לא קולט ערוצים עם המתאם Mygica dvb-t2 t230
התקנתי את הדרייבר מהאתר הרישמי והכל, הפעלתי מחדש
הורדתי את Nextpvr וכשאני מנסה לקלוט ערוצים אני לא קולט כלום!.
האנטנה מחוברת במצב אופקי כמו שקראתי .
למישהו יש רעיון מה לעשות?
אני רוצה בסופו של דבר להשתמש בזה בקודי.
הורדתי את Nextpvr וכשאני מנסה לקלוט ערוצים אני לא קולט כלום!.
האנטנה מחוברת במצב אופקי כמו שקראתי .
למישהו יש רעיון מה לעשות?
אני רוצה בסופו של דבר להשתמש בזה בקודי.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אתה משוכנע שיש באיזור שלך קליטה טובה?
ואולי ההתקן דפוק? אם קנית באלי אז תנסה לסדר החזרה.
אני רכשתי נגן שלהם עם טיונר, הראשון מת לאחר כמה חודשים. שלחתי להם לסין וקיבלתי אחר.
אבל... הגיע עם טיונר דפוק. זה המצב.
ואולי ההתקן דפוק? אם קנית באלי אז תנסה לסדר החזרה.
אני רכשתי נגן שלהם עם טיונר, הראשון מת לאחר כמה חודשים. שלחתי להם לסין וקיבלתי אחר.
אבל... הגיע עם טיונר דפוק. זה המצב.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
אני חושב שהבעיה מתחילה כאן.liorbm87 כתב:האנטנה מחוברת במצב אופקי כמו שקראתי ....
אני לא מבין איפה קראת ומה קראת אבל הסיכוי שלך לקבל קליטה עם אנטנה פנימית קטנה הוא לא מאד גדול ואם במקרה אתה גר באיזור גבעתיים אז בכלל יש לך בעיה.
נסה לשחק עם האנטנה, לשים אותה על או מחוץ לחלון. אם יש לה בסיס מגנטי, לחבר אותה לפלטה מתכתית כלשהי שמהווה רפלקטור ומגבירה את האות.
קליטה של עידן פלוס לצערינו היא לא משהו טריוויאלי ויש פה המון ניסוי וטעיה (ופה היתרון בממיר על פני דונגל כי בממיר אתה יכול לכוון ידנית לאפיק שמתאים לאיזור המגורים שלך ולהזיז את האנטנה עד שאתה רואה שהממיר מזהה את האות.).
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אנטנה חיצונית החל מ69 שקל עדיף משהו חזק יותר המחיר עד 300 שקל
·אתה בטוח שאין לבניין אנטנה מרכזית ? לא צריך משהו מתוחכם, רק אנטנה לתחום ה- UHF שמכוונת לאחד ממקורות השידור העיקריים - ירושלים (איתנים), תל אביב או נתניה ולסרוק את אפיק 26.liorbm87 כתב:אני גר בהוד השרון, נסיתי לשחק אך ללא הצלחה.
מה כדאי לעשות? לקנות עוד אנטנה גדולה? מאיפה ומה לקנות?
בקשר להחזרה של המוצר, אני בתהליכים נראה לאן זה יתקדם....
ממליץ לך גם לוודא אם יש או אין קליטה באמצעות ממיר רגל (אפילו להשאיל ממישהו ולהחזיר)
אני גר בקראוון ואין אנטנה חוץ מהאנטנה של יס אם אפשר לעשות איתה משהו.
איך האנטנה הזו? :
[size= 26.9593353271484px; line-height: 24.7127246856689px]http://www.buy2.co.il/o/9268ae72-b228-4 ... oC6f_w_wcB#[/size]
איך האנטנה הזו? :
[size= 26.9593353271484px; line-height: 24.7127246856689px]http://www.buy2.co.il/o/9268ae72-b228-4 ... oC6f_w_wcB#[/size]