יש לי כרטיס קול של CREATIVE AUDIGY2 שעלה לי 300-400 שקל.
זקוק להמלצה טובה באופן דחוף תודה

להקלטה ביתי עדיף את ה-57 .HazooM כתב:אם אני זוכר נכון Shure sm58 נחשב למיקרופון פשוט שטוב כמעט להכל, אבל
הוא קצת מעל התקציב, אז אולי תחפש יד שניה....
לחלוטין מסכים הכרטיס הזה לא נועד לשימוש שאתה מייעד לו אתה צריך כרטיס שייתן לך יכולת עבודה בלייטנסי נמוך עם דרייבר ASIO יש הרבה סוגים בכל הרמות הכרטיס שהפשוט מהם מתחיל בכ650 ש"חהכרטיס לדעתי יהווה נקודה חלשה בכל שרשרת ההקלטה...
לא קשור לרגישות בשביל ללהקליט מיקרופון דינמי אתה חייב יחידת פרה אמפ/מיקסר שיגביר את המיקרופון לרמת LINE ובמידה ואתה תהיה מעוניין במיקרופון קונדנסר אתה חייב מתח פאנטום (48 Vׂ)מיקרופונים רגילים שמחברים למחשב בעלי רגישות מאוד נמוכה שבהקלטה שומעים ממש חלש)....

לא ניתן לחבר אף מיקרופון מלבד מיקרופון למחשב ישירות לכרטיס קול אבל כשם ששמת לב התוצאות בהקלטה ממיקרופון של מחשב גם נשמעות ככה בכל מקרה בחיבור מיקרופון סטנדרטי אתה לא חייב מיקסר יש יחידות פרה אמפ זולות במחיר של כ300-400 ש"ח שיהוו כהגדרתך "מתאם"אין שום מתאם שאפשר לחבר בין המיקרופון לכרטיס קול?...
תודה רבה.. אבל אני לא מתכוון לפתוח אולפן בבית.. אני לא חושב שאני מוכן להשקיע כלכך הרבה.. חבל שלא אמרתם בהתחלה שאני אצטרך מכשיר נוסף כדי לחבר את המיקרופוןAlon_ma כתב:לא ניתן לחבר אף מיקרופון מלבד מיקרופון למחשב ישירות לכרטיס קול אבל כשם ששמת לב התוצאות בהקלטה ממיקרופון של מחשב גם נשמעות ככה בכל מקרה בחיבור מיקרופון סטנדרטי אתה לא חייב מיקסר יש יחידות פרה אמפ זולות במחיר של כ300-400 ש"ח שיהוו כהגדרתך "מתאם"אין שום מתאם שאפשר לחבר בין המיקרופון לכרטיס קול?...
מיקרופון דינמי מיסודו הוא לא רגיש בניגוד לקונדנסר והוא יקלוט רק מה שיכוון ישירות אליו ולא את הכלב של השכנים שלך
היות ויש לך המון שאלות של מתחיל בתחום ממליץ לך לפתוח יוזר בACT.CO.IL ולהתחיל לקרוא בפורום יש שם הרבה מידע בתחום ההקלטות מהרמה הכי בסיסית לרמה הכי מתקדמת
שבת שלום
אלון...
לא נראה לי שיש חיה כזו!!!!אז אולי פשוט תמליצו לי על מיקרופון טוב שמתחבר ליציאה הרגילה של הכרטיס קול במחשב[]...
לא ראיתי את זה באתר של כלי זמר.. הם מוכרים רק דברים יקרים ולא מצאתי בשום אתר בארץ את המיקרופון - בגוגל מצאתי רק מישהו שרשם שיש לו את המיקרופון מחו'ל...Alon_ma כתב:לא נראה לי שיש חיה כזו!!!!אז אולי פשוט תמליצו לי על מיקרופון טוב שמתחבר ליציאה הרגילה של הכרטיס קול במחשב[]...
הפיתרון היחיד שאני חושב עליו הוא מיקרופון USB שאת זה שאני מכיר
http://www.music-shop.co.il/product.cfm?ID=149&CatID=5
והוא לגמרי מעל התקציב שלך
זה צריך להיות זול אבל לא ראיתי אותו בארץ תבדוק בכלי זמר
http://www.samsontech.com/products/prod ... rodID=1810
אלון...
לא אבל שתיהם לא יעשו את העבודה בשבילך וחבל על הכסף שתשקיע בזה רמקול למחשב נועד לשימוש מסויים ואתה צריך מיקרופון אחראתם רוצים להגיד שמיקרופון פשוט למחשב שעולה 15 שקל הוא באותה איכות כמו מיקרופון למחשב שעולה 300-400 שקל...
תסלח לי אך עם מיקרופון של 15 שקל הצלחתי לעשות הקלטות לא רעות בעבר, כמובן לא של אולפן אבל בכל זאת.... לא משהו שלא נעים לשמוע.. הנה סתם קישור לאחד השיריםAlon_ma כתב:לא אבל שתיהם לא יעשו את העבודה בשבילך וחבל על הכסף שתשקיע בזה רמקול למחשב נועד לשימוש מסויים ואתה צריך מיקרופון אחראתם רוצים להגיד שמיקרופון פשוט למחשב שעולה 15 שקל הוא באותה איכות כמו מיקרופון למחשב שעולה 300-400 שקל...
תסלח לי על ההשוואה זה כמו שתנסה לצאת לריצה עם נעלי אצבע יש אחלה נעלי אצבע שעולים גם 500 ש"ח ויש גם כאלו שעולים 15 ש"ח אבל שניהם לא מתאימים לריצה ההבדל היחיד שפעם תשלם 15 ש"ח לנעלי אצבע ובאפשרות אחרת תשלם 500 ש"ח לנעלי אצבע ועדיין תקבל את אותה תוצאה של אי יכולת לרוץ,אתה חייב להחליף פלטפורמה אתה חייב במינימום נעלי ספורט שזה מיקרופון סטנדרטי (דרך אגב לא חייב SHURE יש זולים יותר) ויחידת פרה אמפ או מיקסרון קטן
בהצלחה
אלון...

בסך הכל נישמע שיר חמוד.TZAHI10 כתב:כן.. אבל רק טיפים שניתן לשפר אותם בעזרת הכלים הצנועים שיש לי... בקשר לשירה עצמה אתה גם יכול להגיד למרות שאני מודע. אני שונא שנותנים ביקורת על דברים שאיאפשר או קשה מאוד לשנותנמר כתב:שמעתי את ההקלטה.
רוצה טיפים?......