זוג רמקולים מדפיים מודפסים בתלת-מימד - עכשיו בתערוכה בבצלאל
שלום לכולם, זה הפוסט הראשון שלי בפורום ואני מקווה שמה שיש לי לספר יעניין פה מישהו =]
כפי שחלקיכם אולי יודעים היום נפתחה תערוכת הבוגרים של האקדמיה לעיצוב בצלאל.
אני סיימתי עכשיו שנה ד' בעיצוב תעשייתי ולפרויקט הגמר שלי עיצבתי רמקולים שמודפסים במדפסת תלת מימד.
מדובר בזוג רמקולים מדפיים עם דרייבר coax בגודל 4" של חברת Morel, קבינות אטומות בנפח 5 ליטר עשויות משילוב של חומרים - קשיח וגמיש.
בלי לחפור יותר מידי הפרויקט עסק בשאלה - "מהו הערך המוסף של טכנולוגית ההדפסה בתלת מימד עבור רמקולים?"
הפרויקט הוגש לפטנט והתוצאה.... מפתיעה. זו אולי ההזדמנות היחידה בה הקהל הרחב יוכל להאזין לרמקולים האלה ואין עוד זוג כזה בשום מקום בעולם.
הרמקולים מוצבים ומנגנים כרגע בתערוכה שפתוחה עד ה-7 לאוגוסט. אתם מוזמנים לבוא לשמוע!
מצטער אם זה נראה כמו ספאם אני פשוט מנסה להגיע לקהל היעד של הפרויקט בתקווה שזה נשמע לכם מסקרן
אשמח לראות אתכם שם =]
כפי שחלקיכם אולי יודעים היום נפתחה תערוכת הבוגרים של האקדמיה לעיצוב בצלאל.
אני סיימתי עכשיו שנה ד' בעיצוב תעשייתי ולפרויקט הגמר שלי עיצבתי רמקולים שמודפסים במדפסת תלת מימד.
מדובר בזוג רמקולים מדפיים עם דרייבר coax בגודל 4" של חברת Morel, קבינות אטומות בנפח 5 ליטר עשויות משילוב של חומרים - קשיח וגמיש.
בלי לחפור יותר מידי הפרויקט עסק בשאלה - "מהו הערך המוסף של טכנולוגית ההדפסה בתלת מימד עבור רמקולים?"
הפרויקט הוגש לפטנט והתוצאה.... מפתיעה. זו אולי ההזדמנות היחידה בה הקהל הרחב יוכל להאזין לרמקולים האלה ואין עוד זוג כזה בשום מקום בעולם.
הרמקולים מוצבים ומנגנים כרגע בתערוכה שפתוחה עד ה-7 לאוגוסט. אתם מוזמנים לבוא לשמוע!
מצטער אם זה נראה כמו ספאם אני פשוט מנסה להגיע לקהל היעד של הפרויקט בתקווה שזה נשמע לכם מסקרן
אשמח לראות אתכם שם =]
לא בדיוק, זו הדפסת פוטו-פולימרים של Stratasys בטכנולוגית polyjet. יש להם אמנם חומר "דמוי" ABS אבל לא בחרתי בו בשביל הקבינה.
הקבינה בנויה משילוב של כמה חומרים, הלבן הקשיח שרואים בתמונה נקרא RGD525, אבל יש פה חומר נוסף דמוי גומי וגם עוד חומר שנקרא VeroWhite.
הקבינה בנויה משילוב של כמה חומרים, הלבן הקשיח שרואים בתמונה נקרא RGD525, אבל יש פה חומר נוסף דמוי גומי וגם עוד חומר שנקרא VeroWhite.
אני אשמח לפרט על התהליך אבל זה פשוט המון מידע והמון לכתוב
אני בונה בימים אלה אתר עבור הפרויקט והכתובת שלו היא: http://aleph1.audio
אני אעלה את כל החומרים לשם והכל יוצג בצורה מסודרת. אחרי שזה יופיע שם אני אוכל לחזור לפה ולתת תקציר =]
פשוט חשוב לי שהפעם הראשונה שהתוצרים יופיעו באינטרנט תהיה באתר של הפרויקט (מנועי חיפוש זה דבר מיוחד...)
תודה על ההתעניינות!
אני בונה בימים אלה אתר עבור הפרויקט והכתובת שלו היא: http://aleph1.audio
אני אעלה את כל החומרים לשם והכל יוצג בצורה מסודרת. אחרי שזה יופיע שם אני אוכל לחזור לפה ולתת תקציר =]
פשוט חשוב לי שהפעם הראשונה שהתוצרים יופיעו באינטרנט תהיה באתר של הפרויקט (מנועי חיפוש זה דבר מיוחד...)
תודה על ההתעניינות!
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
נראה ממש ממש יפה,עיצוב מעניין. כל הכבוד על היזמה ואי אפשר בלי לשאול את השאלה: מה הערך המוסף כאן?
מחיר זול יותר? איכות סאונד טובה? סהכ מדובר באלמנט קטן, מהו קהל היעד?
האם מעבר לתערוכה יש לך כוונות מסחריות?
מחיר זול יותר? איכות סאונד טובה? סהכ מדובר באלמנט קטן, מהו קהל היעד?
האם מעבר לתערוכה יש לך כוונות מסחריות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אהלן בועז - פגשתי אותך לפני שבועיים-שלושה במשרדי Stratasys וראיתי את הרמקולים במו עיני - מרהיבים!!! 
אני מת לגלות אם הם נשמעים טוב כמו שהם נראים.
אני מת לגלות אם הם נשמעים טוב כמו שהם נראים.