אמזון - עוד סיפור על השירות
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הזמנתי רמקולים שהגיעו לפני כמה דקות, שהוצאת ראיתי שהגרילים שלהם שעשויים מתכת קיבלו דנטים והם לא חלקים כמה שהם אמורים להיות.
שלחתי לאמזון מייל, אמרתי טוב בטח יקח כמה ימים הטיפול, יבקשו שאשלח אותם כדי לקבל חדשים וכו'...אחרי 1 דקה מייל שהם מצטערים ורמקולים חדשים נשלחו אלי, תשאיר את הקיימים...
כיף לקבל כזה שירות
[left]
Hello,
I'm sorry to hear about the problem you've had with your Dual LU43PW Indoor/Outdoor Speakers (White).
I've created a replacement for you at no additional charge, 115-444444-0281826.
The estimated delivery date for your replacement order is between Thursday, August 6, 2015 and Tuesday, August 18, 2015.
To see the order details of the replacement order, visit Your Account at the top of any page on our website or use the following link:
http://www.amazon.com/youraccount/
On this occasion we don't require you to return the original. You're welcome to keep, donate or dispose of it - whichever option is most appropriate and convenient for you.
I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.
Best regards,
Ragav S.[/left]
שלחתי לאמזון מייל, אמרתי טוב בטח יקח כמה ימים הטיפול, יבקשו שאשלח אותם כדי לקבל חדשים וכו'...אחרי 1 דקה מייל שהם מצטערים ורמקולים חדשים נשלחו אלי, תשאיר את הקיימים...
כיף לקבל כזה שירות
[left]
Hello,
I'm sorry to hear about the problem you've had with your Dual LU43PW Indoor/Outdoor Speakers (White).
I've created a replacement for you at no additional charge, 115-444444-0281826.
The estimated delivery date for your replacement order is between Thursday, August 6, 2015 and Tuesday, August 18, 2015.
To see the order details of the replacement order, visit Your Account at the top of any page on our website or use the following link:
http://www.amazon.com/youraccount/
On this occasion we don't require you to return the original. You're welcome to keep, donate or dispose of it - whichever option is most appropriate and convenient for you.
I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.
Best regards,
Ragav S.[/left]
שי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
פשוט מדהים כל פעם מחדש...
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אמזון גרמניה שלחו לי ביום חמישי גגון חדש של טולה (הדגם הכי יקר שייש) כי התלוננתי על בעיה בגגון זהה שקניתי לפני 11 חודשים.
בהתחלה ביקשו להחזיר את הגגון אבל כשחזרתי אליהם עם המחיר ההזוי שUPS ביקשו, אמרו לי להשאיר את הישן אצלי/ לתרום אותו או לזרוק לזבל.
בהתחלה ביקשו להחזיר את הגגון אבל כשחזרתי אליהם עם המחיר ההזוי שUPS ביקשו, אמרו לי להשאיר את הישן אצלי/ לתרום אותו או לזרוק לזבל.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הגה ופדלים לאקס בוקס 360 שהוזמנו מאמזון UK על ידי חברה של אשתי ביום שלישי בשעה 10 בלילה אלי ללונדון באמצעות משלוח חינם (Free Super Saver Delivery) וצפי הגעה של 3 עד 5 ימים הגיעו למחרת(!!!) ביום רביעי בשעה 13:30 אלי הביתה !
ואני שואל: למה כשאנשים אחרים מזמינים דברים אלי הביתה המשלוח מהיר מאוד (יום-יומיים) וכשאני מזמין דברים אלי הביתה לוקח להם שבוע פלוס להגיע ? נראה לי שאמזון לא אוהבים אותי במיוחד...
בכל מקרה הייתי מופתע מאוד וכל הכבוד לאמזון - כשהם רוצים הם יכולים...
ואני שואל: למה כשאנשים אחרים מזמינים דברים אלי הביתה המשלוח מהיר מאוד (יום-יומיים) וכשאני מזמין דברים אלי הביתה לוקח להם שבוע פלוס להגיע ? נראה לי שאמזון לא אוהבים אותי במיוחד...
בכל מקרה הייתי מופתע מאוד וכל הכבוד לאמזון - כשהם רוצים הם יכולים...
·minime כתב:שאלה לגבי הזיכויים. כיצד הם מחזירים ? ישירות לכ. האשראי ? או שמקבלים הודעה לחשבון באמזון (אני אף פעם לא בדקתי)...
ישירות לאשראי בתור זיכוי, מקבלים אימייל שמודיע על ההחזר. לוקח עד 5 ימי עסקים או משהו כזה להופיע
Re: האם נקבל אותו שרות מאמזון ישראל לדעתכם?
@זורו44
·כל עוד זה לא מחסן אלא סניף פיתוח אל תפתח ציפיות...
·כל עוד זה לא מחסן אלא סניף פיתוח אל תפתח ציפיות...