OPenelec כמחשב טורנטים
חיפשתי תשובה בפורום זה ובאחרים נוספים אבל לא מצאתי תשובה.
אני משתמש במחשב נייד ישן מותקן עם openelec כמדיה סנטר עם מגוון התוספים וכמובן שזה עובד מצוין.
האם ישנו תוסף או יישום שניתן להתקין על המערכת להורדה של טורנטים ברקע? עד עכשיו כל מה שמצאתי היה תוספי שליטה עבור יישומי טורנטים שמותקנים על מחשבים אחרים בבית (בדומה לאפליקציות של יו טורנט עבור IOS...) .
המחשב בכל מקרה עובד כל היום והייתי רוצה לנצל אותו כמנוע הורדות שיאוחסנו בכונן רשת יעודי.
אני משתמש במחשב נייד ישן מותקן עם openelec כמדיה סנטר עם מגוון התוספים וכמובן שזה עובד מצוין.
האם ישנו תוסף או יישום שניתן להתקין על המערכת להורדה של טורנטים ברקע? עד עכשיו כל מה שמצאתי היה תוספי שליטה עבור יישומי טורנטים שמותקנים על מחשבים אחרים בבית (בדומה לאפליקציות של יו טורנט עבור IOS...) .
המחשב בכל מקרה עובד כל היום והייתי רוצה לנצל אותו כמנוע הורדות שיאוחסנו בכונן רשת יעודי.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
למה שלא תוריד דרך מחשב שמותקן עליו ווינדוס ותגדיר לו מיקום הורדה לכונן רשת (OE)
זה מה שאני עושה מפעיל את הטורנט דרך מחשב 1 ובעצם ההורדות יהיו במחשב 2
זה מה שאני עושה מפעיל את הטורנט דרך מחשב 1 ובעצם ההורדות יהיו במחשב 2
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אפשר פשוט להתקין לינוקס "רגיל" + קודי ללינוקס.
ואז כמובן תוכל להתקין תוכנת טורנטים הרצה על לינוקס.
ואז כמובן תוכל להתקין תוכנת טורנטים הרצה על לינוקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Razserv, אם הבנתי אותך נכון אתה מדבר על שני מחשבים שצריכים לעבוד באותו זמן על מנת לבצע את ההורדה. אני מנסה להבין האם אפשר להתקין יישום שירוץ ברקע של הopenelec... כמובן שתמיד אני יכול להתקין הפצה אחרת או ווינדוס ולהריץ עליו קודי בנוסף לטורנטים.
@benny123
·אני לא סגור בדיוק איזה מעבד יש ב cubox i2
אבל לצורך רפרנס, אני עובד עם מעבד Intel Atom D525 ואין אפילו גמגום אחד, מוריד סרטים סדרות ופותח רארים גם תוך כדי צפיה
בנוסף הוא גם מריץ סרבר של tvheadend שמשרת את שאר המחשבים בבית במידה ורוצים לפתוח ערוץ טלויזיה באופן ספונטני
(המחשב Arctic MC001 המהולל שרץ פה לפני כמה שנים בפורום)
·אני לא סגור בדיוק איזה מעבד יש ב cubox i2
אבל לצורך רפרנס, אני עובד עם מעבד Intel Atom D525 ואין אפילו גמגום אחד, מוריד סרטים סדרות ופותח רארים גם תוך כדי צפיה
בנוסף הוא גם מריץ סרבר של tvheadend שמשרת את שאר המחשבים בבית במידה ורוצים לפתוח ערוץ טלויזיה באופן ספונטני
(המחשב Arctic MC001 המהולל שרץ פה לפני כמה שנים בפורום)