נמר כתב:TZAHI10 כתב:את השיר הזה ואת רוב השירים הקלטתי עם תוכנה בגודל של 2.5 מגה שנקראת ACOUSTICA AUDIO MIX. תוכנת עריכה פשוטה עם ערוצים שאפשר להקליט ולערוך, להוסיף אפקטים פשוטים, ניתן להשתמש דרכה בתוכנת אפקטים חיצונית כלשהי וממירה את הקובץ לMP3.נמר כתב:שמעתי את ההקלטה.
כמה טיפים .
1- תוריד טיפה מיד בהקלטה.
2- תוריד ווליום שירה.
3- תוריד תוכנת AUTOTUNE היא תתקן לך את הזיופים.
האם אתה מקליט ישר לדיסק או קודם מקמפרס?
על איזה תוכנה אתה מקליט?
באיזה פלאג אין אפקט אתה משתמש?...
רק בשיר אחד לקטע קצר הוספתי פלאגין כלשהו בתוכנת CUBASE שעושה אפקט מיוחד. מכיוון שלא הסתדרתי עם החלק הגרפי של הערוצים בתוכנת CUBASE, לאחר העריכה הכנסתי אותה לתוכנה של AUDIOMIX.
אפקטים אחרים שניסיתי הם פשוטים מאוד, דרך הRECORDER המובנה של הווינדוס !
קצת ECHO וזהו..
אפקט שיצרתי לבד זה הקלטה של השירה שלי או הקלטה של גיטרה ושיכפול של הקטע ולאחר מכן יצירת ECHO בכך שאני קצת מאחר את השכיפול בכמה מילישניות והופך אותו לקצת סטריאופוני בזה שכל קטע ששוכפל אני דואג שישמע יותר חזק רק בצד אחד של הרמקול R או L.
איך הAUTOTONE יכול לעזור בתיקון זיופים? גם אם שומעים חלש את הזיוף שהוקלט עקב הקלטה ברגישות גבוהה עדיין הוא פחות איכותי
---------------------------------------------------------------------------------------------
דרך אגב האתר 2000dollar מגלה את סודות הכסף באינטרנט
באמצעות עבודה מהבית.......
מעוניין במיקרופון להקלטה איכותית במחשב תקציב 500 שקל
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 27/08/2008 22:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אוקי.
1- רצוי להקליט עם CUBASE ולא לשלב תוכנות שאינן מיקצועיות.
2- אם אתה משכפל כלים רצוי לשכפל אותו במונו {במידה ואתה מחפש נפח , וכמובן שהשיכפול יהיה בעוצמה נמוכה מהמקורי , הסיבה?
אפקט במה ועומק מורגשים יותר וכן גם נפח.
3- אל תעכב שיכפול שכן האקורדים לא ישבו ביחד מה שיגרום לאוזן מנוסה לחשוב שמישהו שם לא יודע לנגן.
4- אם אתה זוכר את השיר Believe של Cher ואיך שהקול שלה מתעוות זה תופעת לוואי של הAUTOTONE ברגישות גבוהה מאוד.
1- רצוי להקליט עם CUBASE ולא לשלב תוכנות שאינן מיקצועיות.
2- אם אתה משכפל כלים רצוי לשכפל אותו במונו {במידה ואתה מחפש נפח , וכמובן שהשיכפול יהיה בעוצמה נמוכה מהמקורי , הסיבה?
אפקט במה ועומק מורגשים יותר וכן גם נפח.
3- אל תעכב שיכפול שכן האקורדים לא ישבו ביחד מה שיגרום לאוזן מנוסה לחשוב שמישהו שם לא יודע לנגן.
4- אם אתה זוכר את השיר Believe של Cher ואיך שהקול שלה מתעוות זה תופעת לוואי של הAUTOTONE ברגישות גבוהה מאוד.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".