עופרפולק כתב:סקיי אם אתה לוקח 200 שקל אז בוא אליי ותן לי הצעה מה לעשות אצלי ....
כמה צריכה לעלות התקנה של 9.1?
תודה לכולם. עשיתי לבד מצרף כמה זמן ומה הייתי צריך
1. לבד, גם עם חוט משיכה, לוקח 5-10 דקות להעביר כבל 2.5מ"מ לכל רמקול .
2.אחד החוטים נקרע בגלל גולת בטון קטנה שנכנסה לתעלה, העברת הכבל עם סטלבנד לקחה 20 דקות.
3.מכיוון שתכננתי את הכל מראש היציאות מהקיר היו על ציר X,Y בדיוק של הס"מ אז לא היה צורך למדידות גובה.
4.קדיחות לקחו 20 דקות ל 9 הרמקולים.
5.חיבור הרמקולים כולל חשיפת החוטים עם קטר רגיל ( לא היה לי קטר לחשיפת חוטים ) לקח 30 דקות.
5 דקות לכל כבל קצר בקיר של הרסיבר = 6*5 = 30 דקות
10 ל 3 כבלים ארוכים בקיר הנגדי= 10*3 = 30 דקות
1 כבל שנקרע חוט המשיכה והייתי צריך להעביר סטלבנד = 20 דקות.
קדיחות = 20 דקות.
חיבור = 30 דקות
סה"כ : שעתיים ועשר דקות עבודה של אדם רגיל עם זוג ידיים סבירות.
תודה שוב לכולם.
2.אחד החוטים נקרע בגלל גולת בטון קטנה שנכנסה לתעלה, העברת הכבל עם סטלבנד לקחה 20 דקות.
3.מכיוון שתכננתי את הכל מראש היציאות מהקיר היו על ציר X,Y בדיוק של הס"מ אז לא היה צורך למדידות גובה.
5.חיבור הרמקולים כולל חשיפת החוטים עם קטר רגיל ( לא היה לי קטר לחשיפת חוטים ) לקח 30 דקות.
קדיחות = 20 דקות.
חיבור = 30 דקות
תודה שוב לכולם.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Re: תודה לכולם. עשיתי לבד מצרף כמה זמן ומה הייתי צריך
כל הכבוד!guye2 כתב:סה"כ : שעתיים ועשר דקות עבודה של אדם רגיל עם זוג ידיים סבירות....
ניסית, התמודדת וזה מה שחשוב. בנוסף גם הצלחת - וזה בכלל השג ראוי לציון. הכי חשוב שאתה יודע מה נעשה בתשתיות אצלך, מה הרמה ואיפה כל דבר נמצא ומהיום והלאה תוכל לסמן 'וי' גם על עבודות כאלה. טוב מאוד. הלוואי שכולם היו כך.
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
·שעתיים ועשר דקות, על כך צריך להוסיף זמן נסיעה, חנייה , פריקת ציוד, העמסת ציוד וקיבלנו לפחות 3 שעות. אם נחשוב לפי הניסיון המצטבר שלנו אזי הלקוח גם מבקש סט-אפ אקוסטי בסיסי והסבר קצר על השלט והתפריטים השונים, הלכה עוד חצי שעה. דברי נימוסין בכניסה ותוך כדי העבודה " שלום, תשתו משהו? ... ופקה פקה מנומס" עוד חצי שעה והגענו ל4 שעות מינימום וכל זאת בתנאי שאין הפתעות התקנה. קחו בחשבון שהדרישות מצוות התקנה של הלקוח תמיד גבוהות יותר מאשר מעצמו, אני נאלצתי להזיז רמקולים בגלל 8 מ"מ (מילימטר) הבדל בגובה. עכשיו עם יד על הלב כמה מכם חושבים באמת שזו עבודה עבור 200-500 ש"ח ....guye2 כתב:1. לבד, גם עם חוט משיכה, לוקח 5-10 דקות להעביר כבל 2.5מ"מ לכל רמקול .
קדיחות = 20 דקות.
חיבור = 30 דקות
תודה שוב לכולם....
כמובן שעדיף לעשות לבד כי זה גם חינם וגם חדוות היצירה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·שכחת הפסקת שרותים, שתית מים, אהבתי את זמן החניה. מה לגבי זמן תדלוק ? ועדין לא הזכרנו זמן ללימוד התחום .shigidar כתב:·שעתיים ועשר דקות, על כך צריך להוסיף זמן נסיעה, חנייה , פריקת ציוד, העמסת ציוד וקיבלנו לפחות 3 שעות. אם נחשוב לפי הניסיון המצטבר שלנו אזי הלקוח גם מבקש סט-אפ אקוסטי בסיסי והסבר קצר על השלט והתפריטים השונים, הלכה עוד חצי שעה. דברי נימוסין בכניסה ותוך כדי העבודה " שלום, תשתו משהו? ... ופקה פקה מנומס" עוד חצי שעה והגענו ל4 שעות מינימום וכל זאת בתנאי שאין הפתעות התקנה. קחו בחשבון שהדרישות מצוות התקנה של הלקוח תמיד גבוהות יותר מאשר מעצמו, אני נאלצתי להזיז רמקולים בגלל 8 מ"מ (מילימטר) הבדל בגובה. עכשיו עם יד על הלב כמה מכם חושבים באמת שזו עבודה עבור 200-500 ש"ח ..........
כמובן שעדיף לעשות לבד כי זה גם חינם וגם חדוות היצירה....
500 זה יקררררר 300 מחיר הוגן, כולל כל התוספות שהוזכרו.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

8 מ"מ זה עקום בעין ואף לקוח לא צריך לחיות עם זה בסלון שלו. מי שלא מבין את זה שלא יתלונן או שיעבוד עם פלס ויסמן נקודות קידוח ישר באותו גובה ויחסוך לעצמו ויכוח עם הלקוח שתמיד צודק, אבל ממש צודק במקרה הזה. 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·tnsilver כתב:ואחר כך יש להם 8 מ"מ הבדל בגובה והם מפלאים למה הלקוח לא מרוצה... 8 מ"מ זה עקום בעין. מי שלא מבין את זה שלא יתלונן או שילמד לעבוד ישר עם פלס מההתחלה....
ואז יוסיפו לך את זמן הלימוד של הפלס
- tnsilver
- חבר מביא חבר

זה לא רק זה... שעתיים ועשר דקות הם זמנים של 'טירון' שעשה לבד בפעם הראשונה. מקצוען שלוקח לו ארבע שעות להעביר כבילה של 7.1 בתשתית מוכנה ולקדוח חורים לרמקולים - לא נמצא במקצוע הנכון. אני גם לא מזכיר כאן בכלל את האלה שבאים לעבודה באפנת חריץ התחת הגלוי למחצה, אלה שמאפרים בסלון ואת אלה שמפזרים את הטיח של הקידוחים ואת הקצוות של החוטים על הרצפה, כאילו שלא ראו בחיים שלהם את האמא שלהם עושה ספונג'ה.