התייעצות לגבי קנייה מאמזון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
על איזה דגם החלטת ומאיזה אמזון?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אין חשש. אם כתוב משלוח לישראל. אז יתקבל כדואר רשום בסניף הדואר שלך , בהנחה שלא קרס עוד, אבל זה סיפור אחר...
תקבל מספר מעקב גם כדי שתוכל לעקוב. כמו גם שבאתר של אמזון כתוב גם מה שלבי המשלוח.
תקבל מספר מעקב גם כדי שתוכל לעקוב. כמו גם שבאתר של אמזון כתוב גם מה שלבי המשלוח.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·אמזון לא שולחים סאונד בר לדואר ישראל.yoav4x4 כתב:אין חשש. אם כתוב משלוח לישראל. אז יתקבל כדואר רשום בסניף הדואר שלך , בהנחה שלא קרס עוד, אבל זה סיפור אחר...
תקבל מספר מעקב גם כדי שתוכל לעקוב. כמו גם שבאתר של אמזון כתוב גם מה שלבי המשלוח....
זה מגיע עם שליח של אחת מחברות השינוע הגדולות (UPS ..... ) ישירות אליך לפתח הדלת .
המחיר, בדרך כלל כולל (צריך לבדוק נקודתית כל משלוח) ,משלוח וכולל גם מיסים, כלומר מעבר למחיר ששילמת ,לא תשלם יותר וברוב הפעמים, כעבור כחודשיים ,תקבל זיכוי של כמה ש"ח מאמזון.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·וואט לא ממש צריך לענין אותך זה בכלל לא מדד לאיכות.sagib10 כתב:אני עדיין מתלבט איזה דגם ומה לקנות העניין הוא שזה לחדר דיי בינוני אז אני מתלבט כמה וואט לקחת ואיזה דגם...
לי יש נסיון מעולה עם הפיליפס שאמרתי לך. קנה אותו מאמזון גרמניה המחיר שתשלם כולל הכל מכל יגיע אליך לפתח הבית עם שליח.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·sagib10 כתב:איך אפשר לדעת באמזון אם מוצר שאני קונה כולל מיסים ומשלוח והכל?...
אתה מתקדם עם הרכישה עד שלב אחד לפני אישור סופי.
אתה תראה פרוט ברור של מה כולל התשלום
מחיר המוצר
משלוח
מיסים
סה״כ
תסמן תשלום ביורו ולא בש״ח כי שער ההמרה שלהם לא טוב.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אגב - לא חייבים להגיע עד לשלבים האלו - פשוט מוסיפים את המוצר לסל אז נכנסים לסל ומצד ימין במסך יש חץ קטן שכשפותחים אותו הוא מראה עלות סופית עד הבית (בתנאי כמובן שהוגדרה כתובת למשלוח מראש)