שאלה לאחר רכישה ue h6400
אז כמו רבים גם אני קניתי את הדגם הנ"ל מרשת ביג בוקס שלפי הנאמר מדובר ביבואן רשמי והאחריות היא מקורית של סמליין. (גם התשלום בהתאם)
לאחר שחיברתי את המסך ולמרות מה שהמוכר אמר, הממשק הוא באנגלית, עברתי על כל השפות ואין עברית.
בנוסף כשאני מחבר סרט עם תרגום דרך דיסק און קי התרגום יוצא בג'יבריש ( בסטרימר ובמחשב עובד מצוין).
עצות וטיפים?
שמעתי משהו על פאנלים מיבואן מקורי לאומת יבוא מקביל.. מידע מישהו? ואיך ניתן לבדוק?
תודה
לאחר שחיברתי את המסך ולמרות מה שהמוכר אמר, הממשק הוא באנגלית, עברתי על כל השפות ואין עברית.
בנוסף כשאני מחבר סרט עם תרגום דרך דיסק און קי התרגום יוצא בג'יבריש ( בסטרימר ובמחשב עובד מצוין).
עצות וטיפים?
שמעתי משהו על פאנלים מיבואן מקורי לאומת יבוא מקביל.. מידע מישהו? ואיך ניתן לבדוק?
תודה
- DanWeinstein
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
ה UE זה היבוא מקביל לא?
ה UA זה יבואן רשמי
תקנו אותי אם אני טועה...
ה UA זה יבואן רשמי
תקנו אותי אם אני טועה...
אני קניתי UE מיבואן רשמי - להבנתי תקף לדגמים של "50 בלבד'.
ממה שלמדתי עד עכשיו, כדי להתאים את גודל המסך לטעם הישראלי, סמסונג הביאו מסך "50 שלא תואם את המקובל בארץ (המסך התואם ביבוא רשמי הינו ה48" שפחות פופולרי).
לכן, הם יצרו מוטציה ביבוא ישיר ובגודל "50 שפחות מתאימה ואין בה עברית. השמועות מספרות שברגע שמבצעים עדכון תכנה לעברית, יש פגם באיכות כי התכנה אינה מתאימה לUE אלא מיועדת לUA.
כאן נפלתי אני כמו רבים אחרים...
ממה שלמדתי עד עכשיו, כדי להתאים את גודל המסך לטעם הישראלי, סמסונג הביאו מסך "50 שלא תואם את המקובל בארץ (המסך התואם ביבוא רשמי הינו ה48" שפחות פופולרי).
לכן, הם יצרו מוטציה ביבוא ישיר ובגודל "50 שפחות מתאימה ואין בה עברית. השמועות מספרות שברגע שמבצעים עדכון תכנה לעברית, יש פגם באיכות כי התכנה אינה מתאימה לUE אלא מיועדת לUA.
כאן נפלתי אני כמו רבים אחרים...
·בכל זאת לא צריכים להעביר את זה על סדר היום. האדם הסביר אמרו לו מקורי סמליין, פתח ומתברר שלא סמליין.avnersv כתב:אם ביג בוקס יקחו אחריות אני מאד אשמח וגם אציין את זה בפורום, כשרכשתי את המכשיר (אתמול) נאמר לי שנגעת נסעת, ברגע שנפתח והודלק, לא ניתן להחזיר....
אני חושב ובטוח שאם פונים לדרג בכיר שם אז מחליפים לו. שיהיה הכל מתועד.
כמעט בטוח שזו טעות שלהם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למיטב הבנתי, סמליין כן מביאים את ב UE50H6400 האירופאי כבר תקופה מסויימת. חבר שלי גם קנה מביג בוקס את המסך הנ"ל לפני מספר שבועות.
אין במסך הזה עברית וכו ישר מהקרטון. עד כמה שאני יודע, כדי לקבל עברית המסך צריך לעבור שינוי בתכנה ללוקאל של ישראל. יש כאן אנשים שרשמו שהדבר הנ"ל הרס להם את איכות התמונה במסך, אז הייתי נזהר עם שינויים/קומבינות כאלה.
לגבי אחריות של סמליין - היא אכן שלוש שנים, אך לא מלאות. סמליין נותנים שנה אחריות מלאה + שנתיים מוגבלות בהן אין אחריות על פיקסלים תקולים, התיקון לא חייב להיות עם חלפים חדשים וכו' (כל הסייגים רשומים בתעודת האחריות) השירות שלהם מבוצע על ידי מעבדות אלקטרוניקס פרו.
אין במסך הזה עברית וכו ישר מהקרטון. עד כמה שאני יודע, כדי לקבל עברית המסך צריך לעבור שינוי בתכנה ללוקאל של ישראל. יש כאן אנשים שרשמו שהדבר הנ"ל הרס להם את איכות התמונה במסך, אז הייתי נזהר עם שינויים/קומבינות כאלה.
לגבי אחריות של סמליין - היא אכן שלוש שנים, אך לא מלאות. סמליין נותנים שנה אחריות מלאה + שנתיים מוגבלות בהן אין אחריות על פיקסלים תקולים, התיקון לא חייב להיות עם חלפים חדשים וכו' (כל הסייגים רשומים בתעודת האחריות) השירות שלהם מבוצע על ידי מעבדות אלקטרוניקס פרו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
·סמליין לא מייביא את ה50", לא UE ולא UA, ה50H6400 לא מופיע באתר שלהם אף פעם. זאת נכון ללפני כחודש כאשר חיפשתי את המסך. כתבתי להם פנייה והם אמרו לי ש"אזל במלאי ויהיה בעוד כ1.5 חודש" למרות שלאחר הרבה בדיקות באתר, בא.ל.מ., הוא לא היה אף פעל במלאי שלהם.....jacko-il כתב:למיטב הבנתי, סמליין כן מביאים את ב UE50H6400 האירופאי כבר תקופה מסויימת. חבר שלי גם קנה מביג בוקס את המסך הנ"ל לפני מספר שבועות.
לגבי אחריות של סמליין - היא אכן שלוש שנים, אך לא מלאות. סמליין נותנים שנה אחריות מלאה + שנתיים מוגבלות בהן אין אחריות על פיקסלים תקולים, התיקון לא חייב להיות עם חלפים חדשים וכו' (כל הסייגים רשומים בתעודת האחריות) השירות שלהם מבוצע על ידי מעבדות אלקטרוניקס פרו....
@winer-r
הם כן אתה יכול למצוא דיונים בפורום שאנשים קו את הטלוויזיה וקיבלו שירות של סמליין וטכנאים שעובדים עם סמיליין
כי הרי גם בקירור המזגן מייבש
כנראה הDDR-5 ממש רגיש ללחות+אני גר ליד הים
הם כן אתה יכול למצוא דיונים בפורום שאנשים קו את הטלוויזיה וקיבלו שירות של סמליין וטכנאים שעובדים עם סמיליין
או תודה זה מסביר את המצב שהמזגן היה על קירור אז פתאום פרנקלין מ GTA V היה זורק כמה מילים בעבריתYanaiW כתב:@vic1234
·
זה כנראה בעיה בDDR-5
תנסה להפעיל את המזגן על מצב ייבוש...
כי הרי גם בקירור המזגן מייבש
כנראה הDDR-5 ממש רגיש ללחות+אני גר ליד הים