1. בהתקנה של THE WIZ יורדים פרטים על המון סרטים וסדרות בסטרימינג , האם ניתן לראות בנפרד את הקבצים שברשת או שהכל מתערבב יחד ? האם ניתן לנטרל ולחבר את האופציה לראות את מאות הסרטים בסטרימינג בצורה מהירה ופשוטה
2. האם ניתן להגדיר מצב שכאשר אני נכנס לספריה , רק אז אני אראה את כל הסרטים שם או שכל הספריות המשותפות מעורבבות יחד
3. משום מה כשהתקנתי היתה הודעה שאין לי PVR וכשהוספתי אחד , עדיין לא נכלל בתפריט אפשרות טלוויזיה ישירה
4. תחת מוזיקה , האם להוסיף ספריה שיש לי הופעות חיות של וידאו או שזה תחת הגדרת הוידאו ?
תודה
אייל
שאלות על KODY
אני מאמין שלתוכנה שאתה מדבר עליה קוראים KODI
.
1. אני לא חושב שהסברת את עצמך ברור בכלל בשאלה הזאת, למה הכוונה ב"לנטרל" ו"לחבר"?
2. לא ברור לי על איזה ספריות משותפות אתה מדבר, אבל אם אתה מתכוון להרחבה (לדוגמה mako) אז כל התוכניות של הספריה הזאת נמצאת רק באותה הספריה הזאת בלבד (למרות שבמקרה הזה יש 2 גרסאות להרחבה של mako, אבל העקרון עדיין תופס).
3. איזה PVR הוספת? אני ממליץ לך ללכת על pvr iptv simple client.
4. אם הבנתי אותך נכון, אני מאמין שאפשר לעשות את מה שאתה מעוניין בו רק תחת הרחבות וידאו (לא הגדרות וידאו).
1. אני לא חושב שהסברת את עצמך ברור בכלל בשאלה הזאת, למה הכוונה ב"לנטרל" ו"לחבר"?
2. לא ברור לי על איזה ספריות משותפות אתה מדבר, אבל אם אתה מתכוון להרחבה (לדוגמה mako) אז כל התוכניות של הספריה הזאת נמצאת רק באותה הספריה הזאת בלבד (למרות שבמקרה הזה יש 2 גרסאות להרחבה של mako, אבל העקרון עדיין תופס).
3. איזה PVR הוספת? אני ממליץ לך ללכת על pvr iptv simple client.
4. אם הבנתי אותך נכון, אני מאמין שאפשר לעשות את מה שאתה מעוניין בו רק תחת הרחבות וידאו (לא הגדרות וידאו).
Kodi
אנסה להסביר :
1. האם ניתן להגדיר את KODY רק על ספריה מסויימת או שכל הסרטים מכל הספריות מתחברות יחד ללא אפשרות להפריד לדוגמא האם ניתן שהילדים יכנסו לספריה KIDS ושם יהיו כל סרטי הילדים ואם נכנס לספריה MOVIES יהיו סרטים אחרים או שהכל יהיה מעורבב יחד
2. הטפט של כל הסרטים בסטרימינג - האם הכל מתערבב עם הסרטים שיש לי ברשת ? האם ניתן להציג בנפרד את מה שיש לי ברשת לעומת מה שיש בסטרימינג ?
3. מה קורה אם KODY לא מזהה סרט , האם הוא מתעלם ולא מראה אותו כלל או שהוא מראה ריבוע ריק או משהו דומה
אייל
1. האם ניתן להגדיר את KODY רק על ספריה מסויימת או שכל הסרטים מכל הספריות מתחברות יחד ללא אפשרות להפריד לדוגמא האם ניתן שהילדים יכנסו לספריה KIDS ושם יהיו כל סרטי הילדים ואם נכנס לספריה MOVIES יהיו סרטים אחרים או שהכל יהיה מעורבב יחד
2. הטפט של כל הסרטים בסטרימינג - האם הכל מתערבב עם הסרטים שיש לי ברשת ? האם ניתן להציג בנפרד את מה שיש לי ברשת לעומת מה שיש בסטרימינג ?
3. מה קורה אם KODY לא מזהה סרט , האם הוא מתעלם ולא מראה אותו כלל או שהוא מראה ריבוע ריק או משהו דומה
אייל
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
eyalb:
1. לא.
2. נמצאות הספריות שהחלטת לשתף מהמחשב שלך והגדרת את התוכן בהם כסרטים. וכמובן שהסקראפר מצא התאמה לסרטים.
3. צריך לבחור Simple PVR וללחוץ הפעל.
4. הכל תלוי איך אתה מגדיר את התוכן של הספריה שהוספת והאם נמצאה התאמה בסקראפר.
1. לא.
2. נמצאות הספריות שהחלטת לשתף מהמחשב שלך והגדרת את התוכן בהם כסרטים. וכמובן שהסקראפר מצא התאמה לסרטים.
3. צריך לבחור Simple PVR וללחוץ הפעל.
4. הכל תלוי איך אתה מגדיר את התוכן של הספריה שהוספת והאם נמצאה התאמה בסקראפר.