. ופנו אלי גם דרך הפורום לוודא שהנושא מטופל לטובת הלקוח.
תודה.
היי
זה סיפור המקרה. באמצע יולי רכשתי דרך חנות אינטרנטית מסך לד של פיליפס גודל 55 אינצ. 55pf6509. עם אחריות שנתיים של אלקטרה.
שילמתי ממיטב כספי. המסך הזה לא זול בכלל. ההובלה בוצעה אחרי שבועיים ולאחר מכן הגיע לי המסך. יומיים אחרי זה הגיע טכנאי. שהרכיב את הלד. הפעיל את ה TV. ניסה להתחבר דרך ה WIFI ולא הצליח כמה פעמים. עמדתי על כך שיראה לי שהמסך עובד. הטכנאי התלונן שזה בעיה ב WIFI הביתי ואני מבזבז לו את הזמן. בסופו של דבר הצליח להתחבר. שם לי סרטון ביו טיוב לוודא שהכל עובד ועזב. לאחר שהוא הלך ניסתי להפעיל שוב את המסך והוא ניתקע. לא ניתן להפעיל. המסך תקוע על סטאנד ביי. גם לא ניתן לכבות לגמריי וכ"ו. התקשרתי לאלקטרה. באלקטרה לא מוכנים כלל לדבר איתי. שלחו אותי לרטפון שזה הקבלן שלהם. מאז ממתין לטיפול.
נערך לאחרונה על ידי avrla ב 05/08/2015 18:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אלקטרה לא מוכנים לדבר איתי.
שלחו אותי ישירות לרטפון ואיחלו לי בהצלחה.
החנות שרכשתי היא חנות אינטרנטית.
לדעתי כבר עברו 14 יום מאז הרכישה. אז לבטל לפי החוק אני לא יודע אם אני יכול. אני יכול כן להגיש תביעה נגד היבואןאבל אצור קשר מול החנות לא יודע אם זה יעזור.
שלחו אותי ישירות לרטפון ואיחלו לי בהצלחה.
החנות שרכשתי היא חנות אינטרנטית.
לדעתי כבר עברו 14 יום מאז הרכישה. אז לבטל לפי החוק אני לא יודע אם אני יכול. אני יכול כן להגיש תביעה נגד היבואןאבל אצור קשר מול החנות לא יודע אם זה יעזור.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
סיפורים כמו אלו הם הסיבה העיקרית לכך שכמעט ולא תראה בפורום המלצות על מסכי פיליפס מאלקטרה. מצטער לומר את זה, אך הסיפור שלך ממש לא מפתיע אותי, אתה ממש לא הראשון שמגולל כאן חווית שירות זוועתית איתם.
בכל מקרה, רטפון הם אכן נותנים השירות שלהם. אלקטרה מייבאים אבל את השירות ללקוח נותן קבלן חיצוני והוא רטפון. יש יבואנים שעובדים בשיטה הזו של "ייבא ושכח" (סמליין למשל עובדים עם מעבדות אלקטרוניקס-פרו) ועקרונית אין בזה שום דבר פסול. טיב השירות שמקבלים בכל מקום זה כבר סיפור אחר.
עכשיו, מה בדיוק הבעיה עם המסך? לא ברור ממה שרשמת.
מה זה אומר: "ניסתי להפעיל שוב את המסך והוא ניתקע. לא ניתן להפעיל. המסך תקוע על סטאנד ביי. גם לא ניתן לכבות לגמריי וכ"ו." ?
כשמדליקים את המסך, הוא עובד? יש תמונה וסאונד? מה זה תקוע על סטנד-ביי? אתה מתכוון שיש נורית חיווי שהוא מחובר לחשמל אבל הוא לא מגיב? מה זה לא ניתן לכבות לגמרי? אני מוכן להתחייב שאם תוציא אותו משקע החשמל הוא ייכבה לגמרי.
ניסית לתפעל את המסך מהלחצנים הפיזיים במסך עצמו? אולי יש בעיה בשלט או שהסוללות חלשות מידי ולכן לא מגיב?
להגיש תביעה תמיד אתה יכול, יש בית דין לתביעות קטנות שמתאים למקרים בסדר גודל כזה. זה שהטכנאי של החברה רימה אותך לגבי ההתקנה ועוד גבה כסף מבלי לספק קבלה זו כבר נוכלות.
בכל מקרה, רטפון הם אכן נותנים השירות שלהם. אלקטרה מייבאים אבל את השירות ללקוח נותן קבלן חיצוני והוא רטפון. יש יבואנים שעובדים בשיטה הזו של "ייבא ושכח" (סמליין למשל עובדים עם מעבדות אלקטרוניקס-פרו) ועקרונית אין בזה שום דבר פסול. טיב השירות שמקבלים בכל מקום זה כבר סיפור אחר.
עכשיו, מה בדיוק הבעיה עם המסך? לא ברור ממה שרשמת.
מה זה אומר: "ניסתי להפעיל שוב את המסך והוא ניתקע. לא ניתן להפעיל. המסך תקוע על סטאנד ביי. גם לא ניתן לכבות לגמריי וכ"ו." ?
כשמדליקים את המסך, הוא עובד? יש תמונה וסאונד? מה זה תקוע על סטנד-ביי? אתה מתכוון שיש נורית חיווי שהוא מחובר לחשמל אבל הוא לא מגיב? מה זה לא ניתן לכבות לגמרי? אני מוכן להתחייב שאם תוציא אותו משקע החשמל הוא ייכבה לגמרי.
ניסית לתפעל את המסך מהלחצנים הפיזיים במסך עצמו? אולי יש בעיה בשלט או שהסוללות חלשות מידי ולכן לא מגיב?
להגיש תביעה תמיד אתה יכול, יש בית דין לתביעות קטנות שמתאים למקרים בסדר גודל כזה. זה שהטכנאי של החברה רימה אותך לגבי ההתקנה ועוד גבה כסף מבלי לספק קבלה זו כבר נוכלות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מענה מאלקטרה סחר
צהריים טובים avrla , על מנת שנוכל לטפל בפנייתך בצורה מלאה אנא שלח לנו בבקשה למייל: [email protected] את פרטייך ואנו נחזור אלייך בהקדם. בברכה, לבנת אלקטרה סחר.
כמו שרשמו לך, את האחריות של אלקטרה נותנת חברה חיצונית, במקרה שלך החברה היא רטפון. ולא תמצא פה אנשים שממליצים בפה מלא על פיליפס בעיקר בגלל האחריות.
ממקרים קודמים בנושא האחריות של אלקטרה הדבר שאני ממליץ לך לפרסם את הנושא גם בפייסבוק של אלקטרה וגם בפייסבוק של פיליפס ישראל ולהמשיך לעדכן כאן איך זה מתקדם.
דרך אגב האחריות של אלקטרה לכל המוצרים חוץ ממזגנים היא כמעט תמיד דרך חברות כאלו(רטפון, פלרום וכו').
ממקרים קודמים בנושא האחריות של אלקטרה הדבר שאני ממליץ לך לפרסם את הנושא גם בפייסבוק של אלקטרה וגם בפייסבוק של פיליפס ישראל ולהמשיך לעדכן כאן איך זה מתקדם.
דרך אגב האחריות של אלקטרה לכל המוצרים חוץ ממזגנים היא כמעט תמיד דרך חברות כאלו(רטפון, פלרום וכו').
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
השם הוא אלקטרע !
דבר שני ‚ היה אצלך מתקין שהוא בפרוש נוכל ורמאי ! מה הבעיה לעלות מול רטפון ולהגיד להם ששילמת התקנה פעמיים כי המתקין רימה אותך ?
ושוב כמו שהחבר jacko-il ציין המסכים של אלקטרע ממש לא מומלצים כי אין נותן שרות כשצריך !!
דבר שני ‚ היה אצלך מתקין שהוא בפרוש נוכל ורמאי ! מה הבעיה לעלות מול רטפון ולהגיד להם ששילמת התקנה פעמיים כי המתקין רימה אותך ?
ושוב כמו שהחבר jacko-il ציין המסכים של אלקטרע ממש לא מומלצים כי אין נותן שרות כשצריך !!
אני להפך ממליץ על פיליס, תמונה של מתקרבת ליצרנים אחרי (בגודל ומחיר זהים)
וממתי יש טכנאי לTV של פיליס? (לא יצא לי לתאם אף פעם - ובשביל מה? לחבר HDMI?)
דווקא שנה שעברה אכן נתקלתי בבעיה - קניתי TV של פיליפס , מסך שבור (לא נפתח ישר כי מתנה)
אחרי כשבוע -שבוע וחצי כש פתחנו אותו - גילינו ששבור - הוחלף בחנות עצמה בלי שום בעיה.
דווקא שנה שעברה אכן נתקלתי בבעיה - קניתי TV של פיליפס , מסך שבור (לא נפתח ישר כי מתנה)
אחרי כשבוע -שבוע וחצי כש פתחנו אותו - גילינו ששבור - הוחלף בחנות עצמה בלי שום בעיה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·alcd כתב:אני להפך ממליץ על פיליס, תמונה של מתקרבת ליצרנים אחרי (בגודל ומחיר זהים)
אחרי כשבוע -שבוע וחצי כש פתחנו אותו - גילינו ששבור - הוחלף בחנות עצמה בלי שום בעיה....
להוציא את המסך בעצמך מהאריזה בבית ולהתקין יכולה לגרום להרבה כאב ראש. במידה ומצאת שלמסך יש נזק כלשהו, כמו סדק בפאנל או שבר או שהוא פשוט לא עובד - יהיה לך הרבה כאב ראש וטרטורים מול היבואן.
הנה בבקשה מקרה שזכור לי בערך מלפני שנה של בחור שקנה מסך פיליפס, הוביל אותו בעצמו לביתו, הזמין טכנאי להתקנה אשר מצא כי יש סדק בפאנל והיבואן (אלקטרה) סירב להחליף לו את המסך בטענה שהלקוח בעצמו גרם את הנזק. בסופו של דבר הוא קנה מסך חדש (של סמסונג) ותבע את אלקטרה בבית משפט וזכה בתביעה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
תחליט אתה אם שווה להיכנס לבארדאק כזה. בטח ובטח עם יבואן כזה שבערך כל שני וחמישי אני שומע על מישהו שמאוכזב מחוסר השירות שלהם.
@avrla
קבלת כאן תגובה בשרשור משירות אלקטרה. פנית אליהם מאז שוב? שלחת מייל? מה מתקדם מולם?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
קיבלתי תגובה משירות אלקטרה
באלקטרה סחר התנצלו על המקרה.
כרגע ממתין להחלפת המסך. היו כהר מחליפים פשוט המסך חסר במלאי.
אין לי בעיה להמתין. העיקר שבסוף אקבל מסך שעובד ואם תהיה בעיה אקבל שירות בזמן סביר לאורך תקופת האחריות.
שוב דברים מהסוג הזה יכולים לקרות גם אצל מותגים אחרים
מה שחשוב זה לקבל שרות הוגן. ובמקרה שמדובר במוצר חדש, שלא עבר שימוש, פשוט להחליף.
כרגע ממתין להחלפת המסך. היו כהר מחליפים פשוט המסך חסר במלאי.
אין לי בעיה להמתין. העיקר שבסוף אקבל מסך שעובד ואם תהיה בעיה אקבל שירות בזמן סביר לאורך תקופת האחריות.
שוב דברים מהסוג הזה יכולים לקרות גם אצל מותגים אחרים
מה שחשוב זה לקבל שרות הוגן. ובמקרה שמדובר במוצר חדש, שלא עבר שימוש, פשוט להחליף.
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מענה מאלקטרה סחר
avrla אבירם בוקר טוב, בהמשך לשיחתנו הבוקר מסרת לי שהטיפול בפנייתך נסגר לשביעות רצונך המלאה. שמחתי לעמוד לשרותך.
בברכה,לבנת אלקטרה סחר.
בברכה,לבנת אלקטרה סחר.