oferlaor כתב:drambuie,
אין ברירה.
בסופו של יום, חשוב לי שאפשר יהיה לדון כאן על כל נושא, אבל יותר חשוב לי שיהיה כאן שקט ושלווה. במדינה שלנו יש יותר מדי ריב ומדון ואני לא רואה סיבה לגרור את זה גם לכאן.
אם נראה שיש גורמים קבועים שגורמים לבאלגן, הם יטופלו נקודתית. בינתיים, זה הפיתרון שלנו.
במקומות אחרים זה עובד יפה (ע"ע HWZONE).
החיסרון/יתרון של פורום במדינה קטנה כמו שלנו זה שכולם מכירים את כולם אישית. לצערי יש אנשים שיקחו את הצעדים הללו אישית כנגדם, למרות שאין לי נגד אף אחד כעס או רגשות לא נעימים.
מה שכן, אני רואה שאנחנו צריכים לחזור שוב על החוקים ולהזכיר לאנשים שלפני כל דבר אחר - זהו פורום מקצועי ושצעקות והשמצות הדדיות בהחלט לא משרתים אותנו בטווח הארוך או הקצר.
לגבי הדיונים הללו, גם אתה לא חף לחלוטין.
בכל אופן, נקפיד במיוחד על שרשורי "הבדלים". הסיבה היא שהשרשורים הללו חוזרים, כל כמה חודשים (לאחרונה זה שבועות) ללא כל הסבר ברור או מטרה ברורה (עדיין לא ראיתי אף אחד ששרשור כזה שכנע אותו לעבור ממחנה א' למחנה ב'). כנראה שמצטבר לאנשים צורך לא מוסבר פעם בכמה חודשים להוציא אנרגיות דרך ויכוח הבדלים בריא וייחודי...
...
אגב, אם תשים לב, אני דווקא כן הצעתי להעביר את ה"וויכוח" לשרשור אחר.
ואני הייתי חייב להסביר את התוקף שלי למר דיץ, שעבר את הגבול, שכן לא ראיתי מישהו אחר שמתייחס לאמרותיו שלא קשורות לנושא.
ואני מצטרף לשלמה ולרוי ול-WEB ולדעותיהם.
איצו - ירידות (כמעט) לא היו, היו דיבורים לגופו של גופה, ולא לגופו של עניין, והיו הרבה (מאוד) סטיות מהנושא.