אם כן ישמח למדריך..
האם ניתן לגלוש גם דרך וויפי וגם דרך לאן (Lan) באותו זמן?
-
YairHalfon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וככה להעלות את מהירות הגלישה? 
אם כן ישמח למדריך..
אם כן ישמח למדריך..
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·ברוך הבא לפורוםYairHalfon כתב:וככה להעלות את מהירות הגלישה?
אם כן ישמח למדריך.....
גם אם זה אפשרי, זה לא יעזור לך כי צוואר הבקבוק שלך זה חיבור האינטרנט, שהוא הרבה יותר איטי מ-lan וגם לרוב ממרבית הרשתות wifi
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נכון, ואם הוא לא התכוון לזה אני אחדד את השאלה ממקום שלי:
האם יש אפשרות להתחבר מצד אחד דרך תשתית האינטרנט הביתי [בזק +בזק בנלאומי לצורך העניין] + לפתוח נקודת גישה דרך הסלולר וליהנות ממהירות כפולה? האם יש ראוטר או הגדרה שיודעים לעשות את זה?
האם יש אפשרות להתחבר מצד אחד דרך תשתית האינטרנט הביתי [בזק +בזק בנלאומי לצורך העניין] + לפתוח נקודת גישה דרך הסלולר וליהנות ממהירות כפולה? האם יש ראוטר או הגדרה שיודעים לעשות את זה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
עם איזו מערכת הפעלה אתה? בזמנו ניסיתי ב-Windows 7 ומערכת ההפעלה פשוט לא מאפשרת. אתה צריך לכתוב קוד (או למצוא משהו כמו זה) שיאלץ יישום מסויים להתחבר דרך IP מסויים. הצלחתי להפעיל את זה פעם עם XP.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
יש ראוטרים שיודעים לעשות זאת לשתי (או יותר) חיבורי אינטרנט, הם יודעים לפצל את התעבורה בין החיבורים איך שתגדיר. קיימים גם ראוטרים עם מודול סלולרי, כלומר ניתן להכניס כרטיס סים ולגלוש דרך רשת סלולרית. גוגל מהיר הראה את זה.
לגבי נקודת גישה מפלאפון נשמע לי בעייתי משתי סיבות:
1. זה טוחן את הסוללה והפלאפון עצמו מתחמם, אז לא יודע כמה זמן המכשיר יחיה
2. אתה באמת רוצה להתבשל ליד מכשיר פלאפון שכל הזמן משדר בעוצמה מלאה?
לגבי נקודת גישה מפלאפון נשמע לי בעייתי משתי סיבות:
1. זה טוחן את הסוללה והפלאפון עצמו מתחמם, אז לא יודע כמה זמן המכשיר יחיה
2. אתה באמת רוצה להתבשל ליד מכשיר פלאפון שכל הזמן משדר בעוצמה מלאה?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
יש את Connectify Dispatch (או משהו כזה...)
זה פתרון מבוסס תוכנה. התוכנה מאפשרת מיזוג של כמה חיבורים לחיבור אחד.
פעם קניתי את התוכנה שלהם, דווקא עבדה לא רע. לא יודע לגבי היום.
עריכה: מצאתי, לא ניסיתי - http://speedify.com/
זה פתרון מבוסס תוכנה. התוכנה מאפשרת מיזוג של כמה חיבורים לחיבור אחד.
פעם קניתי את התוכנה שלהם, דווקא עבדה לא רע. לא יודע לגבי היום.
עריכה: מצאתי, לא ניסיתי - http://speedify.com/
אני לא מבין איך זה יעבוד. זה אומר שלמחשב (מחשב, לא ראוטר), יש שתי כתובות IP, ומישהו יצטרך לקנפג ראוטינג, זה לא פשוט.
אלטרנטיבית אפשר עקרונית לפחות לעשות NIב וירטואלי מעל שני NICS, אבל אני לא מצליח להבין למה זה טוב.
לגלישה לא תרגישו שום הבדל, ממילא בגלשיה רגילה לא תרגישו הבדל בין 10 ל 30 מגה (סתם דוגמה), ולהורדות זה יוסיף עוד טיפטיפונת, וומילא רוחב הפס של ה WAN קטן בדרך כלל מזה של ה WAN.
מה הטעם?
אלטרנטיבית אפשר עקרונית לפחות לעשות NIב וירטואלי מעל שני NICS, אבל אני לא מצליח להבין למה זה טוב.
לגלישה לא תרגישו שום הבדל, ממילא בגלשיה רגילה לא תרגישו הבדל בין 10 ל 30 מגה (סתם דוגמה), ולהורדות זה יוסיף עוד טיפטיפונת, וומילא רוחב הפס של ה WAN קטן בדרך כלל מזה של ה WAN.
מה הטעם?
אתה מקבל כמעט פי 2 מהירות אינטרנט. אם זה לא נפוץ כנראה שזה לא נחוץ לרוב, אבל יש אנשים שצריכים או מעוניינים בהגדלת מהירות. שימוש נוסף זה שאם קו אחד נופל מסיבה כלשהי יש את הקו השני להישען עליו, שוב הרוב לא חייבים את זה
איך פי 2? אם יש לך אינטרטנט במהירות יותר ממאה מגה, אתה צריך ראוטר שנותן רשץ גיגה, ואז על NIC אחד תקבל כל מה שהוא נותן.
עד כמה שאני זוכר גם פתרונות TRUNKING, או LINK AGGERGATION מקצועיים אמנם יודעים 'לחבר' שני NICS, אבל לא נותנים חיבור ב SESSION אחד.
מתי בפעם האחרונה קרה לך שנפל בראוטר ה WIFI אבל ה WIRED המשיך לעבוד?
כך העניין נראה לא שווה השקעה בעיני.
עד כמה שאני זוכר גם פתרונות TRUNKING, או LINK AGGERGATION מקצועיים אמנם יודעים 'לחבר' שני NICS, אבל לא נותנים חיבור ב SESSION אחד.
מתי בפעם האחרונה קרה לך שנפל בראוטר ה WIFI אבל ה WIRED המשיך לעבוד?
כך העניין נראה לא שווה השקעה בעיני.