התחדשתי ב 48h6400 פלוס מקרן קול של סמסונג
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נקנה בטרקלין חשמל ב 4000 פלוס מתקן ופלוס מקרן קול אלחוטי של סמסונג
נערך לאחרונה על ידי ErezPerets ב 26/07/2015 18:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
ErezPerets
- חבר פעיל

בסוף קניתי 48h6400 פלוס מקרן קול של סמסונג וביטלתי את הפיליפס
קראתי בזכות הלינק שהבאתם חוות דעת ממש לא טובות על הדגם שרציתי לקנות של הפיליפס sup 6809 למרות שזה 4k והאיכות מאד טובה יש הרבה בעיות לפי הפורומים בחול וגם הבעיה של המשחקים שלי אישית זה מאד חשוב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
Open-and-shut case
תתחדש.
תתחדש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ErezPerets
- חבר פעיל

תודה רק חבל שאני לא יכול לפתוח אותה עד שיגיע הטכנאי של סמסונג
ובגלל הצום היום השרות שלהם לא עובד באסה
-
ErezPerets
- חבר פעיל

מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לכוון את הכיול של הטלוויזיה
וגם למה באפליקציה יוטיוב בתוך הטלוויזיה אני יכול לראות רק 720p אין לי אפשרות לשנות ל 1080 ?
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בכל מסך סמארט שיצא לי לראות האפליקציה של יוטיוב לא נותנת למשתמש יותר מידי אפשרויות. היא בוחרת עצמאית את הרזולוציה שהיא מוצאת לנכון.
לגבי ה- PS4 , לא הבנתי מה אתה שואל בדיוק. אבל בגדול, למחשב וקונסולות מומלץ לבחור מצב משחק כדי להוריד את ה Input lag של המסך. גם הגדרת הכניסה כ- "כניסת מחשב" עושה בדרך כלל עבודה דומה או זהה, תלוי במסך.
לגבי ה- PS4 , לא הבנתי מה אתה שואל בדיוק. אבל בגדול, למחשב וקונסולות מומלץ לבחור מצב משחק כדי להוריד את ה Input lag של המסך. גם הגדרת הכניסה כ- "כניסת מחשב" עושה בדרך כלל עבודה דומה או זהה, תלוי במסך.
-
ErezPerets
- חבר פעיל

הבנתי שאני אמור להפעיל מצב משחק שאני משחק בסוני
@jacko-il
·האם גם שאני מחבר תמחשב עם כבל hdmi גם להפעיל מצב משחק?
ולא הבנתי מה זנ הגדרת כניסה?
·האם גם שאני מחבר תמחשב עם כבל hdmi גם להפעיל מצב משחק?
ולא הבנתי מה זנ הגדרת כניסה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

למחשב (אפשר גם לקונסולות, כך זה אצלי) צריך להגדיר את הכניסה ככניסת מחשב.
אני חושב שבסמסונג דרוש לחבר את המחשב לכניסה ספציפית שרשום על מחבר ה HDMI משהו כמו: DVI - PC. עד לא מזמן ראיתי שזה כך, תבדוק בגב המכשיר אם יש כניסת HDMI ספציפית עם התיאור הזה או שאין.
דבר שני זה להגדיר למסך שאכן חיברת בכניסה הזו מחשב וזו לא סתם כניסה כללית (כניסה כללית זה יכול להיות ממיר חצוני, סטרימר, נגן בלו ריי וכו'). ההגדרה בסמסונג היא פשוטה: צריך לתת שם לכניסה ולבחור "מחשב" מתוך הרשימה.
במצב הנ"ל הטלויזיה הופכת למעשה למוניטור מחשב. כמעט כל עבודי התמונה מבוטלים ועוד כל מיני שינויים. אחד היתרונות של זה זה שזה חותך למינימום את זמן התגובה של המסך.
אני לא זוכר את סדר הפעולות להחלפת שם לכניסה, אין אצלי כרגע סמסונג ואני לא ליד מסך כזה כרגע.
חכה לעוד תגובות איך לבצע את זה, יש כאן אינספור אנשים עם מסכים שלהם וזה דבר די פשוט שלוקח עשר שניות.
אני חושב שבסמסונג דרוש לחבר את המחשב לכניסה ספציפית שרשום על מחבר ה HDMI משהו כמו: DVI - PC. עד לא מזמן ראיתי שזה כך, תבדוק בגב המכשיר אם יש כניסת HDMI ספציפית עם התיאור הזה או שאין.
דבר שני זה להגדיר למסך שאכן חיברת בכניסה הזו מחשב וזו לא סתם כניסה כללית (כניסה כללית זה יכול להיות ממיר חצוני, סטרימר, נגן בלו ריי וכו'). ההגדרה בסמסונג היא פשוטה: צריך לתת שם לכניסה ולבחור "מחשב" מתוך הרשימה.
במצב הנ"ל הטלויזיה הופכת למעשה למוניטור מחשב. כמעט כל עבודי התמונה מבוטלים ועוד כל מיני שינויים. אחד היתרונות של זה זה שזה חותך למינימום את זמן התגובה של המסך.
אני לא זוכר את סדר הפעולות להחלפת שם לכניסה, אין אצלי כרגע סמסונג ואני לא ליד מסך כזה כרגע.
חכה לעוד תגובות איך לבצע את זה, יש כאן אינספור אנשים עם מסכים שלהם וזה דבר די פשוט שלוקח עשר שניות.
-
ErezPerets
- חבר פעיל

יש לי 4 כניסות hdmi ובאחת מהן רשום Dvi a לשם אני מחבר את המחשב ?
ואת הסוני לאחת מהאחרות רשום לי hdmi רגיל hdmi arc ו hdmi stb
שחיברתי את הסוני ליציאת hdmi הרגילה לא הייתי צריך להגדיר שום דבר הוא ישר זיהה לי אותו והתחבר .
שחיברתי את הסוני ליציאת hdmi הרגילה לא הייתי צריך להגדיר שום דבר הוא ישר זיהה לי אותו והתחבר .
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מוזר וקצת תמוה.
איפה קראת את זה? אפשר קישור?
איפה קראת את זה? אפשר קישור?
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לדעתי הם רושמים שטויות.
איך לדעתם ייתכן בכלל שמומלץ לחבר מחשב אישי לכניסת DVI אך קונסולות לכניסת STB ?? מה הקשר בכלל?
הם מתעלמים מאחד הדברים החשובים והוא שבהרבה מסכים רק כניסת DVI שמתאימה למחשב יודעת לתמוך בצבע מלא ב- 4:4:4. לא תמיד, אבל כבר ראיתי מנואלים של מסכים שרושמים זאת.
מה גם שההגיון הבריא (לפחות כך אני חושב) אומר שמה שמתאים למחשב אישי מתאים פיקס לקונסולת משחקים.
איך לדעתם ייתכן בכלל שמומלץ לחבר מחשב אישי לכניסת DVI אך קונסולות לכניסת STB ?? מה הקשר בכלל?
הם מתעלמים מאחד הדברים החשובים והוא שבהרבה מסכים רק כניסת DVI שמתאימה למחשב יודעת לתמוך בצבע מלא ב- 4:4:4. לא תמיד, אבל כבר ראיתי מנואלים של מסכים שרושמים זאת.
מה גם שההגיון הבריא (לפחות כך אני חושב) אומר שמה שמתאים למחשב אישי מתאים פיקס לקונסולת משחקים.
-
ErezPerets
- חבר פעיל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

זה מאד תלוי במסך. לפעמים כל ההבדל בשמות האלה על החיבורים הוא בדיוק זה - שם. כאשר בפועל אין שום הבדל בתמיכה בין חיבור לחיבור. לפעמים לא כך הדבר. תלוי במסך. ייתכן שכל הקטע של ה DVI במסך הזה הוא שהוא מאפשר לחבר אליו סאונד בנפרד בעזרת חיבור ה 3.5מ"מ (פעם לא היה ניתן להוציא סאונד ביציאת ה- DVI במחשב).
בכל מקרה, אתה יכול לקרוא לכל כניסה במסך "כניסת מחשב". אני בכל אופן הייתי מחבר את המחשב האישי לכניסת ה- DVI ואת הקונסולה לכניסה אחרת (לא משנה איזו) וקורא לכניסות האלה בתפריט של המסך "כניסות מחשב". לקונסולה אפשר גם לקרוא לזה בשם אחר, אבל בהגדרות תמונה לבחור ב "מצב משחק", מבחינת ה Input lag זה אמור להיות זהה או מאד קרוב. מבחינת איכות התמונה - זה מאד תלוי ביצרן/דגם.
*ב- LG שלי למשל "מצב משחק" מתנהג דומה מבחינת זמן התגובה אבל איכות התמונה לא משהו בכלל. כל הגדרות התמונה משתנות והתמונה נהיית כחולה (טמפ' צבע קרה).
בכל מקרה, אתה יכול לקרוא לכל כניסה במסך "כניסת מחשב". אני בכל אופן הייתי מחבר את המחשב האישי לכניסת ה- DVI ואת הקונסולה לכניסה אחרת (לא משנה איזו) וקורא לכניסות האלה בתפריט של המסך "כניסות מחשב". לקונסולה אפשר גם לקרוא לזה בשם אחר, אבל בהגדרות תמונה לבחור ב "מצב משחק", מבחינת ה Input lag זה אמור להיות זהה או מאד קרוב. מבחינת איכות התמונה - זה מאד תלוי ביצרן/דגם.
*ב- LG שלי למשל "מצב משחק" מתנהג דומה מבחינת זמן התגובה אבל איכות התמונה לא משהו בכלל. כל הגדרות התמונה משתנות והתמונה נהיית כחולה (טמפ' צבע קרה).
-
ErezPerets
- חבר פעיל

-
ErezPerets
- חבר פעיל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בתפריט של בחירת הכניסה הרצויה, נראה לי Source בשלט, אמור להיות למטה אפשרות של שנה שם. כך זכור לי, אבל מזמן לא עשיתי את זה. כשבוחרים בשנה שם יש תת תפריט עם הרבה שמות לבחירה. זה גם מדנה את האייקון של אותה כניסה.
-
ErezPerets
- חבר פעיל

כן זה מה שעשיתי וקראתי באתר של ביקורות
הם אומרים גם את הקונסולה וגם את המחשב לשים במצב pc הוא מוריד את רמת האינפוט לג למינימום