משהו מכיר מתקין לווין פרטי + ממירים במחיר שפוי? (באזור ה1000 ש"ח)
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מחפש טכנאי המתקין לויינים פרטיים כולל ממירים במחיר שפוי, תודה לעוזרים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני בספק אם תמצא משהו באמת איכותי במחיר הזה.
או שיהיו לך פחות לויינים לבחירה או שיתנו לך ממיר לא מוצלח שאינו hd שלא תפיק ממנו את מה שאפשר
בלי לדבר על עלויות נוספות, פרט להתקנה.
או שאולי אתה רק רוצה לקלוט את הערוצים החופשיים מעמוס ואז זה אולי תקציב ראלי
או שיהיו לך פחות לויינים לבחירה או שיתנו לך ממיר לא מוצלח שאינו hd שלא תפיק ממנו את מה שאפשר
בלי לדבר על עלויות נוספות, פרט להתקנה.
או שאולי אתה רק רוצה לקלוט את הערוצים החופשיים מעמוס ואז זה אולי תקציב ראלי
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ממיר משוכלל לערוצים מוצפנים החל מ400 שקל ומה עם תשלום שנתי לערוצים עם כרטיס חוקי או בדרך אחרת שזה כבר עוד 500 שקל לפחות
ומה עם שאר הציוד והתקנה כך שהמחיר אינו ריאלי חבילה בסיסית לעמוס חבל על הכסף עידן פלוס זול יותר כל המחירים שציינתי מקורם בחנויות באינטרנט
בחיפה וראשון לציון צוין כאן מחיר של 800 שקל להתקנה בסיסית ואף מעט פחות מכך ביפו ניתן לקנות ציוד בסיסי להתקנה עצמית כולל הכל ב390 שקל
כאמור כל המחירים מחנויות באינטרנט איני עוסק בתחום ההתקנה האחרונה שעשיתי הסתימה בשבירת הממירים ועיקום הצלחת
לא אתפלא אם הודעתי תמחק כי כביכול אני עוסק בתחום כל המחירים שציינתי אינם מטעמי אין לי רכב סולם פטיש מקדחה מכשיר לכיוון צלחת לווין
או מכשיר לגילוף חוטים או לוחץ קונקטורים לא מברג פיליפס ואפילו לא מפתח 10 או 13 חחח עוסק בתחום איזו בדיחה גרועה
במידה ואתה מחפש ערוצים ברוסית המבחר הוא בתשלום בקרטינה טי וי במחשב ולא דרך צלחת לווין נראה לי שיש גם חבילה לווינית נראה לי ב62 מעלות מזרח בתשלום
ומה עם שאר הציוד והתקנה כך שהמחיר אינו ריאלי חבילה בסיסית לעמוס חבל על הכסף עידן פלוס זול יותר כל המחירים שציינתי מקורם בחנויות באינטרנט
בחיפה וראשון לציון צוין כאן מחיר של 800 שקל להתקנה בסיסית ואף מעט פחות מכך ביפו ניתן לקנות ציוד בסיסי להתקנה עצמית כולל הכל ב390 שקל
כאמור כל המחירים מחנויות באינטרנט איני עוסק בתחום ההתקנה האחרונה שעשיתי הסתימה בשבירת הממירים ועיקום הצלחת
לא אתפלא אם הודעתי תמחק כי כביכול אני עוסק בתחום כל המחירים שציינתי אינם מטעמי אין לי רכב סולם פטיש מקדחה מכשיר לכיוון צלחת לווין
או מכשיר לגילוף חוטים או לוחץ קונקטורים לא מברג פיליפס ואפילו לא מפתח 10 או 13 חחח עוסק בתחום איזו בדיחה גרועה
במידה ואתה מחפש ערוצים ברוסית המבחר הוא בתשלום בקרטינה טי וי במחשב ולא דרך צלחת לווין נראה לי שיש גם חבילה לווינית נראה לי ב62 מעלות מזרח בתשלום
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עיניות ודייסיקים ניתן להחליף לבד פשוט אותם מיקומים בדייסיק ואותו כיוון של העיניות כפי שקיים היום כיוונים זה שטויות היספהסאט הלווין המערבי ביותר הנמוך ביותר וטורקסאט הגבוה ביותר לדרום מזרח