שחרור ממיר מהמכס
שבת שלום חברים,
ממיר שהזמנתי מחו"ל לפני שבועיים נמצא כעת בעיכוב במכס.
בשיחה עם נציגה טלפונית של דואר ישראל (ענתה לי תוך 1:10 דקות -מפתיע)
היא אמרה לי שעליי לפקסס למכס כל מיני אישורים (ת.ז,חשבונית ומספר מעקב) כדי לשחרר את הפריט.
האם, על פי מיטב ניסיונכם, כדי למנוע מעצמי עיכובי דואר למיניהם, אני יכול לגשת בעצמי למכס ( לא רחוק מהבית שלי) עם כל
הניירות שביקשו, ולמשוך את החבילה בעצמי? יש דבר כזה "קבלת קהל" במכס?
תודה מראש.
ממיר שהזמנתי מחו"ל לפני שבועיים נמצא כעת בעיכוב במכס.
בשיחה עם נציגה טלפונית של דואר ישראל (ענתה לי תוך 1:10 דקות -מפתיע)
היא אמרה לי שעליי לפקסס למכס כל מיני אישורים (ת.ז,חשבונית ומספר מעקב) כדי לשחרר את הפריט.
האם, על פי מיטב ניסיונכם, כדי למנוע מעצמי עיכובי דואר למיניהם, אני יכול לגשת בעצמי למכס ( לא רחוק מהבית שלי) עם כל
הניירות שביקשו, ולמשוך את החבילה בעצמי? יש דבר כזה "קבלת קהל" במכס?
תודה מראש.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אין ממיר דיגיטלי במחירון של המכס, אז תכלס שום דבר לא לגמרי בטוח, אבל באופטימיות זהירה לרוב על מוצרים שלא מופיעים במחירון המכס וערכם נמוך מ-500$ אין מכס בכלל אלא רק 18% מע"מ, שבמקרה שלך זה 58.68€.ofers79 כתב:שילמתי על הממיר 326 אירו
כמה להערכתם יהיה עליי להוסיף במכס?...
מה שכן, תתכונן למצב שבו הם חודשים שהמכשיר יקר יותר ממה שמוצהר, אז תביא איתך הוכחות לכמה שילמת עליו כגון חשבונית הקניה, תדפיס האשראי / Paypal, תדפיס של אתר האינטרנט שממנו רכשת שמראה שזה המחיר, כל דבר שיעזור לך להוכיח למכס שזה באמת השווי של המוצר.
עדכון: המבצע הושלם בהצלחה.
נדרשתי באמת לשלם מע"מ 254 ש"ח + מס קנייה 60 ש"ח סה"כ 314 ש"ח
הגעתי לדואר שקמונה בחיפה- כל התהליך לקח לא יותר מחצי שעה (כולל תקלת אינטרנט קצרה שמנעה תשלום בכרטיס אשראי)
לא שאלו יותר מדי שאלות והחבילה כבר בידיי.
תודה לכל מי שעזר ושבוע טוב !
נדרשתי באמת לשלם מע"מ 254 ש"ח + מס קנייה 60 ש"ח סה"כ 314 ש"ח
הגעתי לדואר שקמונה בחיפה- כל התהליך לקח לא יותר מחצי שעה (כולל תקלת אינטרנט קצרה שמנעה תשלום בכרטיס אשראי)
לא שאלו יותר מדי שאלות והחבילה כבר בידיי.
תודה לכל מי שעזר ושבוע טוב !