בעיית פס ירוק דק לאורך המסך? סמסונג F9000 בת 6חד' - שהבאנו מחו"ל-מה עושים?
שואל בשביל חבר שחזר לפני חצי שנה לארץ משליחות בסין
הביא איתו טלויזיה Samsung F9000 55 - חדשה בקופסא
הטלויזיה חוברה + עבדה מצויין = רואים בה מעולה
אבל לפני כשבוע? - הופיע פתאום פס ירוק דק לאורך המסך - בדיוק במאמצע
כאילו חוצה את המסך לשניים
מימה שראיתי - זה בעובי של פיקסל לדעתי, אולי שניים
מה עושים במצב כזה?
האם זה קשור לאיפוס מסך ? או משהו כזה ?
מימה שתחקרתי בינתיים :
1. לא קרה משהו חריג משום צורה ולא חובר משהו חדש לTV
2. לא היו בעיות מתח שידוע עליהם באזור
3. הבעיה מופיע בכל כניסות ה HDMI - עבור כל מכשיר שמחובר
4. כיבו והדליקו - ניתקו לשעה מהחשמל
כלום לא עוזר
האם האחריות הבינלאומית תופסת במצב כזה ?
לא ממש ידעתי מה להגיד לו - גם לא מצאתי ממש תיעוד על זה לגבי הדגם הזה של הטלויזיה
מה אתם מציעים לעשות <?
הביא איתו טלויזיה Samsung F9000 55 - חדשה בקופסא
הטלויזיה חוברה + עבדה מצויין = רואים בה מעולה
אבל לפני כשבוע? - הופיע פתאום פס ירוק דק לאורך המסך - בדיוק במאמצע
כאילו חוצה את המסך לשניים
מימה שראיתי - זה בעובי של פיקסל לדעתי, אולי שניים
מה עושים במצב כזה?
האם זה קשור לאיפוס מסך ? או משהו כזה ?
מימה שתחקרתי בינתיים :
1. לא קרה משהו חריג משום צורה ולא חובר משהו חדש לTV
2. לא היו בעיות מתח שידוע עליהם באזור
3. הבעיה מופיע בכל כניסות ה HDMI - עבור כל מכשיר שמחובר
4. כיבו והדליקו - ניתקו לשעה מהחשמל
כלום לא עוזר
האם האחריות הבינלאומית תופסת במצב כזה ?
לא ממש ידעתי מה להגיד לו - גם לא מצאתי ממש תיעוד על זה לגבי הדגם הזה של הטלויזיה
מה אתם מציעים לעשות <?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רוב הסיכויים שהלך הפאנל. לא ניתן לתיקון - רק להחליף פאנל בשלמותו וזה כבר עסק מאאאד יקר. בטח שבארץ.
אבל, ממליץ לחכות לעוד תגובות, במיוחד מבעלי מקצוע וידע רחב יותר בתחום. מהנסיון שלי - הפס הזה אומר שהלך הפאנל.
אבל, ממליץ לחכות לעוד תגובות, במיוחד מבעלי מקצוע וידע רחב יותר בתחום. מהנסיון שלי - הפס הזה אומר שהלך הפאנל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
במידה וזה המצב....סביר לדעתך שהחברה - לאחר 5 חודשים תידרוש תשלום על כזה דבר ?jacko-il כתב:רוב הסיכויים שהלך הפאנל. לא ניתן לתיקון - רק להחליף פאנל בשלמותו וזה כבר עסק מאאאד יקר. בטח שבארץ.
אבל, ממליץ לחכות לעוד תגובות, במיוחד מבעלי מקצוע וידע רחב יותר בתחום. מהנסיון שלי - הפס הזה אומר שהלך הפאנל....
פאנל ? מחברה בסדר גודל הזה הולך לאחר כמה חודשי שימוש ?
ועוד בטלויזיה הטובה ביותר שהם יצרו ב 2014 ( ככה אמרו לי )
אממממ ?
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

זה בהחלט משהו שמכוסה באחריות. במידה ולא נגרם למסך נזק פיסי כלשהו (וציינת שלא) אז זה אכן משהו שמכוסה באחריות.
הבעיה שלו תהיה לממש את האחריות הזו, מאחר והמסך לא נרכש בארץ. לא יודע מי יכבד בארץ אחריות בינלאומית על מסך שהגיע ארצה ביבוא אישי מחו"ל.. זה משהו שהוא יצטרך לברר בעצמו.
וכן, פאנל יכול ללכת - לפעמים אחרי שבוע לפעמים אחרי כמה שנים ולפעמים להחזיק, עם הרבה מזל, גם לא יתקלקל בתקופת החיים של המסך. הדגש כאן הוא על מזל. בגדול, כל איכות המוצרים היום ירדה משמעותית. זו כבר ממש לא אותה איכות כמו שאנחנו רגילים לחשוב עליה מהתקופה של האלקטרוניקה תוצרת יפן של סוף המאה הקודמת. היום מייצרים מכוון מחיר - קודם כל שיהיה זול.
אגב, כבר פתחו אצלי בהתקנה בבית מסך חדש מהקרטון (של LG) שהגיע עם פס פיקסלים צהוב. למזלי, לא הבאתי את המסך הזה מחו"ל. המתקינים החזירו אותו לאריזה וסופק לי מסך חדש אחר תוך מספר ימים. שוב, זה קורה.
ושוב אני אומר - חכה לעוד תגובות בנושא. ותמונה של הבעיה בהחלט תעזור.
הבעיה שלו תהיה לממש את האחריות הזו, מאחר והמסך לא נרכש בארץ. לא יודע מי יכבד בארץ אחריות בינלאומית על מסך שהגיע ארצה ביבוא אישי מחו"ל.. זה משהו שהוא יצטרך לברר בעצמו.
וכן, פאנל יכול ללכת - לפעמים אחרי שבוע לפעמים אחרי כמה שנים ולפעמים להחזיק, עם הרבה מזל, גם לא יתקלקל בתקופת החיים של המסך. הדגש כאן הוא על מזל. בגדול, כל איכות המוצרים היום ירדה משמעותית. זו כבר ממש לא אותה איכות כמו שאנחנו רגילים לחשוב עליה מהתקופה של האלקטרוניקה תוצרת יפן של סוף המאה הקודמת. היום מייצרים מכוון מחיר - קודם כל שיהיה זול.
אגב, כבר פתחו אצלי בהתקנה בבית מסך חדש מהקרטון (של LG) שהגיע עם פס פיקסלים צהוב. למזלי, לא הבאתי את המסך הזה מחו"ל. המתקינים החזירו אותו לאריזה וסופק לי מסך חדש אחר תוך מספר ימים. שוב, זה קורה.
ושוב אני אומר - חכה לעוד תגובות בנושא. ותמונה של הבעיה בהחלט תעזור.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כמו שרשם לך חברנו זה בעיה בפאנאל.
חוט דק מאוד ,קשה לתיקון ויתכן שמדובר בהחלפת המסך לגמרי.
בארץ יש אחריות של היבואן סמיילין.
שאין מצב שיתן לך שרות ,מה עוד שלא רכשת דרכו.
חוט דק מאוד ,קשה לתיקון ויתכן שמדובר בהחלפת המסך לגמרי.
בארץ יש אחריות של היבואן סמיילין.
שאין מצב שיתן לך שרות ,מה עוד שלא רכשת דרכו.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בדרך כלל מה שקורה זה שאחד מהמחברים הגמישים בין הלוח לפאנל נדפק. זה יכול לגרום לחצי מסך לא לעבוד, או לכל מיני פסים בצבעים שונים להופיע (בדרך כלל בצורה אנכית) על הפאנל ועוד שלל תופעות דומות בכל מיני צורות.
הבעיה היא שהמחברים הגמישים האלה (יש בדרך כלל סביב ה-8 כאלה בחלק העליון של הפאנל. שטוחים בצבע חום.) הם חלק אחד מהפאנל ואינם ניתנים להחלפה. לפחות לא בידי טכנאי, אני מניח שבמפעל ידעו להתמודד עם כשל כזה, אבל אף אחד לא מתעסק עם זה.
דוגמא לפוסט שלי עם תיקון לאיזה LCD של SANSUI שחבר הביא לי בזמנו:
http://www.hometheater.co.il/vt208961.html
אפשר למצוא שלל תופעות דומות עם הסברים ביוטיוב.
בתכל'ס אי אפשר לתקן את זה. אבל אפשר לאלתר בדרך כלל משהו שיחזיק..
הבעיה היא שהמחברים הגמישים האלה (יש בדרך כלל סביב ה-8 כאלה בחלק העליון של הפאנל. שטוחים בצבע חום.) הם חלק אחד מהפאנל ואינם ניתנים להחלפה. לפחות לא בידי טכנאי, אני מניח שבמפעל ידעו להתמודד עם כשל כזה, אבל אף אחד לא מתעסק עם זה.
דוגמא לפוסט שלי עם תיקון לאיזה LCD של SANSUI שחבר הביא לי בזמנו:
http://www.hometheater.co.il/vt208961.html
אפשר למצוא שלל תופעות דומות עם הסברים ביוטיוב.
בתכל'ס אי אפשר לתקן את זה. אבל אפשר לאלתר בדרך כלל משהו שיחזיק..