אצבע קלה על ההדק :@

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

oferlaor כתב:ולמי שאין כוח לקרוא את המגילה שכתבתי:

אהרון, תרגיע...

האתר מיועד גם לאנשים שמאמינים במדע וגם באלה שמאמינים ברוחניות האודיופילית/וידאופילית.

המטרה היא להבהיר שיש שני צדדים למטבע ואז כל אחד יכול לחשוב לבד במה הוא עצמו מאמין.

ויגור נמר עם כבש...
...
מצטרף לדבריך בשני הפוסטים האחרונים.

עם זאת דווקא ה"מדע" (שבו עסקינן) משול בעיני ל"אלוהים" (ויסלחו לי המאמינים, הכוונה רק להמחיש) .
כלומר, גם אם אני מאמין בו כאמת חד ערכית (נניח), הוא לא מצליח לסייע לי במיל לבחור/ להתאים לי את הסטאפ שיערב לאוזניי.

משום מה, כל פעם ששאלתי בנידון (חיבור התאוריה לפרקטיקה), את המכונים "טכנוקרטים" לא זכיתי להתייחסות עיניינית :?:
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

עופר, אני מסכים לחלוטין עם מה שכתבת. פלורליזם וחופש הבעת דעות- זה א"ב.

ועם זאת, יש הרבה בדבריו של אהרון. גם לתחושתי, מי שהגיע כאן מגישה מדעית בשרשורים השונים, פשוט קיבל עליהום באופן חוזר ונשנה, לכאורה מתוך תחושת אחריות ודאגה פן ירעילו את מוחו של השואל או פותח השרשור.
ממש היה חשש לבטא כאן דעות אחרות, פן ייורטו בגסות, בעיקר בשאלת השאלות- "מי אתה, מה ניסיונך?" ובתשובת התשובות- "לך תלמד ואז תחזור להתווכח".

זו התחושה שאני קיבלתי.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #43 

logankungfu,

כמו שכתבתי לפני כן, הכותבים כך חטפו על הראש (אתה יכול לשאול אותם בפרטי) והדבר בפירוש לא מקובל עלי.

לדעתי שני הצדדים בשרשור ההוא יצאו מכדי שליטה. כל אחד ניסה לשכנע את השני בעוד שאין לויכוח בכלל טעם.

הדוגמאות שנתת הן מצויינות.

כל מה שכתבתי הוא שכאשר דיונים מגיעים לשלב שהם מיצו את עצמם ועוברים לפסים אישיים ("לך תלמד ותחזור להתווכח" או "אתה לא מבין כלום") השרשור יסגר.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #44 

בכל אופן, זה לא דיון אלא DIRECTIVE מאלוהים (או אלוהי המדע, מה שתבחרו).

על בסיס זה האתר הוקם ועליו הוא הושתת.

LEARN TO LIVE BY OUR RULES...

נעול

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”