בעיית סאונד בחיבור NUC רסיבר
שלום,
חיברתי NUC 5i5RYH , עם כרטיס קול on board לרסיבר Integra 60.5 , דרך ה HDMI.
כשאני בודק את כרטיס הקול בעזרת הדריבר שלו - אני שומע בכל 5.1 הרמקולים, אבל כשאני משתמש ב POPCORNTIME אני שומע רק סטיראו.
ראיתי בשירשור קודם שיתכן וה PC מזהה את הרסיבר כטלויזיה ולכם משדר רק סטיראו, אבל אני לא יודע איך לשנות את הדרך שבה הרסיבר מיזדהה ל PC.
אודה לעזרה,
חיברתי NUC 5i5RYH , עם כרטיס קול on board לרסיבר Integra 60.5 , דרך ה HDMI.
כשאני בודק את כרטיס הקול בעזרת הדריבר שלו - אני שומע בכל 5.1 הרמקולים, אבל כשאני משתמש ב POPCORNTIME אני שומע רק סטיראו.
ראיתי בשירשור קודם שיתכן וה PC מזהה את הרסיבר כטלויזיה ולכם משדר רק סטיראו, אבל אני לא יודע איך לשנות את הדרך שבה הרסיבר מיזדהה ל PC.
אודה לעזרה,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה לא להשתמש בקודי?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא בדקת שהתוכן עצמו שאתה מנגן הוא 5.1.
לחץ על OK בשלט או Enter במקלדת כשאתה מנגן סרט. האם מוצג שם סטריאו או סמל של דולבי/DTS?
לחץ על OK בשלט או Enter במקלדת כשאתה מנגן סרט. האם מוצג שם סטריאו או סמל של דולבי/DTS?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לך לאייקון שנראה כמו רמקול או ווליום ולחץ עליו. יופיע תפריט שבאמצעו יש את סוג פס הקול.
האם הוא PCM/סטריאו או דולבי/DTS?
האם הוא PCM/סטריאו או דולבי/DTS?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זהו הפורמט המקורי.
תודה, הבנתי.
יש לי שתי שאלות נוספות:
1. איך אפשר לבחור את העותק המתאים שתומך בפורמט 5.1 ? קודי מאפשר בחירה אותומטית, או ידנית של הקובץ של הסרט, אבל אני לא רואה שום מידע עליהם... אותה שאלה לגבי איכות הוידאו.
2. איזה שלט RF מומלץ לשימוש עם קודי ו NUC ? אני מעדיף משהו פשוט רק לזה....
יש לי שתי שאלות נוספות:
1. איך אפשר לבחור את העותק המתאים שתומך בפורמט 5.1 ? קודי מאפשר בחירה אותומטית, או ידנית של הקובץ של הסרט, אבל אני לא רואה שום מידע עליהם... אותה שאלה לגבי איכות הוידאו.
2. איזה שלט RF מומלץ לשימוש עם קודי ו NUC ? אני מעדיף משהו פשוט רק לזה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רוב התכנים בסוג הצפייה בו אתה משתמש הם 2.0. אם אתה מעוניין בתכנים עם 5.1, תצטרך להשיג כאלה בדרך אחרת...
יש ב NUC מקלט IR מובנה ולא RF, ויהיה חבל לא להשתמש בו. כל שלט תואם MCE IR יתאים. אפשר להשיג בכ 30 ש"ח מאיביי, או ללכת על שלט אוניברסלי של one for all, 100-150 ש"ח, תלוי בדגם.
יש ב NUC מקלט IR מובנה ולא RF, ויהיה חבל לא להשתמש בו. כל שלט תואם MCE IR יתאים. אפשר להשיג בכ 30 ש"ח מאיביי, או ללכת על שלט אוניברסלי של one for all, 100-150 ש"ח, תלוי בדגם.