עזרה בהרכבת מערכת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ripki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים יקרים בפורום תודה לכם על המידע! עברו שנים רבות מאז התעסקתי בהאזנה למוסיקה והנה חזרתי לזה והתחדשתי ברסיבר Onkyo 636 תודות לכם והמידע הרב שפרסמתם. למרות חששות כבדים על קנית מכשיר כבד ומסובך מחו"ל הוא הגיע לדלת תוך שבוע ארוז כמו לשליחה לחלל ללא שריטה ובמחיר הכולל משלוח ומיסים השווה לרסיבר 333Onkyo שניסו למכור לי בארץ. הכל עובד הכל תקין. עליתי כתה עם הנוכחי ואני נפעם מהיכולות שלו בין היתר מנגן מוסיקה מהמחשב בחדר דרך הבלו טוט לסלון מרחק של 15 מטר לפחות. עדיין צריך לכייל וכ אבל הסאונד מדהים. יש לי שני רמקולים רצפתיים JBL מעולים ושני קטנים JBL המשמשים כרמקולים עליונים. הרמקולים איכותיים אך ישנים אז כרגע מחוברים רק 4 אשר עובדים לא כמו 7.1 או 5.1. שאלתי: לצורך השלמת מערכת למוסיקה וסרטים מה אני צריך עוד? סאב? איזה? רמקולים נוספים? איזה? המלצות? סוגים? קניה מאמזון?

amitv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

לשאלתך,
אתה לא צריך שום דבר נוסף.

לא חייבים סאב,
לא חיייבים סנטר,
לא חייבים 5.1 או 7.1.

בשביל סראונד - העבר את הרמקולים העליוניים לשימוש כרמקולים אחוריים.

עכשיו:

אם חסרים לך באסים - הוסף סאב או החלף את הרמקולים הקדמיים.
אם אתה לא מרוצה מהסאונד - החלף את הרמקולים כולם (כמובן לאחר סקר שוק, פוסטים באתר וסיבוב בחנויות מתמחות...).

בכל מקרה, אל תמהר להוצאות נוספות...

תתחדש

נ.ב. קצת סדר בהודעה, סימני פיסוק ושורות חדשות, יקלו על חברי הפורום לקרוא את ההודעה ולענות לך.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #3 

ripki כתב:למרות חששות כבדים על קנית מכשיר כבד ומסובך מחו"ל הוא הגיע לדלת תוך שבוע ארוז כמו לשליחה לחלל ללא שריטה ובמחיר הכולל משלוח ומיסים השווה לרסיבר 333Onkyo שניסו למכור לי בארץ.
...
בדקתי 'חפיף' בזאפ מול אמזון אנגליה. אפילו לא חיפשתי בגרמניה ולא התאמצתי למצוא את הזול ביותר. 4,439 ש"ח בישראל מול £399.00 באנגליה (2366.14 ש"ח). אפילו בתוספת של 35% מס זה יוצא 3,194 ש"ח. זה משאיר שוליים של 1245 ש"ח למשלוח - מה שבוודאי עולה פחות משליש שלא להזכיר שהיחידה עולה $499 באמזון ארה"ב.

לי זה נשמע כמו הברירה הטבעית - מה אני מפספס?

ta2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אתה מפספס את זה שהמחיר בזאפ הוא חארטה ואפשר לקנות את הרסיבר הזה - onkyo 636 במחיר של 3500 ש"ח לפני התמקחות והנחה..
מנסיון..

ripki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

שילמתי 377.31 יורו לפני משלוח עד לדלת ומכס, כשבדקתי שוב המחיר באמזון כעת עלה בגלל הדגם המחליף את 636, בארץ ביקשו ממני מעל 4000 ש"ח ברשת גדולה ואחרי כל מיני סיפורים שהמשלוח נתקע בנמל ואין במלאי החלטתי לקחת סיכון ולהזמין מאמזון. תעשה חשבון. המכשיר שווה כל שקל, עוד לא פיענחתי את כל מה שהוא יודע לעשות.

ripki פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@amitv
·תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”