המלצות לרמקולים אחוריים לסראונד
שלום לכולם,
מחפש המלצה לזוג רמקולים אחוריים, יש לי זוג מדפי מורל סולן, סנטר סולן וסאב 8
חשבתי על הsp2, מה דעתכם? והאם קיימת אופציה טובה ביותר באותו טווח מחירים?
שאלה נוספת, היס מחובר ישירות למגבר(ימאה 377) ושומעים מצויין, היום חיברתי גם כבל אופטי מהטלויזיה למגבר על מנת
לשמוע גם את הסמרט טיוי דרך המגבר, ושמתי לב שהאיכות והעיקר העוצמה לא משהו... יכול להיות שזה בגלל שהכבל אופטי הוא לא איכותי? לא מאמין שהבעיה קשורה למגבר.
תודה
מחפש המלצה לזוג רמקולים אחוריים, יש לי זוג מדפי מורל סולן, סנטר סולן וסאב 8
חשבתי על הsp2, מה דעתכם? והאם קיימת אופציה טובה ביותר באותו טווח מחירים?
שאלה נוספת, היס מחובר ישירות למגבר(ימאה 377) ושומעים מצויין, היום חיברתי גם כבל אופטי מהטלויזיה למגבר על מנת
לשמוע גם את הסמרט טיוי דרך המגבר, ושמתי לב שהאיכות והעיקר העוצמה לא משהו... יכול להיות שזה בגלל שהכבל אופטי הוא לא איכותי? לא מאמין שהבעיה קשורה למגבר.
תודה
הבעיה עם ה-SP2 זו הנצילות הנמוכה שלהן, הם צריכים הגברה בריאה אפילו יותר מרמקולים אחרים של מורל
ואפשר להוציא מהם סאונד מעולה בחיבור למגבר כח (ואין צורך לחשוש שתיכף אשווק לך את המגבר שלי - אתה לא שם, לא מבחינת עלות או ציוד
) , אבל ברצינות עכשיו, יש למורל רמקולים מעולים אבל חייבים לשדך להם הגברה טובה ומגיעים לסאונד מדהים (מניסיון).
בהגברה הנוכחית שלך כדאי לך לחשוב על הקליפש שמוצעים פה למכירה - ה-52, לא ה-62 שאני פרסמתי (נמכרו כבר) .
ואפשר להוציא מהם סאונד מעולה בחיבור למגבר כח (ואין צורך לחשוש שתיכף אשווק לך את המגבר שלי - אתה לא שם, לא מבחינת עלות או ציוד
בהגברה הנוכחית שלך כדאי לך לחשוב על הקליפש שמוצעים פה למכירה - ה-52, לא ה-62 שאני פרסמתי (נמכרו כבר) .
אני אענה בתקוה שאתה לא מסתלבט עלי ..
קליפש זו חברה שמייצרת רמקולים, כמו מורל, ה-52 RS שלהם אלו רמקולי סראונד מצויינים בעלי נצילות גבוהה,
כלומר לא דורשים הגברה חזקה - מיועדים להפעלה סבירה עם רסיברים.
בענייני שדרוג, עדיף שלא תשאל אותי - אתה לא תצא מזה
..
קליפש זו חברה שמייצרת רמקולים, כמו מורל, ה-52 RS שלהם אלו רמקולי סראונד מצויינים בעלי נצילות גבוהה,
כלומר לא דורשים הגברה חזקה - מיועדים להפעלה סבירה עם רסיברים.
בענייני שדרוג, עדיף שלא תשאל אותי - אתה לא תצא מזה
הפנתי אותך למה שמוכרים בלוח יד 2 כאן, לא חשבתי שכדאי שתקנה כאלו חדשים..Tomh כתב:ממש לא מסתלבט !
לפי מה שבדקתי עכשיו הם עולים פי 2-3 מה sp2 ככה שלצערי זה לא בחשבון...
בכל מקרה ללא מגבר כח לא תצליח להביא לידי ביטוי את המורלים אז אני הייתי מוותר עליהם אם הייתי במקומך..
אגב גם ה-6007 של מרנץ לא מביא אותם לידי ביטוי אז צריך לחשוב על שינוי קונפיגורציה או לחפש רמקולים שיהיו נצילים עם
הגברה של רסיברים ( לא מזלזל חס וחלילה ברסיברים אבל זה עולם אחר עם הגברה יעודית ) .